İzmir'deki Falcılar

merhaba, yine aynı konuyu soracağım. Belki bu sefer bilen biri mesajımı okur. Eskiden Bornova Özkanlarda oturan medyum emelin kemalpaşaya taşındığını duydum ama adresini veya telefonunu hala bulamadım. bilen varsa iletebilir mi? şimdiden teşekkürler. Sevgiler...

Arkadaşlar merhaba burda ben de henüz çok yeniyim sizden emelin telefonunu rica edebilirmiyim çok önemli ..Şimdiden çok teşekkür ederim

ay pardon topicler karisti ist topigi sandim izmirdeki emeli tanimitorum

Uzun zamandır araştırıyorum ve sitenizde bu konuyu takip ediyorum.Özel mesaj hakkım olmadığı için mesaj atamıyorum bana Nergiz Hanımın numarasını verebilecek biri var mı? ya da mail olarak atabilecek olan ? pretty.tough@hotm.. şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme:
kızlar murat?? müjgan?? müjganın gelecekle ilgili söylediği aklımda kalan 1şey çıktı tekrar baktırsammı acaba siz de baktıran varmı ne düşünüyorsunuz ???

nergiz ile ilgili yorumlarımı yazmıştım kızlar.bana 3 günlük bi vade vermişti sonrasında 5-6 günde olabilir demişti.6 gün sonra dediği şey oldu.diğerlerinin vadesi var.yine yazıcam.bunun dışında ben balkabağı gül den hiç memnun kalmadım.tabiki enerji meselesi belki bizimki uymamıştır bilmiyorum ama bana acayip attı.ben bide yok sayı tut 1 den 5 e kadar falan fallardan hoşlnmıyorum.bide bence falcı dediğin sen bişeyler demeden sana okumalı herşeyi.serkan a gelince evinde bakıyor ben çekinerek gitmiştim.bir arkadaşımın arkadaşı olduğundan daha rahattım.yoruma gelince benimle ilgili söyledikleride hiç tutmadı.müjgan derseniz bence tamamen fiasko.benim favorilerim nergiz ve sibel ama kötü haber sibel rahatsızlanmış ve 2 ay yok

Butun yazilanlardan cikardigim sibel ve nergis en azindan bugunu ve yakin gelecegi biliyor. Yanliz sevda da fena degildi... belki de gunune denk geldim bilmiyorum. Bana bugun ile ilgili baya bi tutturdu. Memnun kalmayan da cok anladigim kadariyla. Baska bir alternatif yok gibi... izmir falcilar konusunda pek secenek sunmuyor maalesef... sibel de gittiyse geriye pek kimse kalmiyor...

Herkese merhaba... Bir süredir online fal baktırıyorum. İzmir de yaşıyorum. İyi bir falcı arıyorum. Çok kişi Gül hanımı ve Nergiz hanımı tavsiye etmiş. Ama forum o kadar uzun ki hepsini kontrol etmem imkansız Rica etsem bana İzmir'de iyi falcı önerebilir misiniz? Gül hanım hala bakıyor mu? Başka tavsiye edeceğiniz var mı? Nergiz hanımı nerde bulurum?

sevda ablayı ben normalde beğenirdim.ne zaman gitsem gelecekle ilgili bana aynı şeyleri söylerdi ama vadeler hiç tutmadı.bide en son gittiğimde 2 kişi gördü kaderimde bi onla dedi bi bunla dedi.isimler dış görünüşler hepsi çorba oldu işin içinden çıkamadı.sonra topu bana attı.senin aklın karışık dedi:)sonra aklıma şu geldi.acaba düşüncelerimimi okuyo:)arkadaşlarımdan inanılmaz bildikleri oldu.galiba ben iyi gününü tutturamadım...

adresini veririsen mail aat

herkesin beğendiğini sen beğenmeyebilirsin.ben gülden hiç memnun kalmadım.nergiz hanımın telini atamıyorum çünkü özel hakkım yok.ama mail atabilirim istersen.

Merhaba,
Hala Bornova'daki medyum emeli arıyorum. Konu arşivini incelediğimde, sunshine82 ile ozgec'in bu konuda yazıştıklarını gördüm. özel mesaj hakkım olmadığı için buradan cevap yazarsanız sevinirim. sevgiler...

Sevdada vadeler tutmadi peki gelecek ile ilgili olaylardan tutan var mi? Benim icin cok onemli bir sey soyledi gelecek ile ilgili... merakla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…