Olabilir yanina ugramak isterim nasil ulasabilirim kendisine yardimci olabilirmisiniz ?Peygamber efendimizin soyundan gelen zatın eşi .el almış. en önemlisi işini çok ciddi yapan biri . kesinlikle falcı değil. çözüm üreten .günah boyutu kesinlikle olmayan işi ticarate dökmemiş biri . neredeyse gitmediğim kimse kalmadı söke (mustafa) dahil rezaletti. çok uzatmıyayım sorununuz varsa ben tavsiye ederim ben çok şükür çok iyiyim .karabağlarda.
Peygamber efendimizin soyundan gelen zatın eşi .el almış. en önemlisi işini çok ciddi yapan biri . kesinlikle falcı değil. çözüm üreten .günah boyutu kesinlikle olmayan işi ticarate dökmemiş biri . neredeyse gitmediğim kimse kalmadı söke (mustafa) dahil rezaletti. çok uzatmıyayım sorununuz varsa ben tavsiye ederim ben çok şükür çok iyiyim .karabağlarda.
Peygamber efendimizin soyundan gelen zatın eşi .el almış. en önemlisi işini çok ciddi yapan biri . kesinlikle falcı değil. çözüm üreten .günah boyutu kesinlikle olmayan işi ticarate dökmemiş biri . neredeyse gitmediğim kimse kalmadı söke (mustafa) dahil rezaletti. çok uzatmıyayım sorununuz varsa ben tavsiye ederim ben çok şükür çok iyiyim .karabağlarda.
Slm tüm falcılara gittim en iyisi sibel dir oda işi bıraktı.gerçi çözüm fal değil söke dahil tüm hocalara gittim işi ticarete dökmüşler hsdi parayı geçiyorsun çare diyorsun hepsi fos çıktı çok şükür birini buldum işini gayaet ciddi şekilde yapan en önemlisi çözüm üreten biri izmir içinde. en önemlisi sorunlara çözüm bulabilen .uzun süredir site ye girmedim.çözümü buldum , ben iyiyim arkadaşlar tavsiye ederim.
Ay tam olarak nerde ne kadara bakıyor bende gidicem
Ay tam olarak nerde ne kadara bakıyor bende gidicem
Kesinlikle dogru Hz. Suleyman'in oldugunu bilemeyen cinler mi ? Allah'tan baska kimse bilemez gelecegi ben mevcut durum icin istemistim o konuda yardimci olabilir karsi tarafin ne dusundugunu soyleyebilirAy hacı hocalarla ne işiniz var kızlar mübarek Ramazan.Kuranda direkt ayet var gaybı Allah'tan başka kimse bilemez diye.Paranıza yazık.Bir de iyi değilmiş o ortamlara girmek üniversitedeyken bir arkadaşım böyle çok gidiyordu kız deliricekti az kalsın.Yapmayın ay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben size özelden mesaj attım .görüşürüz
Mesajınızı göremedim
Geçenlerde kahveci Neco'ya gittim Sibel hanım geldimi diye şansımı denemek için Zorla Anıl diye bi falcıya almak istediler ben ilk başta baktırmak istemedim sonra Anıl'ın Sibel hanımın öğrencisi oldugunu ve onu Adana'dan getirdiğini sibel hanımın artık fal bakmadığını yerini de Anıl'a bıraktığını söylediler Sibel hanımın öğrencisi deyince girdim tabi, ama Tatmin olmadığım cok kısa bir fal baktı ve 40 tl para ödedim Daha sonra tesadüfen ögrendim ki Anıl Sibel hanımın öğrencisi falan degil Sibel hanım fal bakmayıda bırakmamış o kafeden ayrılmış sadece. Müşterileri çekebilmek adına Sibel hanımın adını kullanıp anıl denen falcının sibel hanımın öğrencisi olduğu yalanı ile hem insanları kandırıp dolandırıyorlar Hem de hala Sibel hanımın üzerinden prim yapıp para kazanıyorlar KAhveci Neco bu çirkin işletmecilik yüzünden bitmiştir Müşterilere yalan söyleyip para kazanan işletmecilik olmaz! bizi salak yerine koymalarına çok sinirlendim sibel hanımın müşterileri varsa eğer burda en azından onlarıda bilgilendirmek istedim boşa para ödemeyin insanları kandırıolar....
Bilgilendirme için çokk teşekkürler canımPeki Sibel nerede çalışıyormuş artık?
Bilgilendirme için çokk teşekkürler canımPeki Sibel nerede çalışıyormuş artık? [/QU
gönderdiğin adrese mail attım canım bi kontrol et istersen :)
size özelden mesaj yazdım ...okuduysanız tekrar görüşürüz
evet canım Sibel hiç bakımı bırakmamış hep çalışmış ama kahveci necodakiler bıraktı diye uyutmuş bizi herhangi bi kafede çalışarak bakmıomuş bireysel bakıomuş burdan çok detay vermem hoş olmaz ama özel msjda atamıyorum sana nasıl ulaşıcağını nasıl söylicem onuda bilemedim şimdi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?