İzmir'deki Falcılar

Olabilir yanina ugramak isterim nasil ulasabilirim kendisine yardimci olabilirmisiniz ?

Ay hacı hocalarla ne işiniz var kızlar mübarek Ramazan.Kuranda direkt ayet var gaybı Allah'tan başka kimse bilemez diye.Paranıza yazık.Bir de iyi değilmiş o ortamlara girmek üniversitedeyken bir arkadaşım böyle çok gidiyordu kız deliricekti az kalsın.Yapmayın ay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay hacı hocalarla ne işiniz var kızlar mübarek Ramazan.Kuranda direkt ayet var gaybı Allah'tan başka kimse bilemez diye.Paranıza yazık.Bir de iyi değilmiş o ortamlara girmek üniversitedeyken bir arkadaşım böyle çok gidiyordu kız deliricekti az kalsın.Yapmayın ay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ben sitede yazmıştım daha önce. izmir de broşür dağıtmışlardı. thefal.com kahve falı baktırmıştım internetde. çoğu çıktı, bazılarını yaklaşık bilmiş. 5 ytl yine attım bugün.

Ay tam olarak nerde ne kadara bakıyor bende gidicem

Ceyyda hanım size özel mesaj yazdım…

ben ve ailem son 6 aydır maddi manevi ciddi sıkıntı yaşıyoruz, tüm işlerimiz ters gitti eşimin işleri bozuldu, çok zor günler geçirdik ama Allah'a inancımı hiç kaybetmedim..

falcı olmayan bu konuda gerçekten yardımcı olabilecek birisini tavsiye ederseniz çok sevinirim.

Geçenlerde kahveci Neco'ya gittim Sibel hanım geldimi diye şansımı denemek için Zorla Anıl diye bi falcıya almak istediler ben ilk başta baktırmak istemedim sonra Anıl'ın Sibel hanımın öğrencisi oldugunu ve onu Adana'dan getirdiğini sibel hanımın artık fal bakmadığını yerini de Anıl'a bıraktığını söylediler Sibel hanımın öğrencisi deyince girdim tabi, ama Tatmin olmadığım cok kısa bir fal baktı ve 40 tl para ödedim Daha sonra tesadüfen ögrendim ki Anıl Sibel hanımın öğrencisi falan degil Sibel hanım fal bakmayıda bırakmamış o kafeden ayrılmış sadece. Müşterileri çekebilmek adına Sibel hanımın adını kullanıp anıl denen falcının sibel hanımın öğrencisi olduğu yalanı ile hem insanları kandırıp dolandırıyorlar Hem de hala Sibel hanımın üzerinden prim yapıp para kazanıyorlar KAhveci Neco bu çirkin işletmecilik yüzünden bitmiştir Müşterilere yalan söyleyip para kazanan işletmecilik olmaz! bizi salak yerine koymalarına çok sinirlendim sibel hanımın müşterileri varsa eğer burda en azından onlarıda bilgilendirmek istedim boşa para ödemeyin insanları kandırıolar....

Kesinlikle dogru Hz. Suleyman'in oldugunu bilemeyen cinler mi ? Allah'tan baska kimse bilemez gelecegi ben mevcut durum icin istemistim o konuda yardimci olabilir karsi tarafin ne dusundugunu soyleyebilir

Bilgilendirme için çokk teşekkürler canım Peki Sibel nerede çalışıyormuş artık?

Bilgilendirme için çokk teşekkürler canım Peki Sibel nerede çalışıyormuş artık?

evet canım Sibel hiç bakımı bırakmamış hep çalışmış ama kahveci necodakiler bıraktı diye uyutmuş bizi herhangi bi kafede çalışarak bakmıomuş bireysel bakıomuş burdan çok detay vermem hoş olmaz ama özel msjda atamıyorum sana nasıl ulaşıcağını nasıl söylicem onuda bilemedim şimdi :S

Sevgili Ceyyda arkadaşım Karabağlar da ki kişinin telefonunu özelden paylaşırsan çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim..

Ay ne sakıncası olacak ki sen yaz nasıl ulaşılacağını bence.Sibel'i bekleyen bir ben değilim sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…