İzmir'deki Falcılar

Ben de focadayim.. nolur yerini tarif et bari :)

Ben de focadayim.. nolur yerini tarif et bari :)

Yok cnm yaaa.. bulamadım. . 1 hafta burdayim.. bulursam gidicem

Aman bulursan bana da yerini telefonunu ve en onemlisi yorumunu bildir. Forumda eski focada, itfaiye civarinda bir anaokulu yakininda bufe gibi bir yerde diye okudugumu hatirliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam cnm. . Burali birine sorcaz.. haber vericem.. en kotu gidip bakarim o dedigin yere.. 2 km.eski foca merkeze bnm olduğum yer :))

Tamam cnm. . Burali birine sorcaz.. haber vericem.. en kotu gidip bakarim o dedigin yere.. 2 km.eski foca merkeze bnm olduğum yer :))

Merhaba yakden, meral ile ilgili bir gelisme var mi? Bulabildin mi kendisini?

Dedigim kişi ye sordum.. buranin yerlisi.. bi halttan anladığı yok..bosuna para verirsin dedi.. vazgeçtim bende cnm

Tamam merali listeden cikartalim o zaman. Sorusturdugun iyi oldu, en de gidip focada aramayi dusunuyorum. Yanilmiyorsam sen forumdan bir arkadasa nergis isminde birisini onermissin. Bu bayan nerede acaba, telefonu var mi, neye bakiyor ve son olarak ne kadar aliyor? Biliyorsan bana yardimci olabilir misin?

Kızlar LÜTFEN yapmayın ya, bazılarınız Allah yardımcımız olsun yazmış bir de msjlara, bu işte Allah'ın rızası yok..Gaybı ancak Allah bilir, efendimize bile gelecekten sorduklarında kendisi ben bilemem demiştir, şimdi bu kadar gafil yaşayan bizler nerelerde medet arıyoruz, Nergis, Meral vs kim oluyor da bilecek, yaşadıkça görüyoruz sonra ne acelemiz var? ' Fala bakan da, baktıran da ziyandadır' hadisi şerifine binaen söylüyorum, ziyanda olanlardan olmayalım inşallah.Tevekkül edelim, ve en önemlisi dua herşeyin anahtarı..Kendimizi soyutlayıp yüzümüzü Allah'a bir çevirsek, o herşeyi hallediyor, sizin adınıza verilecek cevapları bile yetiştiriyor yerlerine.. Dünya ne kadar iyi olursa olsun sonu var, ahireti kaybetmeyelim, önemlisi bu.. Bu tarz yerlere ve kişilere rant sağlayıp, Allah'ın gadabını üzerimize çekmeyelim, başka kimimiz var ki ?

Kesinlikle sana katılıyorum. Doğrusu senın yazdıkların, bence.

Canim nergis benim favorimdir.. severim keyiflidir.30 liraya evinde bakıyor. Ne zaman geleceksin.. ozelden konusalim..benim eve çok yakin..yeni girne de..

Canim cok dogru diyosun..bende inançlı biriyim cnm ama bazen bi çıkış bulamıyoruz.. her zaman şunu soyledim bn allah bilir gelecegi benim hep merak ettigim şu an.. yani suan benim bilmedigim neler oluyor karsi tarafla ilgili. .. bunun içn de fal baktiriyorum zamam zaman

Canim nergis benim favorimdir.. severim keyiflidir.30 liraya evinde bakıyor. Ne zaman geleceksin.. ozelden konusalim..benim eve çok yakin..yeni girne de..

Yak dencim, birsen'e ikinci kere gitmem lazim, bazi odevler:) vermisti 20 gun kadar once, onlari yaptim. Bu arada Nergis'e de gitmek isterim. Bir de Soke planim var. Bunlari onumuzdeki hafta icinde dusunuyorum. Izmir'e birkac saat mesafede bir yerde ooturdugum ve gunubirlik gidip donmem gerektigi icin kolay karar veremiyorum. Ama onumuzdeki hafta sana mutlaka haber veririm.

Sokede bagarasindaki hocaya mi gitcen.. ben gittim 2 kere..

Ankara'da yaşıyorum ben,izmirde telefonla fal bakan iyi bi falcı var mı

Sokede bagarasindaki hocaya mi gitcen.. ben gittim 2 kere..

Slm tüm falcılara gittim en iyisi sibel dir oda işi bıraktı.gerçi çözüm fal değil söke dahil tüm hocalara gittim işi ticarete dökmüşler hsdi parayı geçiyorsun çare diyorsun hepsi fos çıktı çok şükür birini buldum işini gayaet ciddi şekilde yapan en önemlisi çözüm üreten biri izmir içinde. en önemlisi sorunlara çözüm bulabilen .uzun süredir site ye girmedim.çözümü buldum , ben iyiyim arkadaşlar tavsiye ederim.

Merhaba seyyda. Eski mesajlarını okudum da ilgimi çekti. Karabağlar'da birisinden söz etmişsin. Özelden bilgi verebilir misin bana lütfen?

Kim bu ? Aciklarmisin ?

Kim bu ? Aciklarmisin ?

Peygamber efendimizin soyundan gelen zatın eşi .el almış. en önemlisi işini çok ciddi yapan biri . kesinlikle falcı değil. çözüm üreten .günah boyutu kesinlikle olmayan işi ticarate dökmemiş biri . neredeyse gitmediğim kimse kalmadı söke (mustafa) dahil rezaletti. çok uzatmıyayım sorununuz varsa ben tavsiye ederim ben çok şükür çok iyiyim .karabağlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…