Yok cnm yaaa.. bulamadım. . 1 hafta burdayim.. bulursam gidicemYak den sen ulastin mi meral hanima? Telefonda bakiyor mu? Memnun kaldin mi? Gelecek hafta ben de gidebilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de focadayim.. nolur yerini tarif et bari :)Arkadaşlar ben yeniyim bi süredir takip ediyorum sizinle falcı bilgilerimi paylaşmak istiyorum
Çok yıllar önce bornovada ayla diye birinin evine gitmiştik kocası kızı köpeği falan vardı yani ailesiyle yaşıyordu bahsettiğim sene 2008 falan o zamanlar bile 25e bakıyordu ama şuana kadar gittiğim en iyi falcı diyebilirim nokta atışları mükemmel
-sevdam cafe sevda: çok kalabalık olduğu için çok odaklanamıyor ama fena değil
-sevdam cafe ayten: çok nadir tutturabilsede söyledikleri kesinlikle çıkmıyor
-Cafe daisy murat- elektriğim tuttu yani olanları biliyor ama geleceğe dair söyledikleri çıkmıyor kesinlikle
-Cafe daisy ömer - iki sene önce falan gittim çok tatlıydı zaten ona bakmaktan falı dinleyememiştim :)
-cafe fiesta cenk- fena değil yani sempatik hoş biri ama söyledikleri pek çıktı diyemicem
-cafe fiesta niko- hayatımda gördüğüm en komik falcılardan bi tanesi yorumu yapıyor kendi hayatına girmeye başlıyor ama tutturamadı
-ravazza - hiç ama hiç birşey bilmiyo gittiğimde 16 yaşında falandım bana okuyorsun diyo kardeşin var mı diye sordu yok dedim evet tek çocuksun dedi 😂
-pasaklı birsen - birsen teyze çok tatlı ve ton ton bir bayan fakat ürktüm doğruyu söylemek gerekirse bilemedi o kadar sıraya yani çok aman aman iyi değil
Ve en güzeli en sona bıraktımm eski foçada yine 2010 yılında falan meral diye bi falcıya gitmiştim kadın 3 harflilerle bakıyordu ama a dan z ye herşeyi biliyordu yani inanamamıştım ve söyledikleri tek tek çıktı ama maalesef şimdi numarasını falan kaybettim.
Şimdi yelizi denemek istiyorum numarasını bana da atarsanız mutlu olurum :))
Ben de focadayim.. nolur yerini tarif et bari :)
Yok cnm yaaa.. bulamadım. . 1 hafta burdayim.. bulursam gidicem
Tamam cnm. . Burali birine sorcaz.. haber vericem.. en kotu gidip bakarim o dedigin yere.. 2 km.eski foca merkeze bnm olduğum yer :))Aman bulursan bana da yerini telefonunu ve en onemlisi yorumunu bildir. Forumda eski focada, itfaiye civarinda bir anaokulu yakininda bufe gibi bir yerde diye okudugumu hatirliyorum
Tamam cnm. . Burali birine sorcaz.. haber vericem.. en kotu gidip bakarim o dedigin yere.. 2 km.eski foca merkeze bnm olduğum yer :))
Dedigim kişi ye sordum.. buranin yerlisi.. bi halttan anladığı yok..bosuna para verirsin dedi.. vazgeçtim bende cnmMerhaba yakden, meral ile ilgili bir gelisme var mi? Bulabildin mi kendisini?
Dedigim kişi ye sordum.. buranin yerlisi.. bi halttan anladığı yok..bosuna para verirsin dedi.. vazgeçtim bende cnm
Tamam merali listeden cikartalim o zaman. Sorusturdugun iyi oldu, en de gidip focada aramayi dusunuyorum. Yanilmiyorsam sen forumdan bir arkadasa nergis isminde birisini onermissin. Bu bayan nerede acaba, telefonu var mi, neye bakiyor ve son olarak ne kadar aliyor? Biliyorsan bana yardimci olabilir misin?
Kızlar LÜTFEN yapmayın ya, bazılarınız Allah yardımcımız olsun yazmış bir de msjlara, bu işte Allah'ın rızası yok..Gaybı ancak Allah bilir, efendimize bile gelecekten sorduklarında kendisi ben bilemem demiştir, şimdi bu kadar gafil yaşayan bizler nerelerde medet arıyoruz, Nergis, Meral vs kim oluyor da bilecek, yaşadıkça görüyoruz sonra ne acelemiz var? ' Fala bakan da, baktıran da ziyandadır' hadisi şerifine binaen söylüyorum, ziyanda olanlardan olmayalım inşallah.Tevekkül edelim, ve en önemlisi dua herşeyin anahtarı..Kendimizi soyutlayıp yüzümüzü Allah'a bir çevirsek, o herşeyi hallediyor, sizin adınıza verilecek cevapları bile yetiştiriyor yerlerine.. Dünya ne kadar iyi olursa olsun sonu var, ahireti kaybetmeyelim, önemlisi bu.. Bu tarz yerlere ve kişilere rant sağlayıp, Allah'ın gadabını üzerimize çekmeyelim, başka kimimiz var ki ?
Canim nergis benim favorimdir.. severim keyiflidir.30 liraya evinde bakıyor. Ne zaman geleceksin.. ozelden konusalim..benim eve çok yakin..yeni girne de..Tamam merali listeden cikartalim o zaman. Sorusturdugun iyi oldu, en de gidip focada aramayi dusunuyorum. Yanilmiyorsam sen forumdan bir arkadasa nergis isminde birisini onermissin. Bu bayan nerede acaba, telefonu var mi, neye bakiyor ve son olarak ne kadar aliyor? Biliyorsan bana yardimci olabilir misin?
Canim cok dogru diyosun..bende inançlı biriyim cnm ama bazen bi çıkış bulamıyoruz.. her zaman şunu soyledim bn allah bilir gelecegi benim hep merak ettigim şu an.. yani suan benim bilmedigim neler oluyor karsi tarafla ilgili. .. bunun içn de fal baktiriyorum zamam zamanKızlar LÜTFEN yapmayın ya, bazılarınız Allah yardımcımız olsun yazmış bir de msjlara, bu işte Allah'ın rızası yok..Gaybı ancak Allah bilir, efendimize bile gelecekten sorduklarında kendisi ben bilemem demiştir, şimdi bu kadar gafil yaşayan bizler nerelerde medet arıyoruz, Nergis, Meral vs kim oluyor da bilecek, yaşadıkça görüyoruz sonra ne acelemiz var? ' Fala bakan da, baktıran da ziyandadır' hadisi şerifine binaen söylüyorum, ziyanda olanlardan olmayalım inşallah.Tevekkül edelim, ve en önemlisi dua herşeyin anahtarı..Kendimizi soyutlayıp yüzümüzü Allah'a bir çevirsek, o herşeyi hallediyor, sizin adınıza verilecek cevapları bile yetiştiriyor yerlerine.. Dünya ne kadar iyi olursa olsun sonu var, ahireti kaybetmeyelim, önemlisi bu.. Bu tarz yerlere ve kişilere rant sağlayıp, Allah'ın gadabını üzerimize çekmeyelim, başka kimimiz var ki ?
Canim nergis benim favorimdir.. severim keyiflidir.30 liraya evinde bakıyor. Ne zaman geleceksin.. ozelden konusalim..benim eve çok yakin..yeni girne de..
Sokede bagarasindaki hocaya mi gitcen.. ben gittim 2 kere..Yak dencim, birsen'e ikinci kere gitmem lazim, bazi odevler:) vermisti 20 gun kadar once, onlari yaptim. Bu arada Nergis'e de gitmek isterim. Bir de Soke planim var. Bunlari onumuzdeki hafta icinde dusunuyorum. Izmir'e birkac saat mesafede bir yerde ooturdugum ve gunubirlik gidip donmem gerektigi icin kolay karar veremiyorum. Ama onumuzdeki hafta sana mutlaka haber
Sokede bagarasindaki hocaya mi gitcen.. ben gittim 2 kere..
Sokede bagarasindaki hocaya mi gitcen.. ben gittim 2 kere..
Slm tüm falcılara gittim en iyisi sibel dir oda işi bıraktı.gerçi çözüm fal değil söke dahil tüm hocalara gittim işi ticarete dökmüşler hsdi parayı geçiyorsun çare diyorsun hepsi fos çıktı çok şükür birini buldum işini gayaet ciddi şekilde yapan en önemlisi çözüm üreten biri izmir içinde. en önemlisi sorunlara çözüm bulabilen .uzun süredir site ye girmedim.çözümü buldum , ben iyiyim arkadaşlar tavsiye ederim.
Kim bu ? Aciklarmisin ?Slm tüm falcılara gittim en iyisi sibel dir oda işi bıraktı.gerçi çözüm fal değil söke dahil tüm hocalara gittim işi ticarete dökmüşler hsdi parayı geçiyorsun çare diyorsun hepsi fos çıktı çok şükür birini buldum işini gayaet ciddi şekilde yapan en önemlisi çözüm üreten biri izmir içinde. en önemlisi sorunlara çözüm bulabilen .uzun süredir site ye girmedim.çözümü buldum , ben iyiyim arkadaşlar tavsiye ederim.
Kim bu ? Aciklarmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?