- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
Merhaba bana temmuz ayı için bir şey söylemişti. Aynı şekilde arkadaşıma da temmuz için vade verdi. Çıkarsa haber veririm. Asıl bomba tarihim ekimde benim de ama çıkacağını sanmıyorum:)
Yalnız bana sağlık problemi yaşayacaksın demişti ve söylediği sağlık problemlerini yaşadım.
merhaba
bana da iki şey söyledi. hele ki bir tanesi neredeyse imkansız gibi gördüğüm bişey, o yüzden umutlanmak istemedim. henüz vadesi var bakalım.. çok kısa bir faldı ama içinde bulunduğum durumu resmen özetledi ve beni çok şaşırttı. o anda bende ufak bir sağlık sorunu yaşıyordum ama çok spesifik bişey ve bana bunu söyledi çok şaşırdım böyle oldum aynıbekleyelim görelim madem.. mutlaka haber ver, heyecanla bekliyorum
Anı ve geçmişi oldukça iyi biliyor. Bizim baya enerjimiz tuttu bi de güzel bi faldı :) ama temmuz için söylediği olayın gerçekleşeceğini sanmıyorum. Yani gerçekleşmese daha iyi benim içinama bakalım bekliyorum
bi de böyle nasıl hızlı konuşuyo de mi, ben böyle mıhlandım bişey kaçırmıyım diye nefes almadan dinlemiştimağustosla ekim arasını nasıl beklicem bilmiyorum ama bi daha gidesim geliyo ama bu sefer de başka şey der diye gitmiyorum:)
Evet çok hızlı konuşuyor cidden ama tak tak söylüyor her şeyi. Bir falcıya 2. Kez gitmek kesinlikle hayal kırıklığı yaratıyor tavsiye etmem :) ilk baktırışımda hayatımı önüme seren kadın 6 ay sonra baktırdığımda tek bir şey bilemedi.
hangi kadın o ayy merak ettim
benim minik fal tecrübelerim hayalkırıklığıyla sonuçlandıFatoş sevgi angel, geçen yıl gittiğim balkabağı gül hanım hep hayalkırıklığı.. hiçbir dedikleri çıkmadı..şimdi tek ümidim ömer. biraz mutsuz bir dönemdeyim ve hayatımda iyi bişeyler olmasına öyle ihtiyacım var ki..
önerebileceğin biri var mı:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=325089&page=781&p=33753207#post33753207
Şurda bahsetmiştim baktırdığım falcılardan. Onun haricinde fısıltı cafede ömere ve canana baktırdım. Ömer iyiydi cananla malesef enerjimiz hiç uyuşmadı isim sayıp durdu bana.
Angel'a baktırmıştım. Çok eğlenceli biri bildiği şeyler olmuştu ama geleceğe dair söyledikleri beklemede. Sen nasıl buldun angelı?
Nikoya ben geçtiğimiz agustos ayinda baktirmistim izmire geldigimde. O an aman ne sacma bi falci diyerek ayrildim. Kisiyle ilgili soyledikleri cok alakasiz geldi hatta o oyle birisi degil demistim. Gorursun dedi bana... soyledikleri 6 ay sonra cikti ve ben 2 yilda taniyamadigim insani 1 gunde tanidim. Izmire tekrar yolum duserse gitmeyi istiyorum. Tabi cafe ismini hatirlamiyorum ama sanirim izmirde niko isminde başka falci yoktur.
kızlarağasında fısıltı cafede şefika varmış iyiymiş diye duydum, giden bilen var mıı ??
bu mesajına istinaden bugün gittim... Cafe Fiesta Niko :) çok eglenceli bi faldı... bana da zaman verdi bi 15 gün .. ama belki sarkma olabilir.. dedim hatta bak niko falın cıkmazsa kapına dayanırım diye .. :) bakalımmmm
Yolun düşerse beklerim :)))Canim heralde ayni niko renkli gözlü eşcinsel yunan... bana kötü ve olmayacak şeyler söylemisti. Agustosta bakti ve fal subat ayında çıktı öyle söyleyim. Çok kısa bakmisti ama tuttu umarim çıkar falın. Yolum düşerse bende tekrardan gitmeyi istiyorum
Canim heralde ayni niko renkli gözlü eşcinsel yunan... bana kötü ve olmayacak şeyler söylemisti. Agustosta bakti ve fal subat ayında çıktı öyle söyleyim. Çok kısa bakmisti ama tuttu umarim çıkar falın. Yolum düşerse bende tekrardan gitmeyi istiyorum
kızlar daisy kafe kağan nasıl ?
ve sevda varmış kızlarağasında?
geçmişi ve mevcut durumu çok iyi bilen bir falcı arıyorum aslında. gelecek o kadar umurumda değil :)
Neco Cafe Anıl'a dün gittim.. Açıkçası tamamen şans eseri oldu.. Sibel hnmın ayrıldığını öğrendim, Berk'e daha önce baktırmış ve memnun kalmamıştım. Anıl'ı görünce de yaşının küçüklüğünden olsa gerek birşey bilemeyeceğini düşündüm. Ama erkek arkadaşımla ilgili verdiği harfler, karakter analizi, fiziki özellikler ve mevcut durum birebir tuttu.. Fal kısa sürse de tatmin etti diyebilirim. Bugun yada yarın için söylediği birşey var. Gerçekleşirse tekrar paylaşıcam
Kizlar Foça'daki meral hanimla ilgili yorumlara ihtiyacim var ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?