- 23 Ağustos 2012
- 51.848
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.472
- 898
Bende gitmek istiyorum burdA yazılanlar olumlu şeyler çiğdemle ilgili..bence denemeye değer ..cafelerde 10-15 dklık fallardan daha iyidir bence..gidersen lütfen yaz buraya ya da bana olur mu?İyi günler. 2 gün önce alsancakta fiesta kafede atakana tarot baktırdım 25 tlye. soruları benim sormam gerekirken o sordu. adın yaşın burcun ilişki durumun. yani ben o bilir diye tahmin ediyodum ama genelde ben anlattım o yorum yaptı.açıkçası pek memnun kalmadım. bu aralar acil olarak fal baktırmak istiyorum gelecekle ilgili kaygılarım var bi çok konuda ikilem yaşıyorum kafamın içi çok karışık.bi falcı tabiki net olarak geleceği göremez ama insan yine de mutlu olmak için baktırmak istiyo. arkadaşların yorumlarını okudum sibel çiğdem ve gülistan isimleri çok tekrarlanmış. sibele nasıl ulaşıcam bulamadım gülistanın 75 tl olduğunu duydum bu çok fazla bi ücret yani gülistandan vazgeçtim. çiğdeme baktırsam mı diyorum az önce telefonla konuştuk çok güzel bi enerji aldım ama baktıranlardan yorum alabilir miyim? geçmiş gelecek şuanki analizleri nasıldı? gitsem memnun kalır mıyım söyledikleri beni tatmin eder mi? sibel hakkında da baktıranlardan yardım alabilirsem çok mutlu olurum^^
ben geçen hafta içinde bir arkadaşımla birlikte kemerde bi cafede randevulaştık ben tarot baktırdım herşey çıktı arkadaşım kahve falı baktıracaktı tarotta herşeyin çıktığını görünce o da tarot baktırdı hatta sonra aşka geldik üzerine birer de kahve falı baktırdık bence süperdi.. hem gayet uzun bakıyo hemde herşey resmen çıkıyo öyle atmaca tutmacası yok... hatta arkadaşımda nazar çıkmıştı doğum gününü saatini alıp 2 gün sonra arkadaşıma özel günlük okuyup nazardan korunması için dua vermiş hemde ücretsiz....İyi günler. 2 gün önce alsancakta fiesta kafede atakana tarot baktırdım 25 tlye. soruları benim sormam gerekirken o sordu. adın yaşın burcun ilişki durumun. yani ben o bilir diye tahmin ediyodum ama genelde ben anlattım o yorum yaptı.açıkçası pek memnun kalmadım. bu aralar acil olarak fal baktırmak istiyorum gelecekle ilgili kaygılarım var bi çok konuda ikilem yaşıyorum kafamın içi çok karışık.bi falcı tabiki net olarak geleceği göremez ama insan yine de mutlu olmak için baktırmak istiyo. arkadaşların yorumlarını okudum sibel çiğdem ve gülistan isimleri çok tekrarlanmış. sibele nasıl ulaşıcam bulamadım gülistanın 75 tl olduğunu duydum bu çok fazla bi ücret yani gülistandan vazgeçtim. çiğdeme baktırsam mı diyorum az önce telefonla konuştuk çok güzel bi enerji aldım ama baktıranlardan yorum alabilir miyim? geçmiş gelecek şuanki analizleri nasıldı? gitsem memnun kalır mıyım söyledikleri beni tatmin eder mi? sibel hakkında da baktıranlardan yardım alabilirsem çok mutlu olurum^^
Sevda 20 ydi en son öyle hatırlıyorum baktırmıştım ona ...ama bana pek tutmadı söyledikleri..enginar cafede hiç baktırmadım.baktırırsan ve yine bilirse yaz , bir de onu deneyelim:)kemearltı sevdam cafe sevda hanım kaça bakıyor bilginiz var mı? Bir de enginar cafe de yunanlı bir bayan vardı bana baktı bildi ama arkadaşımda çok bşy bilemedi.Ona mı gitsem sevda ya mı kararsızım.Gideniniz var mı?
Sevda 20 ydi en son öyle hatırlıyorum baktırmıştım ona ...ama bana pek tutmadı söyledikleri..enginar cafede hiç baktırmadım.baktırırsan ve yine bilirse yaz , bir de onu deneyelim:)kemearltı sevdam cafe sevda hanım kaça bakıyor bilginiz var mı? Bir de enginar cafe de yunanlı bir bayan vardı bana baktı bildi ama arkadaşımda çok bşy bilemedi.Ona mı gitsem sevda ya mı kararsızım.Gideniniz var mı?
Su falını da merak ettim doğrusu,en kısa zamanda tekrar gideceğim...Elbola'ya katılıyorum ticari içgüdüsü olmadan positif enerjisiyle insanı rahatlatan nadir falcılardan SelimKemeraltından ayrıldıktan sonra bir süre yok oldu sonra Nişan cafede başladığını öğrenince altın bulmuş gibi sevinip soluğu orada aldım. Bu mekan ona daha bir iyi gelmiş sanki daha bir açılmış. Mekan rahat olunca bir de su falına bakıyor burada. Eski işyeri alan olarak pek müsait değildi, dardı. Burası müsait olunca su falına da başlamış onda daha bir detaya giriyor, tavsiye ederim.
ben geçen hafta içinde bir arkadaşımla birlikte kemerde bi cafede randevulaştık ben tarot baktırdım herşey çıktı arkadaşım kahve falı baktıracaktı tarotta herşeyin çıktığını görünce o da tarot baktırdı hatta sonra aşka geldik üzerine birer de kahve falı baktırdık bence süperdi.. hem gayet uzun bakıyo hemde herşey resmen çıkıyo öyle atmaca tutmacası yok... hatta arkadaşımda nazar çıkmıştı doğum gününü saatini alıp 2 gün sonra arkadaşıma özel günlük okuyup nazardan korunması için dua vermiş hemde ücretsiz....
kahve dünyası ama cafenin falcısı değil falcı çiğdem. bende buradan bulmuştum zaten no sunu baya övmüşler diye merak etmiştik geçenlerde bu siteden biriside gidenlerden yorum bekliyorum yazmış bende yorumu yapmıştım ama falcı çiğdem diye yazmayı unutmuşum:))) başarılı tavsiye ederim...kafenin adı ne pekiii
Su falını da merak ettim doğrusu,en kısa zamanda tekrar gideceğim...
Nerde ki bu nişan cafe???Su falını da merak ettim doğrusu,en kısa zamanda tekrar gideceğim...
Nerde bu cafe ?Merhaba arkadaşlar,''fala inanma falsız da kalma'' düşüncesinde olan biri olarak yani bu konulara daha çok deşarj olma ve arkadaşlar arasında eğlenme vesilesi gibi yaklaşan biri olmama rağmen,beni resmen şoke eden bir durum yaşadım ve sizlerle paylaşmak istiyorum.Tamamen tesadüf üzeri, dinlenip birşeyler içmek için gittiğim mekanda tarot ve kahve falı bakıldığını öğrenince,meraklandım ve içimden bir his ''sen de baktır ne kaybedersin'' dedi.Gittiğim kafe Alsancak'taki Nişan Kafe. Tarot ve kahve falıma baktırmak istedim.Bakan kişinin ismi Selim.Kendisi İzmir'de tanınmış ve namı duyulmuş biri.Ne diyeyim nasıl tasvir edeyim bilemiyorum,burada methiyeler övgüler düzsem ya reklam yaptığım yada yaptırıldığı düşüncesi oluşur diye korkuyorum lakin mesajımı dikkate alıp önemseyecek arkadaşların da olacağını tahmin ederek,işinin ehli olan,oyalamayan,pozitif enerjisi had safhada olan,ticaret güdüsüyle değil yardımcı olmak istediğini karşı tarafa hissettiren özel birine danışmak istiyorsanız tek kelime Nişan Kafe'de bulunan Selim derim.Söylediği her kelime harfi harfine çıkıyor,laf kalabalığı yapıp yada motor takmış gibi konuşup insanın aklını karıştırmıyor.Mekandan içiniz rahat ayrılıyorsunuz.Üstelik bunun karşılığında ödediğiniz meblağ son derece uygun,Tarot yorumu 15 TL ,Kahve yorumu 12,5 TL.Pişman olmazsınız derim.
Nişan cafe Kıbrıs şehitlerinin sonuna doğru tansaşı geçince OSYM binası var onun yan sokağında ama kilisenin olduğu sokak değil diğer taraf.Nerde bu cafe ?
arayıp randevu alıyoruz istediiğin yere kendi geliyo istersen evine gidebiliyormuşsun ama biz cafede baktırmak istemiştik geldi baktı tek sorun randevu 2-3 gün sonra olabiliyorNişan cafe Kıbrıs şehitlerinin sonuna doğru tansaşı geçince OSYM binası var onun yan sokağında ama kilisenin olduğu sokak değil diğer taraf.
Çiğdem e nasıl ulaşılıyor peki?
telefonu varsa verebilir misiniz? Bir de ne kadara bakıyor?arayıp randevu alıyoruz istediiğin yere kendi geliyo istersen evine gidebiliyormuşsun ama biz cafede baktırmak istemiştik geldi baktı tek sorun randevu 2-3 gün sonra olabiliyor
telefonu varsa verebilir misiniz? Bir de ne kadara bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?