Hımm gelecekle ilgili iyi mi peki?? :))TAMİLA TEK GEÇERİM ALSANCAK KIBRIS ŞEHİTLERİ ŞIK CAFE GİDİN GÖRÜN
Peki gidicemm :))ben çok memnunum giden arkadşlarımda öyle gidin görün
Ne kadar ücret??karşıyakadayım izmire yeni geldim tarot bakıyorum
çok teşkkrler çiğdem çok iyimiş gerçekten falda bi sürü şeyi bildi ama en son annen yada kız kardeşinde geçici bir rahatsızlık var galiba deyince içimden sallıyo bu da tırt dedim eve geldim annem ayağını burkmuş sargıya almışlar ayağını, şimdi gelecek için söyledikleride çıkacak galiba çok inandım çünkü, merakla bekliyorum!....istanbuldan yeni gelen bir falcı var. eylül sonuna kadar indirimli bakıyo çok iyi tavsiye ederim. kahve falı şu an 20 tl . tarot 45 tl.. normalde kahve 35 tarot'u 75 miş ama izmir e yeni geldiği için tanıtım amaçlı yapıyor bu fırsatı kaçırmayın derim. ben tarot baktırdım çok memnun kaldım. telini isteyen olursa özelden mesaj atsın.
Ben baktırdım iki üç yıl önce..biri vardı ayrıydık onun arayacağını söyledi arayacağı numaranın bazı rakamlarını söyledi ben de onlar yok numarasında dedim,başka numaradan arıcak o zaman dedi..söylediği zamandan çook sonra aradı o kişi ve kendi numarasından değil başka numaradan:) fena değil ama öyle vavv süper diyemeyeceğim..Kizlar agasi sevda nasil ya iyi mi
Kime baktırdın ordaaa??Kizlar daisy cafe kaana gittim allahim agliycam simdi her seyimi tum gecmisimi saydiiii
Parfon yaa kaan demişsin:) ben baktırmadım ona hiç.. Gelecekle ilgili söyledi mi peki???Kime baktırdın ordaaa??
Bende gittim çiğdem Hanım'a gayet iyimisiniz çok tatlı dilli biriçok teşkkrler çiğdem çok iyimiş gerçekten falda bi sürü şeyi bildi ama en son annen yada kız kardeşinde geçici bir rahatsızlık var galiba deyince içimden sallıyo bu da tırt dedim eve geldim annem ayağını burkmuş sargıya almışlar ayağını, şimdi gelecek için söyledikleride çıkacak galiba çok inandım çünkü, merakla bekliyorum!....
Hımmm söyledikleri peki ? Yani gelecekle ilgili bir şeylerr??Bende gittim çiğdem Hanım'a gayet iyimisiniz çok tatlı dilli biri
Parfon yaa kaan demişsin:) ben baktırmadım ona hiç.. Gelecekle ilgili söyledi mi peki???
Mantıklı valla deneyin derim ben yarat baktırdımHımmm söyledikleri peki ? Yani gelecekle ilgili bir şeylerr??
Tarot baktırdım çiğdem hanımaMantıklı valla deneyin derim ben yarat baktırdım
zaten 3-4 güne zor randevu alıyoruz fazla yayma yahuuuu:) bu gidişle bi dahakine sıra bulamam diye korkuyormTarot baktırdım çiğdem hanıma
Ben 2 kere gitmstm isimler vererek konusmasi ve gecmisi bilmesi iyi denilebilir fakat soyledikleri hic tutmadi bende.Kizlar agasi sevda nasil ya iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?