- 1 Eylül 2014
- 8
- 0
- 1
- 43
çiğdemin no sunu yolllar mısın cnm ya??zaten 3-4 güne zor randevu alıyoruz fazla yayma yahuuuu:) bu gidişle bi dahakine sıra bulamam diye korkuyorm
arkadaşlar kim bu çiğdem no'sunu bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim lütfen........
özelden yazdım ama
size de attım özel mesaj özelinizden bakabilirsiniz:)Siz yeni üye değil misiniz? Özelden nasıl yazabiliyorsunuz?
amacın reklam yaptığımı kasdetmekse evet reklam yapıyorum gittim gördüm beğendim hoşuma da gitti kız çok güzel fal bakıyo izmir e yeni gelmiş şu an doluyum hem ucuz bakıyorum ve günde 5 kişiden fazlasına bakmıyorum o yüzden doluyum sonrasında istanbuldaki fiyatlarımı getirdiğimde bu kadar baktıran olmayacak o yüzden şimdiden reklama ihtiyacım var ne kadar duyulursa benim için o kadar iyi olur memnun kaldıysanız reklamımı yaparsanız sevinirim dedi bende buradaki falcıyım diye geçinenlerin neredeyse hiçbirinden memnun kalamadığım için (1-2 tanesi hariç) yardımcı olmaya çalışıyorum daha önce memnun kaldığım o 1-2 tanesinin de reklamını yapmıştım hem iş yerimde hem arkadaşlarım arasında. enteresan cümlelerle insanları bozmaya çalışan bir ukaladan başka biri değilsin bence. bu arada özelden gelen o mesajı görünceki yüz ifadeni merak ediyorum.(terbyszz)Siz yeni üye değil misiniz? Özelden nasıl yazabiliyorsunuz?
istanbuldan yeni gelen bir falcı var. eylül sonuna kadar indirimli bakıyo çok iyi tavsiye ederim. kahve falı şu an 20 tl . tarot 45 tl.. normalde kahve 35 tarot'u 75 miş ama izmir e yeni geldiği için tanıtım amaçlı yapıyor bu fırsatı kaçırmayın derim. ben tarot baktırdım çok memnun kaldım. telini isteyen olursa özelden mesaj atsın.
amacın reklam yaptığımı kasdetmekse evet reklam yapıyorum gittim gördüm beğendim hoşuma da gitti kız çok güzel fal bakıyo izmir e yeni gelmiş şu an doluyum hem ucuz bakıyorum ve günde 5 kişiden fazlasına bakmıyorum o yüzden doluyum sonrasında istanbuldaki fiyatlarımı getirdiğimde bu kadar baktıran olmayacak o yüzden şimdiden reklama ihtiyacım var ne kadar duyulursa benim için o kadar iyi olur memnun kaldıysanız reklamımı yaparsanız sevinirim dedi bende buradaki falcıyım diye geçinenlerin neredeyse hiçbirinden memnun kalamadığım için (1-2 tanesi hariç) yardımcı olmaya çalışıyorum daha önce memnun kaldığım o 1-2 tanesinin de reklamını yapmıştım hem iş yerimde hem arkadaşlarım arasında. enteresan cümlelerle insanları bozmaya çalışan bir ukaladan başka biri değilsin bence. bu arada özelden gelen o mesajı görünceki yüz ifadeni merak ediyorum.(terbyszz)
bu kişinin adı ve irtibat adresini verebilirmisinzi teşekkür ederimHala inanamıyorum..Bana bir sanatçıyla tanışacaksın çok güzel bir ilişkin olacak demişti..4 ay sonra bir grubun solistiyle tanıştım ve inanılmaz mutluyum..Hiç bir beklentim yokken bana bir mal kalacağını söylemişti..Ben atıyor diye düşünmüştüm o gün..1 ay sonra dedem oturduğum daireyi üstüme yaptı :) şaka gibi bi kadın..1 hafta önce yine gittim ayrılmış oradan..Evinde bakıyormuş..
bana da verebilirmsiniz telefonunucanım bana da numarasını gönderirmisin bir de eve çağırdığımızda birden fazla kişi mi baktırmalı
banada 3lütfenbana da verebilirmsiniz telefonunu
Nerdeymiş bu gülistan:)arkadaşlar konuyu aradım taradım.gülistanın adı geçmemiş sanırım.kendisi de beni çok etkileyen bir falcıydı.ama bulamıyorum var mıdır bilen duyan? nerde baktığını bileen?
yanii bilmediği kalmamıştı bakarken dahi aklınızdan geçeni söylüyor.sen bunu söylememi istiyorsun ama öyle değil malesef falan...ayaklı bombaydı yani ..ddd
Çook ilginçç..hiç duymadım adını..rastlarsam duyarsan yazarım sana :)) ama ücreti fazlaymış piyasa 20-25 ziraa:))50ydi iki sene önce.ah bir bulsam nerde olduğunuuuuu.gümrük taraflarında oluour genelde.gülistan falcımız bırakın soru sormayı bana hiç konuşma demişti.transa giriyor basşlıor yardırmaya .dd
baktırmadan buraya yazmak istemedim. istersen evinde bakıyor istersen dışarda herhangi bir cafede bakıyor arayıp randevu alman yeterli. biz cafede buluştuk gerçekten kayda değer şeyler söyledi bana göre hem sempatik hem başarılı.... falcı arayıp bulamayanlara iyi bir tavsiye.....çiğdem hanım nerde bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?