İzmir'deki Falcılar

Siz yeni üye değil misiniz? Özelden nasıl yazabiliyorsunuz?
amacın reklam yaptığımı kasdetmekse evet reklam yapıyorum gittim gördüm beğendim hoşuma da gitti kız çok güzel fal bakıyo izmir e yeni gelmiş şu an doluyum hem ucuz bakıyorum ve günde 5 kişiden fazlasına bakmıyorum o yüzden doluyum sonrasında istanbuldaki fiyatlarımı getirdiğimde bu kadar baktıran olmayacak o yüzden şimdiden reklama ihtiyacım var ne kadar duyulursa benim için o kadar iyi olur memnun kaldıysanız reklamımı yaparsanız sevinirim dedi bende buradaki falcıyım diye geçinenlerin neredeyse hiçbirinden memnun kalamadığım için (1-2 tanesi hariç) yardımcı olmaya çalışıyorum daha önce memnun kaldığım o 1-2 tanesinin de reklamını yapmıştım hem iş yerimde hem arkadaşlarım arasında. enteresan cümlelerle insanları bozmaya çalışan bir ukaladan başka biri değilsin bence. bu arada özelden gelen o mesajı görünceki yüz ifadeni merak ediyorum.(terbyszz)

Kampanya yapmış yani bende yaptım 1 kişi 3 üyelik alsın Kazen de bir yerine üçünü siteden atsın : )

siteden atılınca bende senin yüz ifadeni merak ettim ...

bu kişinin adı ve irtibat adresini verebilirmisinzi teşekkür ederim

arkadaşlar konuyu aradım taradım.gülistanın adı geçmemiş sanırım.kendisi de beni çok etkileyen bir falcıydı.ama bulamıyorum var mıdır bilen duyan? nerde baktığını bileen?
yanii bilmediği kalmamıştı bakarken dahi aklınızdan geçeni söylüyor.sen bunu söylememi istiyorsun ama öyle değil malesef falan...ayaklı bombaydı yani ..ddd

Nerdeymiş bu gülistan:)

işte nerden çıkcağı belli olmuyoo.bi ara mantıcıda bakıodu bi ara fırıncım cafede bakıomuş.fiyatı 75 olmuş diye duydum ama yerini bulamıyorum.bi bulsam koşucam

50ydi iki sene önce.ah bir bulsam nerde olduğunuuuuu.gümrük taraflarında oluour genelde.gülistan falcımız bırakın soru sormayı bana hiç konuşma demişti.transa giriyor basşlıor yardırmaya .dd

50ydi iki sene önce.ah bir bulsam nerde olduğunuuuuu.gümrük taraflarında oluour genelde.gülistan falcımız bırakın soru sormayı bana hiç konuşma demişti.transa giriyor basşlıor yardırmaya .dd
Çook ilginçç..hiç duymadım adını..rastlarsam duyarsan yazarım sana :)) ama ücreti fazlaymış piyasa 20-25 ziraa:))

çiğdem hanım nerde bakıyor
baktırmadan buraya yazmak istemedim. istersen evinde bakıyor istersen dışarda herhangi bir cafede bakıyor arayıp randevu alman yeterli. biz cafede buluştuk gerçekten kayda değer şeyler söyledi bana göre hem sempatik hem başarılı.... falcı arayıp bulamayanlara iyi bir tavsiye.....

İyi günler. 2 gün önce alsancakta fiesta kafede atakana tarot baktırdım 25 tlye. soruları benim sormam gerekirken o sordu. adın yaşın burcun ilişki durumun. yani ben o bilir diye tahmin ediyodum ama genelde ben anlattım o yorum yaptı.açıkçası pek memnun kalmadım. bu aralar acil olarak fal baktırmak istiyorum gelecekle ilgili kaygılarım var bi çok konuda ikilem yaşıyorum kafamın içi çok karışık.bi falcı tabiki net olarak geleceği göremez ama insan yine de mutlu olmak için baktırmak istiyo. arkadaşların yorumlarını okudum sibel çiğdem ve gülistan isimleri çok tekrarlanmış. sibele nasıl ulaşıcam bulamadım gülistanın 75 tl olduğunu duydum bu çok fazla bi ücret yani gülistandan vazgeçtim. çiğdeme baktırsam mı diyorum az önce telefonla konuştuk çok güzel bi enerji aldım ama baktıranlardan yorum alabilir miyim? geçmiş gelecek şuanki analizleri nasıldı? gitsem memnun kalır mıyım söyledikleri beni tatmin eder mi? sibel hakkında da baktıranlardan yardım alabilirsem çok mutlu olurum^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…