• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

oda sevdam cafeyı hemen gecınce adını hiç bilmiyorum bakanın

sevdam cafeyi geçince yine bisürü var fal bakan cafeler.sen orda birinemi baktırdın?baktırdıysan deneyimini bizle paylaşrsan seviniriz :16:

çok teşekkürler canım=) ben arastırmadayım iyi birini duyar yada bulrusam burdan yazacagım=)

Bende su gülistanı merak ettım sımdı ama 50 lıra okudum yanlıs hatırlamıyosam :44:
cok pahalı geldı bırden ama memnunsunuz heralde?:30:

kızlar bayram hasılatlarını toplayıp gülistanamı gıtsek yaw

ama bıldıgımız yerden sorsunlar benım hasılat daha 10 yaw ama bırazdan çıkıyorum gezmeye ama gülistan ıyı cıkmazsa parayı senden alıcam aderesını ver :)

ama bıldıgımız yerden sorsunlar benım hasılat daha 10 yaw ama bırazdan çıkıyorum gezmeye ama gülistan ıyı cıkmazsa parayı senden alıcam aderesını ver :)

valla 10 varsa direkk babacan cafeye git birgüle baktır derim pişman olmazsın ama bayramda açıkmıdır bilmiyorum

valla 10 varsa direkk babacan cafeye git birgüle baktır derim pişman olmazsın ama bayramda açıkmıdır bilmiyorum

nasıl ıhtıyacım var fala bılemezsın okadar kötüyümkı şaka bı yana berbat bı hayatım var ve herşey karmakarışık ne olup bıtıcek artık cıldırıcam

izmirdekiler istanbuldakiler kadar falcıya mı gitmiyor yoksa falla mı ilgilenmiyorlar neden bu kadar az yorum yazılmış buraya ? :61:

ben istanbuldayım ama izmire taşınacağım ,taşınma öncesinde falcılar hakkında bir bilgi edineyim dedim
tavsiyeler neler ? :46:

canm kızlarağasında sevdam cafeyi geçince sağa dönüyosun babacan cafe birgül hanım.olmadı orda birilerine sorarsın bulursun yani

slm canım cafenin tlf var mı?arayıp da gideyim.olmadığı güne denk gelirim bir de.google dan aradım cafeyi ama bulamadım.sende tlf varsa verirmisin canım?

ya arkadaşlar fal tamam da ben bi de hoca istiyorum yaa yokmu hiç bilen insanlar çekiniyo böyle şeylerden ama bence o da bi ihtiyaç hatta büyük ihtiyaç ben üzerimde olumsuz bi şey varmı yokmu die baktırmak istiyorum o da falla olcak iş deil

bi fal arkadaşı arıyorum:)tek başına gidilmiyo tadı çıkmıyo varsa benim gibi fal arkadaşı arıyan iletişime geçelim:))

slm canım cafenin tlf var mı?arayıp da gideyim.olmadığı güne denk gelirim bir de.google dan aradım cafeyi ama bulamadım.sende tlf varsa verirmisin canım?

canm malesef bendede numarası yokk :59: ama pazar günü kapalıdır heralde diğer günler gidersin canm

Back
X