Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evindedir. Altındağ da oturuyor. İyi fallar.![]()
Evet banada güzel baktı umarım dedikleri çıkar çoook mutlu olurum))
yıldızana tel bana da gondereblılır mısn... tesekkurler sımdıden...
Kızlar Sevdam Kafe-Sevda'ya baktıranlar var mı size söyledikleri çıktı mı
Kızlar Sevdam Kafe-Sevda'ya baktıranlar var mı size söyledikleri çıktı mı
merhaba banada nasıl ulaşabılırım yıldıanaya anlatırmısınız ne kadar bakıyor bende altındagdayım gitmek isterim
Yildızana evinde bakıyor kahveye bakıyor bende eksiksiz bildi umarım gelecekler ilgilide çıkar No biraz değişik vericem silinmesin die burdan msj atma hakkım yok sıfır Yildızana bes Yildizana uç Yildizana uç Yildizana bes Yildizana bir Yildizana dokuz Yildizana seksen Yildizana iki Yildizana doksan Yildizana dokuz ;()
slm arkadaşlar ben bir hafta önce birine fal baktırdım bir arkadaşım önerdi belli bir yeri yok telefonla ulaşıyorsunuz herhangi bir cafede size kahve falı bakıyor fakat çok iyi bakıyor ne dediyse çıktı ağzım açık kaldı resmen hem fincana bakıp söylüyo vede yüzünüze bakıp herşeyi anlatıyo kısa sürede bakmıyo bayağı uzun bakıp anlatıyo tavsiye ederim arkadaşlar.
yeni nesile bayılıyorum yaaa çok pratik zekalılarbakalım ne kadar zamanda yakalanacaksın
![]()
yildızana evinde bakıyor kahveye bakıyor bende eksiksiz bildi umarım gelecekler ilgilide çıkar no biraz değişik vericem silinmesin die burdan msj atma hakkım yok sıfır yildızana bes yildizana uç yildizana uç yildizana bes yildizana bir yildizana dokuz yildizana seksen yildizana iki yildizana doksan yildizana dokuz ;()
kızlar fısıltı cafe ramo yu bilen var mı? bulamıyorum kendisini şuan ona baktırmak istiyordum nerde bakıyor şuan bilen var mı?
birde yıldızana nın telefonunu bilen varsa nolur bana göndersin.
ben baktırdım sevdaya baya oldu gideli söylediği vadeler geçti..hiç bir dediğimi cıkmaz bir insanınbinbir ümitle gitmiştim ama ne okadar abartı bişi söyledi nede söyledikleri oldu malesef...
harıkasınn =)))) aradım şimdi 20 tl ye bakıyor... Bılıyor dıyorsunuz dımı arkadaslar bugun orası cok yagmurluymus yarın gıdecegım ınslh
Kızlar bu yıldızana dediğiniz falcı nerede bakıyor ki tam olarak mail atmamıyorum bana adresini telefon numarasını verir misiniz
gerçekten baktıkları çıkıyor mu
evet evindedir. Altındağ da oturuyor. İyi fallar.![]()