izmirden kütahyaya giden var mı aranızda?

uniter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
61
1
36
İzmir
kaç saat sürdüğünü öğrenmem lazım arkadaslar 1 hafta sonra gideceğim fakat 7 saat dediler. benim arkadasım ankaraya 7 saatte gidiyor. Çok saçma geldi. Daha önce izmir kütahya arasında seyahat eden oldu mu?

Oldu oldu ,burda ki bi arkadaş İzmir'den Kütahya'ya askerinin yanına gitmişdi fakat bilmiyorum süresi ne kadardı.Çok değildi sanki.

Ay unuttum sevgilim de Kütahya'dan İzmir'e gitmişti bi sorayım sana yazarım

5, 5 buçuk saatte gidersiniz. Özel aracınız varsa daha kısa zamanda ulaşırsınız.

5 5,5 saatte gidersin ama gittiğin otobüs firmasınada bağlı 7 saat kesinlikle sürmez

Bu arada Kütahyalıyım sormak istediğin varsa yanıtlarım...

5 5,5 saatte gidersin ama gittiğin otobüs firmasınada bağlı 7 saat kesinlikle sürmez

Bu arada Kütahyalıyım sormak istediğin varsa yanıtlarım...

stillex teşekkür ederim cevabın için.

glaze hangi firmayı önerirsin? bir de otogar şehirden uzak mı? bir arkadasıma sürpriz için gideceğim ama 15 saat vaktim var sadece umarım 5 saat sürer.

stillex teşekkür ederim cevabın için.

glaze hangi firmayı önerirsin? bir de otogar şehirden uzak mı? bir arkadasıma sürpriz için gideceğim ama 15 saat vaktim var sadece umarım 5 saat sürer.

Otogar eskişehir yolunda kalıyor, şehir merkezine 2-3 km var ya da yok. Şehir merkezine otogardan kalkan servislerle veya şehir içi otobüslerle ulaşabilirsin. 10-15 dk da bir geliyor bildiğim kadarıyla otobüsler de.

Ben cevap vermiş oldum ama bayağı özledim Kütahyayı dayanamadım şahsen :1:

teşekkür ediyorum. zaten otogardan alınacağım ama zaman sıkıntım var malesef. 15 saate 3 saat görüşme sıkıstırmak istiyorum en az.

Otogar eskişehir yolunda kalıyor, şehir merkezine 2-3 km var ya da yok. Şehir merkezine otogardan kalkan servislerle veya şehir içi otobüslerle ulaşabilirsin. 10-15 dk da bir geliyor bildiğim kadarıyla otobüsler de.

Ben cevap vermiş oldum ama bayağı özledim Kütahyayı dayanamadım şahsen :1:

aynen bende 2 aydır başka şehirde yaşıyorum
bu arada izmire benzemez havası sen kabanın felan varsa onunla git canım
yoksa donabilirsin egededir ama soğuğu erzurumu bile geçer :)
servisler var merkeze kadar götüren sorun yaşamazsın bu arada asturla gitmede neyle gidersen git
Ama şahsen anadoluyu öneririm...
merkezde bir vazo görüceksin ordan nereye istersen gidebilirsin yakındır :)

teşekkür ediyorum. zaten otogardan alınacağım ama zaman sıkıntım var malesef. 15 saate 3 saat görüşme sıkıstırmak istiyorum en az.

O zaman daha az mola veren bir firma bakın bence. Otobüs konusunda yardım edemeyeceğim. :)

aynen bende 2 aydır başka şehirde yaşıyorum
bu arada izmire benzemez havası sen kabanın felan varsa onunla git canım
yoksa donabilirsin egededir ama soğuğu erzurumu bile geçer :)
servisler var merkeze kadar götüren sorun yaşamazsın bu arada asturla gitmede neyle gidersen git
Ama şahsen anadoluyu öneririm...
merkezde bir vazo görüceksin ordan nereye istersen gidebilirsin yakındır :)

Evet evet Astur ve Kütahyalıları tercih etme.
Kütahya vazosu donmasın diye mavi branda ile sarmış olabilirler, bil de şaşırma:1:

evet cok sogukmus kütahya. arkadasım baya bere atkı mont giyiyor suan. Bense izmirde kapı pencere açık yazlık kıyafetle oturuyorum.

Back
X