- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi imagemaker
Uçanımı amanınn kesin ölürdüm
Seste mi çıkarıyorr kaşıntı tuttu tüm vücudum ürperdi resmen
![]()
valla 2.5 saat peşinde koştum hem hamamböceği hem uçuyor sen düşün artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
Merhaba arkadaşım. Hatırlarsan ben Girne'den pandoraksk. Sana hoşgeldin diye yazmıştımAma sıkıntını okuyunca üzüldüm. Evet dediğin gibi Karşıyaka civarındak binalarda bu problem ne yazık ki var. Ya dışardan geliyorlar ya da lavabo giderlerinden. Sana bu sitede öğrendiğim ve kullandığımız bi yöntemi söyliyeyim. Biz de işe yaradı. Bir yemek kaşığı pudra şekeriyle bir yemek kaşığı karbonatı karıştırıp böceği yoğun olarak gördüğün yerlere dök. Hatta evde küçük çocuk yoksa bu karışıma eczaneden alabileceğin borak asidi de karıştırabilirsin. Bu karışımı yiyen böcek patlıyormuş. Bi kaç gün içinde böceklerin ölüsünü topladık. Uzunca bi sürede evimizde görmedik. Umarım sende de işe yarar.:)
valla 2.5 saat peşinde koştum hem hamamböceği hem uçuyor sen düşün artık![]()
Ben karşıdan karşıya geçeni gördüm sen ne diyorsun![]()
canım ultrasonik ses dalgaları yayan elektronik cihazlar var artık onları bir dene istersen. adamlar çok iddialı. Evlerde, balkonda ve hatta bahçelerde bile kullanılıyormuş. Bende abimden duydum askerlik yaptığı bölgede bahçede kullanılıyormuş, sinek ve haşere yaklaşamıyormuş. İnşallah derdine çare olurİzmir'e yerleşeli 7 ay olmak üzere.Doğma büyüme İstanbul'luyum .İzmir her şeyi ile güzel bir şehir ama böcekleri olmasaydı keşke .Yeni evimin tadilatını yaptırdım .Pis bir kadın da değilim .Bulaşık bırakmam ortada yemek bırakmam ama bu böcekler bir şekilde geliyor .Normal böcek de değil .Karafatma .Çok da korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum .İlaçlama filan da para etmiyor burada .Balkonlardan camlardan giriyorlar .Malum duvarda yürüyebildikleri için pis hayvanlar.
Merhaba arkadaşım. Hatırlarsan ben Girne'den pandoraksk. Sana hoşgeldin diye yazmıştımAma sıkıntını okuyunca üzüldüm. Evet dediğin gibi Karşıyaka civarındak binalarda bu problem ne yazık ki var. Ya dışardan geliyorlar ya da lavabo giderlerinden. Sana bu sitede öğrendiğim ve kullandığımız bi yöntemi söyliyeyim. Biz de işe yaradı. Bir yemek kaşığı pudra şekeriyle bir yemek kaşığı karbonatı karıştırıp böceği yoğun olarak gördüğün yerlere dök. Hatta evde küçük çocuk yoksa bu karışıma eczaneden alabileceğin borak asidi de karıştırabilirsin. Bu karışımı yiyen böcek patlıyormuş. Bi kaç gün içinde böceklerin ölüsünü topladık. Uzunca bi sürede evimizde görmedik. Umarım sende de işe yarar.:)
Patlıyor muymuşKızmayın ama üzülüyorum ben daha sakince ölsünler en azından :KK63:
Dokunur falan, yan etki yapar Maazallah:)Ayol ben bunu yerim görsem oh ne lezzetli diye![]()
Yok yok korkmayın, karbonat var ya ondan patlamak dedim yani kafasına vurarak öldürmekle aynı şey aslında. Öyle paramparça olmuyolar:)Patlıyor muymuşKızmayın ama üzülüyorum ben daha sakince ölsünler en azından :KK63:
Patlama öyle nükleer saldırı gibi değil yahu mideleri şişiyor demekki .Zehirlenerek olsa da aynı şey .Ölüm ölümdür .Ecellerini mi bekleyeceğiz :) :)
Yok yok korkmayın, karbonat var ya ondan patlamak dedim yani kafasına vurarak öldürmekle aynı şey aslında. Öyle paramparça olmuyolar:)
Bu bocegin adi hamam bocegiyken neden israrla kara fatma denir?Müslümanım diye geçinip güzel ahlaktan bihaber insanlar bunlar. Kafada örtü ama kalpler zift karası esas kara olan kendileri.
Böyle bir konu başlığından yola çıkıp illa polemik yaratmak gereksiz değil miBu bocegin adi hamam bocegiyken neden israrla kara fatma denir?
Boyle soylemeyin denildiginde neden boyle abuk bir tepki verilir?
Ayrica siz guzel ahlaka bu kadar sahipseniz kafada ortu ...diyerek baslayan bir ayristirici ve hakaretvari cumleyi nasil kurabiliyorsunuz,sizin kafaniz acik daha mi ahlakli ya da ustun oluyorsunuz?