- 11 Aralık 2018
- 43.220
- 268.777
- 598
- Konu Sahibi Karpuzuncekirdegi
Ups... Sıkıntı o zaman ya. Sevmeme, alışamama ihtimaliniz yüksek sanki.Ben de sadece size söylemedim, sakinlik arıyorsanız burası değil diyen arkadaşlara itafen yazdım
Salhane dediğiniz yeri bilmiyorum.İzmir'in merkezini bile gezmemiş insanım
Çeşme'ye tatile gitmiştik sadece.

Size de bol şans dilerim
 Size de bol şans dilerim 
 Sorunuz olursa yardımcı olabilirim
 Sorunuz olursa yardımcı olabilirim  

İzmir'e köy gibi diyolar ya bazen eskiden öyleydi aslında burda doğmuş büyümüş yaşıtımla veya akranımla kesin ortak arkadaş denk gelirdi. İstanbul'da bu imkansıza yakın. Bu arada ablam da İstanbul'da yaşıyor sonradan gitti iş için. Çok zorluk çekiyor. İsyan etmeye başladı bir de çocuğu oldu bizden uzakta ve hiçbirşeye vakit yetmediğinden yakınıyor. Haftaiçi hiçbir şey yapamıyorlar. Arkadaş falan da edinseler bile hep geçici oluyor. Biri bir ilçe uzağa taşınsa görüşememeye başlıyorlar. Burda biz hepimiz farklı ilçede otursak bile çok rahat görüşüyoruz ani plan yapabiliyoruz. Canım İzmir'immm
 İzmir'e köy gibi diyolar ya bazen eskiden öyleydi aslında burda doğmuş büyümüş yaşıtımla veya akranımla kesin ortak arkadaş denk gelirdi. İstanbul'da bu imkansıza yakın. Bu arada ablam da İstanbul'da yaşıyor sonradan gitti iş için. Çok zorluk çekiyor. İsyan etmeye başladı bir de çocuğu oldu bizden uzakta ve hiçbirşeye vakit yetmediğinden yakınıyor. Haftaiçi hiçbir şey yapamıyorlar. Arkadaş falan da edinseler bile hep geçici oluyor. Biri bir ilçe uzağa taşınsa görüşememeye başlıyorlar. Burda biz hepimiz farklı ilçede otursak bile çok rahat görüşüyoruz ani plan yapabiliyoruz. Canım İzmir'immm  Sakin derken nüfus anlamında sakin. Siz eskisi gibi değil, kalabalık diyorsunuz da benim gibi 15 milyonluk şehirden gelenler için 4 milyonluk şehir sakin oluyor yani.
 Sakin derken nüfus anlamında sakin. Siz eskisi gibi değil, kalabalık diyorsunuz da benim gibi 15 milyonluk şehirden gelenler için 4 milyonluk şehir sakin oluyor yani. 

Güzel yazmışsınız. Bakalım muhtemelen teklif istediğimiz gibi gelirse taşınacağız İzmir'e
 Güzel yazmışsınız. Bakalım muhtemelen teklif istediğimiz gibi gelirse taşınacağız İzmir'e