- Konu Sahibi sevilakdemir
-
kızlar merhaba bende 2011 annesi olcam inşallah. ama benim bebeğim daha çoook küçük dr.um geç döllenme olmuş 20 günlük falan bu dedi. ama tam tarihi perşembe öğrencez. bende sizden bilgileri alıcam inş.nede olsa siz daha tecrübelisiniz. bende geçen hata sonu mina bebeye gittim bana çok pahalı geldi. ya bi hastane çıış takım 75-85 tl pazarda sordum daha kaliteliydi 15 tl tavsiye ederim:))
merhabalar bende 2011 izmir annesi olucam inşallah alışverişi farklı farklı yerlerden yaptım kemeraltı ercü bebe aziz bebenin ürünlerini satıyor ,hello baby, e bebek ,gap ,joker,mothercare, indirimleri takip etmeye çalışıyorum tabiki daha çok eksiğimiz var bu arada mesaj geldi gap te 2,ürün %50indirimli bilginize..bu aralar kendime pijama gecelik takımı arıyorum şöle güzel bişiler gözünüze çarparsa burdan haber bekliyorum...
merhabalar bende 2011 izmir annesi olucam inşallah alışverişi farklı farklı yerlerden yaptım kemeraltı ercü bebe aziz bebenin ürünlerini satıyor ,hello baby, e bebek ,gap ,joker,mothercare, indirimleri takip etmeye çalışıyorum tabiki daha çok eksiğimiz var bu arada mesaj geldi gap te 2,ürün %50indirimli bilginize..bu aralar kendime pijama gecelik takımı arıyorum şöle güzel bişiler gözünüze çarparsa burdan haber bekliyorum...
selam kızlar.. bende 2011 annesi olacagım diye umut ediyordum ama sanırım 2010 sonu gibi dogum olacak:)))) yinede takipteyim sizi
ben şimdiye kadar birçok şeyi hello baby den aldım. (bayraklıda) ıvır zıvır şeyler kaldı sanırım artık:)
canım ben bostanlıdan çesav hastanesinin yanında lara var birini ordan aldım.diğerini de hemen bir ön sokaktan adı da yanılmıyorsam relax mode .ikisinde de % 50 indirim vardı.40 tl ye aldım tanesini.bak istersen.çok kaliteli.yanlız geçen sezonun ürünleri hberin olsun.
sana kolay gelsin.
Hayirli olsun canim, insallah sagsalim alirsin bebegini kucagina :)
Neler aldin? kisaca paylasirmisin, bize de isik tutar hem :)
ben ilk önce mobilyasını sipariş verdim çünkü burda çoğu yer 1 ay sonra teslim ediyor.. dün geldi mobilyam bende bugun 34. haftamı bitirdim benim için zamanında oldu yani..
kendim için gecelik sabahlık takımı, 2 adet emzirme sütyeni, tek kullanımlık kilot, göğüs ucu kremi, birde hamile yastiği aldım..
kıyafet olarak begendikçe aldım... 2 set hastane çıkışı, tulumlar elbiseler filan aldım.. bu kişiye göre değişiyor sanırım...
bebiş için küvet, banyo süngeri, bebek bezi (bir paket) emzik, yeni doğan biberonu, tarak fırça, buhar makinesi, ateş ölçer, kanguru, uyku seti, nevresim takımı, burun aspiratörü, emzirme yastığı... şimdilik bunlar geldi aklıma:))))))))))
merhaba izmirli anne adayları bende 5 haftalık hamileyim
daha erken ama nerden en almalıyım gerekli gereksiz olanları düşünmeye başladım
tecrübeli olanlardan yardım istiyorumm
mesela ben şu anda oda almayı düşünmüyorum evim müsait değil
tayinciyizde aynı zamanda 2 sene sonrası için oda alabilirim park yatak ile gardolap almyı düşünüyorum
size park yatağı 2 ya da 3 yaş arasına kadar kullanabilir miyim?
birde ne zamandan sonra alışverişe başlamalıyım
inançlara göre 7 aydan sonra diyorlar ama ben 3. aya kadar zor dayanırım diye düşünüyorum(
canim hayirli olsun insallah saglikli rahat ve de neseli bir hamilelik gecirirsin...ben 7 aylik hamileyim gecen ya biraz bebege alisveris yaptim o da indirim vardi o yuzden. cunku oncesi biraz sorunlu gecmisti benim, uclu testte risk cikmisti ve baya yuksekte 1:62 gibi. ama Allah a cok sukur atlattik o zor gunleri. gozum korktu o yuzden onceden baslamadim. ama bircok arkadasim var daha 2-3 aylikken bebek bezi bile almislardi. yani icinden nasil geliyorsa oyle yap, bu cok guzel bi duygu icinden nasil yasamak geliyorsa oyle yap bence
yaz olacağı için doğum baya bir çıtçıtlı body alacağım galiba takım da alırım ama fazla almam dediğin gibi hediye de geliyor ama bez olayını arkadaşımda söyledi stok yapabilirsin diye ama daha çok erken 6 aydan sonra olabilir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?