Doğuma Hazırlık izmirli 2011 anneleri buraya...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar ben beşbuçuk aylık hamileyim bir kızım olcak cinsiyetini 4.ayda öğrendim öğrenir öğrenmez başladım alışverişe şimdi artilk bir tek yatak odası takımı kaldı almamız gerekn onuda beğendim 7.ayımı falan bekliorm almak için ilk bebğim olduğu için heyecan yaptık baya hemen aldık herşeyi..bornova forumdan,gaptan özdilekten,ykmden boynerden,weniceden,kanz dan,bücürükten,agoradaki bebek mağazalarından aldım herşeyini...indirimlerdende yararlandım..

kızlar herşeyi zamanıyla yapmak lazım galiba.. ben hep nasılsa çok var daha deyip ağırdan aldım herşeyi ama şimdi iki ayağım bi pabuca girdi.. 35. hafta biticek benim hastane çantası bile hazırlamadım daha... alıcaklarımın çogunu aldım ama kıyafetler yıkanıcak ütülenecek, eşyalar hala torbalarda yerleşmesi lazım.. ev ile ilgili bir sürü iş var ... bide doktorum dedi 37. haftadan itibaren her an gelebilir:))))) yani iki hafta sonra... bakalım nasıl yetişeceğim.. son aya hiçbirşey bırakmayın derim kızlar... son ayda bol bol gezersiniz:))))

slm kızlar aranızda izmir tepecik doğum hastanesine giden veya gitmeyi düşünen varmı...veya doktor atavsiyesi olabilecek o hastaneden

evet bencede son ana birakmamak lazim...ama iste ben de devamli bisilerle ugrastim, kasintilarim basladi. bugun karaciger fonksiyonlarina bakmak icin kan verdim aksama alcam sonuclar...insallah bisi cikmaz

Merhabalar benim dogumumda aralık sonu yada ocak bası.Herkese keyifli alısverisler diliyorum.onumuzdeki hafta yıkama utuleme yerlestirme olayına baslayıp bitircem insallah.herseyim son ana kaldı.Sibush burdan da sana yazayım uzulme senin gibi biri daha var.:)izmirde nerde yasıyorsun?dr un kim ve dogum nerde olacak?bnm tam dogum tarihim 27 aralık bakalım ocak olabilir.erkekler daha gec geliyormus diye bir soylenti varya..

:)))) yalnız değilmişim... canım ben küçükyalıda oturuyorum mithatpaşa caddesinde.. doktorum Kahraman Kolday kendisinden çooooooooooook memnunum.. doğumuda kısmetse çınarlıda yapmaya karar verdim..banada aralık son haftası demişti doktorum ama pazartesi gittim gelişimi tamamlanmış artık büyüyor sen hazırlıklı ol dedi... bu hafta cantamı hazırlayıp ütü işlerini filan halledicem artık:))

yakınmısız senle:)bende balcovada oturuyorum benim dr umda yakup erata.yarın kontrolumuz var.henuz dogumla ilgili hic konusmadık.sanıyorum kızın olacak.nasıl su anki kilosu?hakikaten hazırlıklı olmak gerekiyor.kolay gelsin canım sana
hulya

slm kızlarr ben de 2011 annesi olacağım kısmetse,14 şubat gibi beklioruz kızımızı:) ama hala ismine karar veremedik arkadaşlar kaç tane hastane çıkışı aldınız? ben bi 10lu set aldım 2 tane de 5li set aldım,1 tane daha 10'lu alsammı acaba diye düşünüyorum...

hülyacım baya yakınmısız:)))) ben bol bol agoraya geliyorum sizin tarafa.. yakup eratayı biliyorum ilk baslarda bende düşünmüştüm onu ama sonra kahraman beyde karar kıldık..ben en son pazartesi gittim tam 2 bucuk kilo geldi kızım. bundan sonra haftada bir gidiyorum bir hafta nst bir hafta ultrason için.. inşallah vaktinde gelir bebişler.. sen nerede doğum yapıcaksın???

gülcancan hayırlısıyla vaktinde kucagına alırsın inşallah bebişini.. ben iki takım aldım hastane çıkışı biri 15 parça biri 10 parça fazladanda iki tulum koyucam ne olur ne olmaz diye..

Doktordan geldik az once.oglumuz 2700 olmus masallah.ilk defa nst ye baglandım.normal dedi kasılma sancı bişi yok.aman olmasın daha.benim dogumum ege saglık da olacak.agorada bulusalım bi gun senle sibush.Bu arada bende 1 tane 10lu hastane cıkısı 3 tane de 5 li aldım.Kızlar karar veremedigim bişi var.0-3 ay arası kıyafetleri ne kadar sure giyer bebek?3-6 mı almalıyım kıslık kıyafetlerini ?off kafam karıstı.gymboreeden cok begendm kıyafetler var siparis verecegim ama kararsız kaldım beden konusunda.0-3 tam bebegimin kıs aylarını kapsıyo.bu markanın olcumleride 0-3 aylık 58cm 5,5 kilo.3 ayını dolduran cocuk daha mi iri olur?

maşallah bebişineee.. ben cici kıyafetlerimizi hep 3-6 alıyorum.. normal evde giydirceklerimide 0-3 aylık...
dediğin gibi buluşalım birgün ben calısmıyorum genelde müsaitim:)

ok sibush haberleselim bi gun belirleyelim.3-6 aylık tavsiyenede uyacagm.kızınızın ismine karar verdinizmi?dogum seklini konustunuzmu hic?normal sezeryan?

asmin 87 dr umu tavsiye ederim kesinlikle yakup erata.bak internetten.web siteside var.tebrikler sorunsuz bir hamilelik gecirirsin insallah

Slm arkadaşlar

dün hamile olduğumu öğrendim izmirde yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?

hayırlı ugurlu olsun canım:)))))) özel doktormu arıyorsun yoksa herhangi bir sigortayla anlaşmalımı ???

ben özelleri cok arastırdım denedim zamanında...
zaten izmirde tanınmış kendini ispatlamış doktorlar belli...
namık demir var kendisi profesör ve riskli gebelik uzmanı kent hastanesiyle anlaşmalı vizitesi 250 civari.. ben 1 kez gittim acayip yogundu ve acil bişey oldugunda telefonlarını kendisinin degil asistanlarının actıgını biliyorum .. riskli bir durum olmadıgı için tekrar gitmedim.

refik keleş- irenbe de calısıyor birçok özel hastane ile anlaşması var vizitesi 125... bir kezde ona gittim ama ısınamadım ona..(kişiye göre değişir tabi bu tamamen benle alakalı)

yakup erata- tanınmış bir doktordur oda cok ayrıntı bilmiyorum ama iyi seyler duyuyorum hakkında.

ben 4 doktor gezdikten sonra kendiminkini buldum. Kahraman Kolday... kendisinden cok memnunum keske en basından beri gitseymişim diyorum.. Kahraman beyin muayenehanesinde kendimi dünyanın en önemli insanı gibi hissetiriyorlar kahraman beyde cok konuşkan sormadan herseyi ayrıntılarıyla acıklayan bir doktor. ben cok memnunum tavsiye ederim.. onunda vizitesi 150 tl bircok özel haftane ile anlaşması var.

doğum seklini ilk dünden bu yana nerdeyse konusuyoruz:)))) ben hep sezeryan istedim ama son zamanlarda kendimde normal dogum yapacak cesareti buldum.. epidural normal istiyorum. ama bebişimin boynunda iki tur kordan var su anda son zamana kadar bekliyecegiz eger bir katını acarsa normal doguma bi sıkıntı yokmuş ama iki tur kordonda kalırsa mecbur sezeryan olur.. iki hafta sonra belli olacak bakalım..

bu arada isim olarakda naz ve asya arasında cok kaldım ama en son naz olsun dedik:)))

seninki ?

Slm arkadaşlar

dün hamile olduğumu öğrendim izmirde yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?

Canim tebrik ederim, sorunsuz sagliksiz bir hamilelik diliyorum...Ben Ege univ. de Sait Yucebilgin e gidiyorum ve Namik Demir e de bir kez gittim. Ikisini de tavsiye edebilirim...

Arkadaslar merhaba,

Uzun zamandir yazamadim daha dogrusu internete giremedim. Cok guzel haberler okudum, herkesi cok tebrik ediyorum ve sagliklar diliyorum...

Ben de bugun dr randevusundan geldim. Sabah randevum vardi. 30. haftamiz bitti bugun. Hersey normal cikti cok sukur. Kilosu 1300gr mis. ama internetten bakinca biraz az oldugunu farkettim. SIzce nasil az mi? daha cok kilo aldirmak icin bebege ne yapmam lazim? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim

canım bende en basından beri normal istedim ama bakalım.hatta ilk dr um omer sudekandan kactım bu nedenle.herseyin hayırlısı bebislerimiz icin hangisi hayırlı olacaksa ole olsun diorum artık.
isimlerinizin her 2side cok guzel.naz daha guzel:)3 harfli isimler cok sanslı olurmus.bizimkide mehmet efe olacak.efe diye hitap ederiz sanırım.bu arada esime de bahsettim bizim bebişle yasıt bir bebis daha gelio die.ii ne guzel arkadas olurlar dio..hehe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…