- Konu Sahibi sevilakdemir
-
Bencede, ben bile daha hic baslamadim :)
belki de baslasam iyi olcak :S
Merhabalar benim dogumumda aralık sonu yada ocak bası.Herkese keyifli alısverisler diliyorum.onumuzdeki hafta yıkama utuleme yerlestirme olayına baslayıp bitircem insallah.herseyim son ana kaldı.Sibush burdan da sana yazayım uzulme senin gibi biri daha var.:)izmirde nerde yasıyorsun?dr un kim ve dogum nerde olacak?bnm tam dogum tarihim 27 aralık bakalım ocak olabilir.erkekler daha gec geliyormus diye bir soylenti varya..
Doktordan geldik az once.oglumuz 2700 olmus masallah.ilk defa nst ye baglandım.normal dedi kasılma sancı bişi yok.aman olmasın daha.benim dogumum ege saglık da olacak.agorada bulusalım bi gun senle sibush.Bu arada bende 1 tane 10lu hastane cıkısı 3 tane de 5 li aldım.Kızlar karar veremedigim bişi var.0-3 ay arası kıyafetleri ne kadar sure giyer bebek?3-6 mı almalıyım kıslık kıyafetlerini ?off kafam karıstı.gymboreeden cok begendm kıyafetler var siparis verecegim ama kararsız kaldım beden konusunda.0-3 tam bebegimin kıs aylarını kapsıyo.bu markanın olcumleride 0-3 aylık 58cm 5,5 kilo.3 ayını dolduran cocuk daha mi iri olur?
Slm arkadaşlar
dün hamile olduğumu öğrendim izmirde yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?
Slm arkadaşlar
dün hamile olduğumu öğrendim izmirde yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?
doğum seklini ilk dünden bu yana nerdeyse konusuyoruz:)))) ben hep sezeryan istedim ama son zamanlarda kendimde normal dogum yapacak cesareti buldum.. epidural normal istiyorum. ama bebişimin boynunda iki tur kordan var su anda son zamana kadar bekliyecegiz eger bir katını acarsa normal doguma bi sıkıntı yokmuş ama iki tur kordonda kalırsa mecbur sezeryan olur.. iki hafta sonra belli olacak bakalım..
bu arada isim olarakda naz ve asya arasında cok kaldım ama en son naz olsun dedik:)))
seninki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?