izmirli anneler buraya...

moonlight2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
793
22
98
40
izmir li anneler...bu topicte izmir de anne olmanın farklı tatlarını,zorluklarını kolaylıklarını,bebeğimiz ile yapabileceğimiz aktiviteleri,alışverişleri,doktor seçimimizi herşeyimizi paylaşalım...birbirimize faydali olalım...sevgiler

tabi ya izmirliler de fikir alışverişinde bulunsun ben ege üni. çocuk hastanesinde mehmet yalaza gidiyorum
şimdilik o takip ediyo bereni ancak ileride değiştirebiliriz çok fazla inceliyolar üni. olduğu için kızımı deneme tahtası yapmak istemiyorum..
bugüne kadar genelde mothercare ve zara babyden yaptım giyim alışverişlerimi araç gereçler için de bayraklıdaki hello babye gidiyoruz..
chicco poly mama sandalyesi 249 dan 179 a düşmüştü geçen onu aldık oldukca kullanışlı..

tabi ya izmirliler de fikir alışverişinde bulunsun ben ege üni. çocuk hastanesinde mehmet yalaza gidiyorum
şimdilik o takip ediyo bereni ancak ileride değiştirebiliriz çok fazla inceliyolar üni. olduğu için kızımı deneme tahtası yapmak istemiyorum..
bugüne kadar genelde mothercare ve zara babyden yaptım giyim alışverişlerimi araç gereçler için de bayraklıdaki hello babye gidiyoruz..
chicco poly mama sandalyesi 249 dan 179 a düşmüştü geçen onu aldık oldukca kullanışlı..

benim kızımı da Halil Akarcan takip ediyor.Buca kadın doğum ve çocuk hastanesinin doktoru..Şirinyer de muayenehanesi var..çok sakin bilgili bi doktor..şimdilk memnunum...üniversite hastaneleri konusunda haklısın canım..eğitim araştırmalar da öyle..ama doktorun bir devlet hastanesiyle bağlantısı olması da iyi birşey...
böyle indirimleri paylaşalım..haberim olsaydı bende alırdım mama sandalyesinden..neyse bi dahaki sefere...

benim kızımı da Halil Akarcan takip ediyor.Buca kadın doğum ve çocuk hastanesinin doktoru..Şirinyer de muayenehanesi var..çok sakin bilgili bi doktor..şimdilk memnunum...üniversite hastaneleri konusunda haklısın canım..eğitim araştırmalar da öyle..ama doktorun bir devlet hastanesiyle bağlantısı olması da iyi birşey...
böyle indirimleri paylaşalım..haberim olsaydı bende alırdım mama sandalyesinden..neyse bi dahaki sefere...

kampanya hala devam ediyo sanırım ayrıca joker mağazalaında da var diye biliyorum

benim doktorum tahir özgüder di..doktorumdan çok memnun kaldım..ama bende hastaneden memnun kalmadım..daha doğrusu personelden diyeyim:)özel odada kaldım zaten rahattım o nedenle..ama odama hiç hemşire uğramadı..emzirme eğitimi bile vermediler...herkese böyle mi yapıyorlar yoksa sağlıkçıyım nasılsa bilrim diye mi öyle yaptılar bilmiyorum...sadece 2 kez öğrenci hemşire tansiyonumu ölçtü o kadar...bi daha kimseyi görmedim...çınarlı nın doğum konusunda çok iyi olduğunu biliyorum.imkanın varsa orada yap..doktorun kim?

tşkler kızlar tahir beyin adını çok duydum gerçekten iyi bi doktormuş
benm doktor yeşliyurtta hoca
doğumada çınarlı ve kente geliyo ve fiyatlar çok ucuk
3.5 la 5 milyar ararsı para istiyo kadın
bende egepole dvm etmeye başladım şu anda
orda yapıcam doğumu

sezeryan olcak büyük ihtimalle korkuyorum çünkü
nasıldı sezeryan süreci ?
çok korkuyorum ben yaaaaaaa

ay bide şunu sorayım yakında doğurdunuz ya sizler
ben şimdi hastane çantama ne koyuyum siz ne koydunuz
hiç kullanmadan getirdikleriniz oldumu
keşke koysaydım veya keşke koymasaydım dediğiniz şeyler oldumu??

tşkler kızlar tahir beyin adını çok duydum gerçekten iyi bi doktormuş
benm doktor yeşliyurtta hoca
doğumada çınarlı ve kente geliyo ve fiyatlar çok ucuk
3.5 la 5 milyar ararsı para istiyo kadın
bende egepole dvm etmeye başladım şu anda
orda yapıcam doğumu

sezeryan olcak büyük ihtimalle korkuyorum çünkü
nasıldı sezeryan süreci ?
çok korkuyorum ben yaaaaaaa

bende egepolde doğum yaptım canım. mayıs ayında. doktorum dilek hanımdı çok memnun kaldım. 3 güne varmadan dolanıyordum 5.günde yemeğimi kendim yaptım. her konuştuğumuzda dua ediyorum dilek hanıma elleri det görmesin çok teşekkür ediyorum. hatta doğum sonrası muayenede ble kendisine söyledim. hastaneden çok memnun kaldım gece ebe hiç durmadı sürekkli gezdi birşey istermisiniz yada bir sıkıntı varmı diye. çok iyi bir hastane. tavsiye ederim ve ek fazladan ödemede çıkartmıyorlar ayrıca. bu çok önemli bence. hayırlı doğumlar diliyorum.

bende egepolde doğum yaptım canım. mayıs ayında. doktorum dilek hanımdı çok memnun kaldım. 3 güne varmadan dolanıyordum 5.günde yemeğimi kendim yaptım. her konuştuğumuzda dua ediyorum dilek hanıma elleri det görmesin çok teşekkür ediyorum. hatta doğum sonrası muayenede ble kendisine söyledim. hastaneden çok memnun kaldım gece ebe hiç durmadı sürekkli gezdi birşey istermisiniz yada bir sıkıntı varmı diye. çok iyi bir hastane. tavsiye ederim ve ek fazladan ödemede çıkartmıyorlar ayrıca. bu çok önemli bence. hayırlı doğumlar diliyorum.

benm doktorumda dilek hanım :lepi:
çok şeker bi doktor beni çok rahatlatıyo
rabbim bebeğine uzun ömürler versin inş

sezeryanmı oldu seninki?epidural nası bişe zormu ?

benm doktorumda dilek hanım :lepi:
çok şeker bi doktor beni çok rahatlatıyo
rabbim bebeğine uzun ömürler versin inş

sezeryanmı oldu seninki?epidural nası bişe zormu ?

epidural sezaryen oldu. çooook rahat geçti ben heyecanlandığım için bebek doğduktan sonra ben görmeden beni hemen uyutmuşlar. çok heyecan yaptım sanırım nefes alamıyorum sanmıştım. aslında benim doktorum dilek hanım değil fatma hanımdı. doğum yapacağım gün tanıştım dilek hanımla bir kötü bir gün olmuştu benim için. alıştığım doktorum yoktu çünkü. ama dilek hanım çoook iyi bir doktor çok memnun kaldım.

allah seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş. allah bütün bebeklere uzun ömürler versin. :emir_bebek:

epidural sezaryen oldu. çooook rahat geçti ben heyecanlandığım için bebek doğduktan sonra ben görmeden beni hemen uyutmuşlar. çok heyecan yaptım sanırım nefes alamıyorum sanmıştım. aslında benim doktorum dilek hanım değil fatma hanımdı. doğum yapacağım gün tanıştım dilek hanımla bir kötü bir gün olmuştu benim için. alıştığım doktorum yoktu çünkü. ama dilek hanım çoook iyi bir doktor çok memnun kaldım.

allah seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş. allah bütün bebeklere uzun ömürler versin. :emir_bebek:

amin cnm amin :Saruboceq:
allah tüm bebeklere uzun ömürler versin

benide kesin uyuturlar
ben dedimki dilek hanıma ben korkarım ben heycanlıyım bayılırım dedim
sakinleştirici yappıcaz korkma dedi
snra ben ağlarım eşimde gelsin elini tutuyum tek olmayayım dedim
ben varım orası kocaman bi ekip biz varız bizim elimizi tutarsım korkma dedi
bakalım ne zmn gelcek bizim prenses

amin cnm amin :Saruboceq:
allah tüm bebeklere uzun ömürler versin

benide kesin uyuturlar
ben dedimki dilek hanıma ben korkarım ben heycanlıyım bayılırım dedim
sakinleştirici yappıcaz korkma dedi
snra ben ağlarım eşimde gelsin elini tutuyum tek olmayayım dedim
ben varım orası kocaman bi ekip biz varız bizim elimizi tutarsım korkma dedi
bakalım ne zmn gelcek bizim prenses

normal mi olucak senin doğumun? içeriye sivil almıyorlarmış. ama bir anestezi uzmanı var bayandı benimkisi başka varmı bilmiyorum. melek gibi hani çocuklara aşı yaparken kardeşin varmı annenimi babanımı seviyorsun gibi sorular sorarlar ya öyle sorular sordu bana. başladımı dedim yook dedi hazırlanıyorlar meğer başlamışlar. benide sakinleştirdiler işte. bebeği çıkartmak için başıyorlar ya karnına o zaman nefes alamıyorum sandım huzursuz olunca sakinleştirdiler beni. ama çok iyi bir ekip var. hele epidural takılması çok rahattı hissetmedim sadece o elektrik çarpması oldu o kadar. ki ben kiloluyum zor bulduk dediler yağ tabakasından opuyorumnanaktan zor olanı buysa

normal mi olucak senin doğumun? içeriye sivil almıyorlarmış. ama bir anestezi uzmanı var bayandı benimkisi başka varmı bilmiyorum. melek gibi hani çocuklara aşı yaparken kardeşin varmı annenimi babanımı seviyorsun gibi sorular sorarlar ya öyle sorular sordu bana. başladımı dedim yook dedi hazırlanıyorlar meğer başlamışlar. benide sakinleştirdiler işte. bebeği çıkartmak için başıyorlar ya karnına o zaman nefes alamıyorum sandım huzursuz olunca sakinleştirdiler beni. ama çok iyi bir ekip var. hele epidural takılması çok rahattı hissetmedim sadece o elektrik çarpması oldu o kadar. ki ben kiloluyum zor bulduk dediler yağ tabakasından opuyorumnanaktan zor olanı buysa

cnm şuanda herşey normal ama ben çok korkuyorum normal doğumdan
dilek hanım bana bırakıyo
sen ne istersen diyor
bende dedim ikisinden de korkuyorum dedim :D
öyle yada böyle çıkıcak o bebk diyor :1:
sanırım sezeryan olcam ya
tek korkutan epidural olayı işte
cnm sonda takılıyomu bide lavman yapılıyormu ?
sondayı uyuşturdukktan snramı takıyorlar?
bide hastanede hasta bezimi veriyorlar bizmi götürcez
snra gecelikmi daha rahat olu sezeryanda
?
bide hastane çantana ne koymuştun onlarıda yazarmısın
çok soru sordum biliyorum bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
hakkını helal et

sen ne istersen diyor
?
hakkını helal et

ah canım...ne güzel telaşlar bunlar...bende epiduralle sezeryan oldum...çok memnun kaldım...sadece bacaklarını hissetmemek garip bir duygu:)
bebek çıktıktan sonra vakit geçmek bilmiyor uyuyanlar için iyi olmuş yani...ben uyumak istemedim çook uzun geldi o süreç...hemen bebeğime kavuşmak istedim...ameliyat sonrası da çabucak toparlandım...sadece 1 hafta kadar bir bel ağrım oldu...ama geçti bir daha da olmadı...sonda takılıyor...yani bana takıldı ama özelde işler nasıl yürüyor bilmiyorum..anesteziden önce hatta ameliyathaneye gitmeden takıldı..o sinir bi durum..lavman yapılmadı bana..aç gittik tabi kii...hastabezi falan sıkıntı etme onlar hallolur.özelde verirler diye tahmin ediyorum.
çantanda klasik olması gerekenler dışında bebiş için bol eldiven al..yere düşüyo kullanamıyorsun..bikaç kendini iyi hissettirecek şey al(makyaj malzemesi falan)birde evde komposto yapıp götürün...kayısı iyi olur hem gaz çıkışın kolay olur hem sütünün artmasını sağlar...yemeğe başlayınca içersin..gecelik daha rahat olur ilk etapta ama önden düğmeli al..emzirmeye uygun olsun yani...
başka aklıma geldikçe yazarım...sakin ol ve bu günlerin tadını çıkar...hamilelik güzel bir süreç

sen ne istersen diyor
?
hakkını helal et

sonda bende istememiştim ama takılıyor ama uyuşuk oluyorsun hissetmezsin odana indiğinde çıkartmışlar haberin olmuyor. lavman yok. ilk kalkamadığın 6 saatte onlar veriyor bezleri sonra sen kendi getirdiğin normal pedleri kullanıyorsun camasır fln gıydırıyorlar cunku. gecelık rahat ama pıjamada rahat olur bence camasır gıyebıldıgımıze gore

Back
X