Tüp Bebek Merkezleri İzmir'li Arkadaşlar Smyrna mı? Kent Hastanesi mi?

Ben Smyrna'da tam 3 defa tüp bebek yaptım ama sonuç malesef negatif oldu, Doktor Funda Hanım iyi bir insan ,tüp bebek hemşireleri Hatice ve Özlem'de çok iyiler ancak burada doktorla pek diyaloğun olamıyor daha çok hemşirelerle muatap oluyorsun , 3 denememde öğrendiğim bir şey de bu işlerde emriyoloğun tecrubesi ve emriyoloji labaratuvarının çok önemli olduğu.Gördüğüm ve anladığım kadarıyla burada ki emriyolog arkadaş biraz genç ve tecrubesiz sanırım. Tedavim bittikten sonra başarı oranlarının çok ta yüksek olmadığını öğrendim sonuçta bu iş maddi manevi zor bir süreç o yüzden en doğru kararı vermeni dilerim senin için hayırlısı olsun.

bizde smyrnada başladık şuan için memnunum fakat daha aşılama aşamasıına yeni başlıcaz.
tüple ilgili bir fikrim yok.kent ve smyrna arasında fiyat farkı varmı acaba ne dersiniz hep beraber karar verelim.

ilaçlara göre değişiyor ama genelde aynıfiyat burda bi arkadaş var o kentte 5500 vermişti bende smyrnada 5500 verdim.o arkadaşla sorunlarımız aynıydı o hamile kaldı bende 2.ye hazırlanıyorum.nasip kısmet de var işin içinde ama eksiklikleride var hemde fazlasıylaaaa

sizlerdeki sorun neydi canım erkek faktörü mü kadın mı?

bir de kent hastanesi sgk ile anlaşmalı mı acaba?? ben oyüzden seçtim smyrnayı ama tüp te orda da geçmiyor heralde?
önce aşıla denicez ama kararsız kaldım şimdi:18::18::18:

canım iki yakınımda smyrna da yaptırdı ikiside tuttu şu anda biri 4 haftalık diyeride 15 haftalık dr funda hanım bende tüp yaptırcam bana uzak olduüu için gidemiyorum sizlere bol şanşlar

merhabalar. ben önce smyrnada karar vermiştim tüp bebek için. ancak o kadar geldim gittim doktoru yalnızca bir defa görebildim. funda hanımdı sanırım. işini bilen biir doktora benziyor ancak ben şu konuda biraz sıkıntı çektim. doktor kararı bize bıraktı. yani aşılamaı tüp bebek mi dedi. ben dilerdim ki hangisinin bana en uygun olduğunu söylesin. ayrıca evet hemşireler güler yüzlü ama hep hemşirelerle muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz . şimdi kent hastanesine gidiyorum. israel bey aşılamanın bende çok olumlu olmayacağı knısındaydı. hem para hem de vakit kaybın olur dedi. hayırlısıyla başladık işte. allahım anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inaşşalah bana da

slm;
malesef dun kurtajla aldik.. 8 haftalik idi, ama kalp atisi duyulmuyordu artik ve gelismemisti. dun alindi..
israel beyle 2.denemeyi yapicaz 2 ay sonra... dusukteki %20 lik pay beni buldu :)) kismet degilmis artik.... ama kent hastanesi , israel bey, ve hemsireler cok iyi herkese tavsiye ederim..

çok üzüldüm. yani insan böyle durumlarda ne söyler bilmiyorum. allahım ikincisinde kucağına almak nasip etsin inşallah.sen de kent kastanesine mi gidiyordun?

bizde smyrnada başladık şuan için memnunum fakat daha aşılama aşamasıına yeni başlıcaz.
tüple ilgili bir fikrim yok.kent ve smyrna arasında fiyat farkı varmı acaba ne dersiniz hep beraber karar verelim.

slm canım ben 3 _4 gün sonra kent hastanesinde başlıyorum aşılamayı bilmiyorum ama ilaçlar hariç 4000 tl tüp bebek fiyatı ben şimdilik memnunum israel bey ciddi ama işini iyi yapan bir doktor olduğunu düşünüyorum

hayırlı olsun inşallah ben de kentteyim. p.tesi 2. yumurta takibi için sabah gideceğim. smyrna il kent arasında fiyat farkı yok gibi. herkes için hayırlı olur inşallah

Son düzenleme:
bende 5-6 gün sonra allah kısmet ederse kent hastanesinde israel beyle tüp bebeğe başlıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

smyrna funda hanımdan randevumu aldım ama yazdıklarını okuyunca tereddütte kaldım....:44::44:

hayırlı olsun inşallah ben de kentteyim. p.tesi 2. yumurta takibi için sabah gideceğim. smyrna il kent arasında fiyat farkı yok gibi. herkes için hayırlı olur inşallah

mesajını yeni gördüm arkadaşım bende ayın 20 sinde iğnere başladım kentte iğşalla hayırlısı

arkadaşlar tüm yaşadıklarınızı yazarsanız bizim için çok iyi olur yani karar aşamasında:18::18:

bende çok kararsızdım ama kent hastanesi daha iyi diye düşündüm israel bey çok fazla konuşan bir doktor değil ama önemli olan işini iyi yapması ve ben öyle olduğuna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…