ilaçlara göre değişiyor ama genelde aynıfiyat burda bi arkadaş var o kentte 5500 vermişti bende smyrnada 5500 verdim.o arkadaşla sorunlarımız aynıydı o hamile kaldı bende 2.ye hazırlanıyorum.nasip kısmet de var işin içinde ama eksiklikleride var hemde fazlasıylaaaa
slm;
malesef dun kurtajla aldik.. 8 haftalik idi, ama kalp atisi duyulmuyordu artik ve gelismemisti. dun alindi..
israel beyle 2.denemeyi yapicaz 2 ay sonra... dusukteki %20 lik pay beni buldu :)) kismet degilmis artik.... ama kent hastanesi , israel bey, ve hemsireler cok iyi herkese tavsiye ederim..
bizde smyrnada başladık şuan için memnunum fakat daha aşılama aşamasıına yeni başlıcaz.
tüple ilgili bir fikrim yok.kent ve smyrna arasında fiyat farkı varmı acaba ne dersiniz hep beraber karar verelim.
slm canım ben 3 _4 gün sonra kent hastanesinde başlıyorum aşılamayı bilmiyorum ama ilaçlar hariç 4000 tl tüp bebek fiyatı ben şimdilik memnunum israel bey ciddi ama işini iyi yapan bir doktor olduğunu düşünüyorum
bende 5-6 gün sonra allah kısmet ederse kent hastanesinde israel beyle tüp bebeğe başlıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhabalar. ben önce smyrnada karar vermiştim tüp bebek için. ancak o kadar geldim gittim doktoru yalnızca bir defa görebildim. funda hanımdı sanırım. işini bilen biir doktora benziyor ancak ben şu konuda biraz sıkıntı çektim. doktor kararı bize bıraktı. yani aşılamaı tüp bebek mi dedi. ben dilerdim ki hangisinin bana en uygun olduğunu söylesin. ayrıca evet hemşireler güler yüzlü ama hep hemşirelerle muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz . şimdi kent hastanesine gidiyorum. israel bey aşılamanın bende çok olumlu olmayacağı knısındaydı. hem para hem de vakit kaybın olur dedi. hayırlısıyla başladık işte. allahım anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inaşşalah bana da
hayırlı olsun inşallah ben de kentteyim. p.tesi 2. yumurta takibi için sabah gideceğim. smyrna il kent arasında fiyat farkı yok gibi. herkes için hayırlı olur inşallah
arkadaşlar tüm yaşadıklarınızı yazarsanız bizim için çok iyi olur yani karar aşamasında:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?