Tüp Bebek Merkezleri İzmir'li Arkadaşlar Smyrna mı? Kent Hastanesi mi?

bende çok kararsızdım ama kent hastanesi daha iyi diye düşündüm israel bey çok fazla konuşan bir doktor değil ama önemli olan işini iyi yapması ve ben öyle olduğuna inanıyorum

bende kent gibi düşünüyorum ama şu reglinin 3.günü olan muayene tekrar olucak diye korkuyorum off

smyrna funda hanımdan randevumu aldım ama yazdıklarını okuyunca tereddütte kaldım....:44::44:

valla ben seni etkilemek istemem ama benim ayaklarım oraya ters ters gidiyordu artık içime yatmayan şeyler vardı. umarım seçimin senin için hayırlı olur ve herkes için.

mesajını yeni gördüm arkadaşım bende ayın 20 sinde iğnere başladım kentte iğşalla hayırlısı

olsun gördün ya hayırlı olsun tedavin

Bende dün başladım kent hastanesinde israel bey ile şu an için olumsuz giden,içime sinmeyen bir durum olmadı.Dün küçük bir operasyon geçirdikten sonra tedavime başlandı.muayne sırasında kist olduğu göründü ve içi dolu mu yoksa fos bir kist mi diye kan tahlili istendi.Ve fos bir kist çıktı ve kist aspirasyonu oldum yani kistin içi boşaltıldı.Eğer dolu bir kist olsaydı tedavim ertelenecekti başka bir aya.Ama İğnelerimi olmaya başladım.Bir dahaki randevum cuma günü. Gelişmelerimizi yazarak birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlar....

pişt mavi dün yoksa başımı "inanma" gibi salladığım sen miydin yoksa? hatta dedin ki yok bende kist çıktı onu aldırcam dedin. sen o musun

offf kent hastanesi ağustosa randevu veriyor o zamanda benim reglim bayrama denk geliyor.
bu siklusu kaçırmamak için
mecburen smyrnaya gideceğim aşılama için
hayırlısı artık

pişt mavi dün yoksa başımı "inanma" gibi salladığım sen miydin yoksa? hatta dedin ki yok bende kist çıktı onu aldırcam dedin. sen o musun

eveeeeeet o benim.Dünya küçükSen nasıl oldun iyi misin?İnşallah iyi haberler almışsındır bugün.Hepimiz için iyi olur inşallah.

eveeeeeet o benim.Dünya küçükSen nasıl oldun iyi misin?İnşallah iyi haberler almışsındır bugün.Hepimiz için iyi olur inşallah.

hakkatten dünya küçükl. bak burda da buldum seni daha iyiyim şükür biraz daha ağrım var ama idare etmeye çalışıyorum. sen naptın kist meselesi hallolmuş çok sevindim. ne zaman tedaviye başlayacaksın?

Teşekkür ederim gerçekten kist var deyince endişelendim çünkü bu ay tedaviye başlıycaz diye alıştırmıştık kendimizi.Ama şimdi her şey halloldu dün en son biz çıktık merkezden.Dün ilk ,bugünde ikinci iğnemi vuruldum cuma günü nasipse yine merkezdeyiz.
Senin tedavin nasıl gitti merkez hakkında sen ne düşünüyorsun.Bana ilk izlenim güzel geldi ama sen daha çok gittin benden öğrenmek istedim.

ben bir çok yeri gezdim. kent hastanesi çok temiz çok titiz. israel beyi de seviyorum. ciddi ama seni hiçbir zaman terslemez elinden geldiğince sorduğun sorulara cevap verir. işini bilen bir doktor. bence en doğru yerdesin. bende perşembe ordayım. pıtırcığım bana transfer edilecek 12.30 da

Hadi bakalım hayırlı olur inşallah transferin.Bizde cuma gideceğiz orada görüşemeyeceğiz ama buradan güzel haberlerini duymak isterim.
Bende 1 kere smyra da aşılama yaptırmıştım ama memnun kalmadım hiç ilgili gelmediler bana.Tam irenbeyle başlıyacaktım ki tedaviye israel beyi duyduk arkadaşlarımızdan ve işte oradayız.

Arkadaslar sizi bilemem ama ben smyrnada tedavi oldum.tüp bebekti.sayelerinde suan 2aylık oğlum var.ilk denemede tuttu.doğumuda oranın doğum doktoru ayla hanım yaptırdım. çok güzel bir doğum oldu.aynı gün ayaklandım.resmen aile gibi bir ortamım vardı.inanın zor olan o günlerimi özlüyorum.bence deneyin.

ilçalar herkese göre değiştiği için ilaçlar hariç ne kadar verdin?

ege üniversitesi,kent hastanesi,ege doğum evi,d.e ünüversitesi,smyrna hepsi çok iyi merkezler hepsinin iyi ve kötü tarafları var.
inanın önemli olan içinize sinmesi.benim içime smyrna tüp bebek merkezi sindi.histeroskopi yapıldı tedavim başladı.
ben 2 kez kent hastanesinde dış gebelik ameliyatı oldum,smyrna da histeroskopi çekilirken gördüğüm alakayı göremedim.
ekip mükemmel ve başarılı.Sonuçlar önemli en çok başarı smyrna da.
herkese hayırlı tedaviler.

tedavin hayırlı olsun.histeroskopi nasıl bir işlem,uzun sürüyor mu.ilk tedavin herhalde,benim 3 denemem olacak,ben de yeni merkez araştırıyorum.herşeyin il funda hanım mı ilgileniyor,histeroskopiyi o mu yaptı.yeni embriyologları hakkında bilgin var mı,orada daha önce aynur hanım varmış ve çok iyiymiş,yeni gelen hakkında burada çok genç ve deneyimsiz olduğunu okudum,bu konuda bir bilgin var mı.hayırlı olsun tekrar.

histeroskopiden sonra bir süre dinleniyormusun,hemen tedaviye başlıyorlar mı.birşey daha sormak istiyorum,histeroskopi ne zaman çekilmesi gerekiyor diye bir şey var mı,yok adetin birinci günü,adet bitince ...vs gibi

arkadaşlar bende kent derim ama çok pahalı diye biliyorum.. bende smryna ile balamayı düşünüyorum.. bakalım hayırlısı...ben öncelikle yumurta takibi istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…