Tüp Bebek Merkezleri İzmir'li Arkadaşlar Smyrna mı? Kent Hastanesi mi?

merhaba baharkus,tedavin hayırlı olsun.histeroskopi ne zaman çekilmesi gerekiyor,belli bir zamanı var mı.herşeyi funda hanım mı yapıyor baştan sona.
şu anda hangi aşamadasın,yardımcı olursan sevinirim.

teşekkür ederim canım
evet funda hanım yaptı histeroskopiyi uyutarak toplam yarım saat süren bir operasyon ben çok memnun kaldım.Gerçekten çok başarılılar.benim arkadaşımda smryna ya başladı ikizlerine hamile ilk denemesi.Funda hanım çok pratik kazanmış başarılı bir doktor.Emriyologları aynur hanımdan daha başarılı birisi ben çok güveniyorum ekibe Hemşireler daha çok ilgililer sizinle cepten arıyorlar gittiğinizde çok ilgililer benim içime sindi SMYRNA tavsiye ederim sen daha önce nerede yaptırdın?
benim izmir de gitmediğim merkez ve doktor kalmadı içimden bir ses Funda hanım dedi umarım hayırlı haberler alırız

merhaba baharkus,tedavin hayırlı olsun.histeroskopi ne zaman çekilmesi gerekiyor,belli bir zamanı var mı.herşeyi funda hanım mı yapıyor baştan sona.
şu anda hangi aşamadasın,yardımcı olursan sevinirim.

canım histeroskopi adet bitimini takip eden 5 gün içinde çekiliyor kamera ile rahimin içine emriyonun konulacağı yerin uygun olup olmadığına bakılıyor.benim sabah 11 de randevum vardı hemen 2.kata aldılar hemşireler herşey hazır beni bekliyorlardı özel odaya aldılar ameliyat elbisesi giydirdiler beklerken anestazi uzmanı doktor geldi yaklaşık 10 dakika konuştu sorular soruyor daha önce kullandığın ilaçlar operasyonda kullanacağı ilaçlar yapılacak işlem çok detaylı bilgi veriyor.daha sonra ameliyathaneye götürdüler damar yolunu anestezi dok.açıyor güle konuşa seni uyutuyorlar tabi funda ben çıktığımda orada hazır bekliyordu yarım saate herşey bitti odaya indim biraz dinlendim ve çıktı çok basit bir işlem merak etme bu konuda funda hanım çok tecrübeli ve pratik

arkadaşlar bende kent derim ama çok pahalı diye biliyorum.. bende smryna ile balamayı düşünüyorum.. bakalım hayırlısı...ben öncelikle yumurta takibi istiyorum...

hayırlısı olsun SMYRNA ya başlarsan pişman olmazsın inan Kent hastanesinde 1 emriyo konuyor ilk 2 denemede fakat burada 3-4 tane atıyorlar fiyat uygun ilgi alaka mükemmel ben tüm merkezlere baktım inşallah hayırlı sonuçlar alırız

herkes için hayırlısı olsun

ben 2008 de ilk tüp bebek denenemi israel beyle kent hastanesinde yaptırdım fakat o kadar sabır gösterdim bir kere bile oflamadım herşeyi itinalı bir şekilde ilerledi tam transfer günü büyü bozuldu israel bey transfer gününde yoktu tayfun bey yaptı transferi çok üzülmüştüm ama kısmet dedim ve bekledim sonuç negatif

tekrar yaptırıcak olsam kent hastanesi diyorum ama israel beyden transfer sözü istiyorum bu sefer bide ben çok sıkışıktım duramıyordum transferden hemen sonra wc ye gittim sanırım hatta ettim....

arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız birtürlü karar veremiyorum

smyrna da tedavi olmadım hiç bilmiyorum ama internetten olumsuz çok fazla şey okudum.. öncelikle şunu söyleyim kent hastanesinin doktoru israel aruh.. alanında çok çok iyi bir doktor.. ve en önemlisi her konuda birebir muhattap olabileceğin bir doktor. daha öncede başka bir merkezde tüp bebek tedavisi olmuş biri olarak doktordan başka herkesle muhattap olmak çok sıkıcı ve çok tatminsiz bi durum. ayrıca israel aruh'un ekibide çok çok iyi. bunun aynı zaman da bir ekip çalışması olduğunuda düşünürsek bu da çok önemli ve insanın enerjisi iyi yönde yükselten bi dururm.. benim şuan 17 haftalık ikiz gebeliğim var. kent hastanesi tüp bebek servisi ekibine duacıyım. herkesede tavsiye ederim..

ben ilk şifa tüp bebekte tedavi oldum 4 saat karnımın altına yastık koyarak yüz üstü yatırdılar. zaten operasyona sıkışık giriyosun bide yüz üstü yatırdıklarındaki sıkışıklığı düşün.. bi süre sonra haliyle tuvalete kalktım. yok ördek kullanın falan dediler kullanmadım.. ve sonuç negatif olunca kendimi suçladım. fakat israel aruh'ta hemen transferden sonra hemşire beni masadan kaldırdı buyrun ben sizi tuvalete kötüreyim korkmayın düşmez idrar yoluyla akmaz rahat olun dedi.. ve öyle oldu.. şu an 17 haftalık ikiz gebeliğim var.. hatta orada şunu öğrendim yurt dışında insanlar transferini olup direk kalkıp işlerine falan gidiyorlarmış.. çünkü tutunucak olan bebek o 3-5 dakika içerisinde zaten tutunuyormuş.. yani arkadaşım kendini bu konuda hiç sıkma suçlama.. gönlün rahat olsun..

ben daha önce şifada yaptırdım,erol tavmergen.iki denem negatif oldu,birinde dondurulmuş konmuştu.
sen şu anda hangi aşamadasın?aynur hanım ordan ayrılmış diye duydum,doğru mu.sen şu anda gittiğine göre biliyorsundur.

özo_35 sonucun inşallahgüzel olur.sonuç belli olmadı mı henüz,merakla bekliyoruz sonucunu?

özo_35 sonucun inşallahgüzel olur.sonuç belli olmadı mı henüz,merakla bekliyoruz sonucunu?

merhaba,hangi aşamadasın,memnuniyetin devam ediyor mu?ben de merkez düşünüyorum da.sonucunu öğrenince de yazarsan sevinirim.

arkadaşlar benim asıl sorunum şöyle...3 senedir bebek istiyorum olmuyor ve her ay ağlıyorum...aynı şimdi olduğu gibi...:84:
benim eşimde varikosel var.. yani tedavi gören eşim...benimse şimdiye kadar olan tahlillerim temiz çıktı...sadece yumurta çatlayıp çatlamadığına bakılmadı...bende yumurta takibi yaptırayım diyorum...ama artık bekleyecek sabrım kalmadı...şimdi travmergene yada israel beye gidersem eşime bir ey yapamayacaklar ki...öncelikle eşinin durumunu halledin diyecekler..ben mi yanlış düşünüyorum?

o yüzden smryna olsun diye düşünüyorum..en azından hepsi derli toplu bir yerde...hem de ssk ve emekli sandığı geçiyor...bakalım her şeyin hayırlısı...

merhaba,hangi aşamadasın,memnuniyetin devam ediyor mu?ben de merkez düşünüyorum da.sonucunu öğrenince de yazarsan sevinirim.

Bugün transferden sonraki 3.günüm beklemek çok zor gerçekten.Kent hastanesi, israel bey ve ekibi gerçekten çok ilgililer.Tabi çok yoğunlar israel bey her hastasının nasıl bir sorunu olduğunu çok iyi biliyor,çok düzenli bir dosya tutuluyor.Eğer ki tutmazsa yeniden orada deniyeceğim.Sonucumu yazarım.Sanada iyi tedaviler diliyorum.İnşallah hep güzel haberler alırız

ben şu an doğum kontrol hapındayım araya bayram girdiği için ekim başında transfet olacak iynelere eylül sonunda başlayacağım aynur hanımdan daha bilgili ve başarılı olduğunu duydum hayırlısı diyorum :)

smyrna da üroloji doktoru Ersin bey var çok iyi alakalı bir doktor tavsiye ederim faydalı olur umarım smyrna fiyat açısından hem uygun hem herşeyi aynı yerde yaptırıyorsun oradan oraya gitmiyorsun çok kalabalık değil ben çok memnunun

senin kaç embriyo oldu,kaçıncı gün transfer edildi ve geriye kalanlar donduruldu mu,dondurulduysa ne kadar verdiniz?ayrıca tüp bebeğe ne kadar verdiğinizi öğrenebilirmiyim,şimdiden çok teşekkür ederim.

senin kaç embriyo oldu,kaçıncı gün transfer edildi ve geriye kalanlar donduruldu mu,dondurulduysa ne kadar verdiniz?ayrıca tüp bebeğe ne kadar verdiğinizi öğrenebilirmiyim,şimdiden çok teşekkür ederim.

Benim 3 tane embriyo oldu.3.gün transfer edildi.Geriye kalan iki tanesi bir dahaki sefer için iyi değilmiş o nedenle dondurulmadı.Tüp bebeğe 2500 dolar verdik yumurta toplama günü alıyorlar ücreti o gün dolar kaç para ise hesaplattırıyorsun.Sormak istediğin şeyler olursa her zaman cevaplarım.

Mavicim hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşallah.Ben de bugün israel Beyde başladım tedaviye.Sen hangi dozlarda ilaç kullandın cnm,şu an çok korkuyorum ve bir o kadar da heyecanlıyım ben..

Mavicim hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşallah.Ben de bugün israel Beyde başladım tedaviye.Sen hangi dozlarda ilaç kullandın cnm,şu an çok korkuyorum ve bir o kadar da heyecanlıyım ben..

Teşekkür ederim sonucumu alınca mutlaka yazarım.Seninde hayırlı olur inşallah tedavin.Ben puregon 300 ü 175 mg kullandım 7-8 gün sonra 125 mg indirdi.Çok heycanlı bir süreç gerçekten.İnşallah hayırlı haberler alırız tedavilerimizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…