ege üniversitesi,kent hastanesi,ege doğum evi,d.e ünüversitesi,smyrna hepsi çok iyi merkezler hepsinin iyi ve kötü tarafları var.
inanın önemli olan içinize sinmesi.benim içime smyrna tüp bebek merkezi sindi.histeroskopi yapıldı tedavim başladı.
ben 2 kez kent hastanesinde dış gebelik ameliyatı oldum,smyrna da histeroskopi çekilirken gördüğüm alakayı göremedim.
ekip mükemmel ve başarılı.Sonuçlar önemli en çok başarı smyrna da.
herkese hayırlı tedaviler.
tedavin hayırlı olsun.histeroskopi nasıl bir işlem,uzun sürüyor mu.ilk tedavin herhalde,benim 3 denemem olacak,ben de yeni merkez araştırıyorum.herşeyin il funda hanım mı ilgileniyor,histeroskopiyi o mu yaptı.yeni embriyologları hakkında bilgin var mı,orada daha önce aynur hanım varmış ve çok iyiymiş,yeni gelen hakkında burada çok genç ve deneyimsiz olduğunu okudum,bu konuda bir bilgin var mı.hayırlı olsun tekrar.
merhaba baharkus,tedavin hayırlı olsun.histeroskopi ne zaman çekilmesi gerekiyor,belli bir zamanı var mı.herşeyi funda hanım mı yapıyor baştan sona.
şu anda hangi aşamadasın,yardımcı olursan sevinirim.
arkadaşlar bende kent derim ama çok pahalı diye biliyorum.. bende smryna ile balamayı düşünüyorum.. bakalım hayırlısı...ben öncelikle yumurta takibi istiyorum...
arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız birtürlü karar veremiyorum
hayırlısı olsun SMYRNA ya başlarsan pişman olmazsın inan Kent hastanesinde 1 emriyo konuyor ilk 2 denemede fakat burada 3-4 tane atıyorlar fiyat uygun ilgi alaka mükemmel ben tüm merkezlere baktım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
teşekkür ederim canım
evet funda hanım yaptı histeroskopiyi uyutarak toplam yarım saat süren bir operasyon ben çok memnun kaldım.Gerçekten çok başarılılar.benim arkadaşımda smryna ya başladı ikizlerine hamile ilk denemesi.Funda hanım çok pratik kazanmış başarılı bir doktor.Emriyologları aynur hanımdan daha başarılı birisi ben çok güveniyorum ekibe Hemşireler daha çok ilgililer sizinle cepten arıyorlar gittiğinizde çok ilgililer benim içime sindi SMYRNA tavsiye ederim sen daha önce nerede yaptırdın?
benim izmir de gitmediğim merkez ve doktor kalmadı içimden bir ses Funda hanım dedi umarım hayırlı haberler alırız
ben bir çok yeri gezdim. kent hastanesi çok temiz çok titiz. israel beyi de seviyorum. ciddi ama seni hiçbir zaman terslemez elinden geldiğince sorduğun sorulara cevap verir. işini bilen bir doktor. bence en doğru yerdesin. bende perşembe ordayım. pıtırcığım bana transfer edilecek 12.30 da
ben bir çok yeri gezdim. kent hastanesi çok temiz çok titiz. israel beyi de seviyorum. ciddi ama seni hiçbir zaman terslemez elinden geldiğince sorduğun sorulara cevap verir. işini bilen bir doktor. bence en doğru yerdesin. bende perşembe ordayım. pıtırcığım bana transfer edilecek 12.30 da
Hadi bakalım hayırlı olur inşallah transferin.Bizde cuma gideceğiz orada görüşemeyeceğiz ama buradan güzel haberlerini duymak isterim.
Bende 1 kere smyra da aşılama yaptırmıştım ama memnun kalmadım hiç ilgili gelmediler bana.Tam irenbeyle başlıyacaktım ki tedaviye israel beyi duyduk arkadaşlarımızdan ve işte oradayız.
merhaba,hangi aşamadasın,memnuniyetin devam ediyor mu?ben de merkez düşünüyorum da.sonucunu öğrenince de yazarsan sevinirim.
ben daha önce şifada yaptırdım,erol tavmergen.iki denem negatif oldu,birinde dondurulmuş konmuştu.
sen şu anda hangi aşamadasın?aynur hanım ordan ayrılmış diye duydum,doğru mu.sen şu anda gittiğine göre biliyorsundur.
arkadaşlar benim asıl sorunum şöyle...3 senedir bebek istiyorum olmuyor ve her ay ağlıyorum...aynı şimdi olduğu gibi...:84:
benim eşimde varikosel var.. yani tedavi gören eşim...benimse şimdiye kadar olan tahlillerim temiz çıktı...sadece yumurta çatlayıp çatlamadığına bakılmadı...bende yumurta takibi yaptırayım diyorum...ama artık bekleyecek sabrım kalmadı...şimdi travmergene yada israel beye gidersem eşime bir ey yapamayacaklar ki...öncelikle eşinin durumunu halledin diyecekler..ben mi yanlış düşünüyorum?
o yüzden smryna olsun diye düşünüyorum..en azından hepsi derli toplu bir yerde...hem de ssk ve emekli sandığı geçiyor...bakalım her şeyin hayırlısı...
Bugün transferden sonraki 3.günüm beklemek çok zor gerçekten.Kent hastanesi, israel bey ve ekibi gerçekten çok ilgililer.Tabi çok yoğunlar israel bey her hastasının nasıl bir sorunu olduğunu çok iyi biliyor,çok düzenli bir dosya tutuluyor.Eğer ki tutmazsa yeniden orada deniyeceğim.Sonucumu yazarım.Sanada iyi tedaviler diliyorum.İnşallah hep güzel haberler alırız
Bugün transferden sonraki 3.günüm beklemek çok zor gerçekten.Kent hastanesi, israel bey ve ekibi gerçekten çok ilgililer.Tabi çok yoğunlar israel bey her hastasının nasıl bir sorunu olduğunu çok iyi biliyor,çok düzenli bir dosya tutuluyor.Eğer ki tutmazsa yeniden orada deniyeceğim.Sonucumu yazarım.Sanada iyi tedaviler diliyorum.İnşallah hep güzel haberler alırız
senin kaç embriyo oldu,kaçıncı gün transfer edildi ve geriye kalanlar donduruldu mu,dondurulduysa ne kadar verdiniz?ayrıca tüp bebeğe ne kadar verdiğinizi öğrenebilirmiyim,şimdiden çok teşekkür ederim.
Mavicim hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşallah.Ben de bugün israel Beyde başladım tedaviye.Sen hangi dozlarda ilaç kullandın cnm,şu an çok korkuyorum ve bir o kadar da heyecanlıyım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?