İzmir'li Ekim Anneleri

hadi bakalımm bengücüm açtı kapısını bize bu sefer :))

oooo girmemiştim kaç saattir gün belirlenmiş :)) tamamdır bengücüm 15 mart bayanssulusmile sositososito

şekerler ben arabayla gelcem, eğer bengülerin oraya direkt otobüs yoksa ksk den veya alsancaktan bizim burdan ben götürebilirim. aslında ksk iskeledende alırdım ama ilk defa arabayla emreyle yalnız çıkıcam biras tırsıyorum çok dolaşmaya ....

alsancaktan nerden geçcen şeker arzucumla biz iskelede buluşcaz boranın babişi bırakcak bizi ama olmazsa babişi devre dışı bırakalım sen al bizi du bi bakalım konuşuruz gene arzu da bir fikrini yazsın bakalımm...

valla benimde kafam karıstı. Simdi bende almaya gelebilirimde benim arabama max 2 kisi girebilir. 2 cocuk arabası olursa oda zor yani. Ondan bende düsünüyorum nasıl yapsak diye.

bengücüm sen ortak bii yerde al tatlım eve yakında bi yerde biz geliriz ...

gizoş ece alsancaktan alabilirse senin için daha kolay olmazsa ksk iskeleden alrız seni canımcım kaydirigubbakcemile2

eceyle bi konuşalım arzucumm duruma göre haberleşiriz tatlım

ya haftaiçi olması sebebiyle gelişim problem bana biraz uzak birde ben hiç tek başıma zeynoyla dolmuşa otobüse binmedim, takside biraz maliyetli olacak başka zaman işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…