İzmir'li Ekim Anneleri

kskya gelebilirsen senide alalım canım ben kanguruya koyarım Bora'yı olmazsa...

ya teşekkür ederim canım ama olmayacak galiba zor olucak yemiyor kısacası:))))
başka zaman işallah

kızzz hemşoo neymiş o başka zaman ayıp ediyon ama ben tombalakla geliyosam sen de gel bakimm ayırma kertikleri :roflol:

arzucumm naber tatlımm olumunekankayizsmile

dün akşamm browni vercektim sana dora paşa son dakika golü attı :roflol:

olsun canımcım gene yaparsın yeriz sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

bora uyuyor ben de mayışık durumdayım birazdan uyurum herhalde mirmirmirmir

durun kızlar yanlış ifade etmişim ben bengülere yakın oturuyorum. (yeni girnede) ksk iskelden ve alsancaktan bizim mahalleye direkt otobüs var. otobüs bengülerin oraya yoksa diyorum bize gelir burdan beraber gideriz dediydim...yani eğer otobüsle gelcekseniz. bize gelirsiniz ben burdan yukarı bengülere çıkarız arabayla diyorum. bi daha ki sfere hepinizi evinden de alırım :))ama ilk defa emreyle yanlız araba sürcem biraz ondan tırsıyorum.

Selamkızlarrr
uzunbir aradansonradöndüm aranıza :) :)
bakıyorum buluşmuş kaynaşmışsınız
ekim annelerine girince çok duygulandım
ne güzel zamanlar geçirdik hep birlikte
omu alıncakbumu omu lazım bumu öylemi doğuracağız böylemi derken 6 ayık yaptık bile bebişleri
hepiniziçok özledim.
ocakayından beri turkcell çağrı merkezinde çalışıyorum. hemde home ofice olarak. sistemi eve kurdular çağrı alıyorum evde. hem oğlumuda emzirebiliyorum. iyi oldu benim için.
biliyorsunuz işimi burağı büyütmek için bırakmıştım böyle herikisinide yapabiliyorum.
burakcımdaçok şükür iyi hareketlenmeler başladı.
sizin nasıl gidiyor bebişler büyümüştür...
anlatın bakalım
özledim hepinizi

canım hoşgeldin... biz de özledik gerçekten...
yuvarlanıp gidiyoruz işte,bizimkilerde hareketlendiler baya seninki de kocaman olmuştur
buluşmalara uygun olursan senide bekleriz. bu arada işin hayırlı olsun hem kuzundan ayrı kalmayacaksın hem de işin olacak süper gerçekten :lepi:

benecede süper fırsat hatta ben bile böle bişi düşünebilirim kuzucunda büyümüş doğdularda büyüyolar bile sende bize katılsan tatlım olmaz mı canım ...

çok isterim sizleri görmeyi ancak önümüzdeki 2-3 haftasonu iin planlarım var ciddi anlamda
ama ilerideki aktivitelerinize keyifle katılırım

senide aramızda görmeyi isteriz ayarladığın bi gün organize oluruz tatlım ...

tamam o zaman buradan takip edersin bizi... artık daha sık görüşeceğiz çünkü,havalarda düzelince daha rahat olur

kızzz hemşoo neymiş o başka zaman ayıp ediyon ama ben tombalakla geliyosam sen de gel bakimm ayırma kertikleri :roflol:

ya valla kendime güvenemiyorum zeynoya güvenemiyorum zaten kucaktada olmuyor valla evin içinde gezdirirken bile kolum ağrıyor, bir sonraki hafta olsaydı iyi olacaktı eşim izne çıkıyordu ama olsun daha sonraki turlara işallah kertiğinizi getiririm balım merak etme sen, havalar ısınsın daha kordon sefaları başlıycak zeyno büyüsün biraz daha:))) bir de bir an önce eşimle şu direksiyon derslerine başlıycam maşşallah zeyno arka koltukta gayet sakin kimseyi taktığı yoksorun çıkartmıycak gibi

kızımızaa annesi nolcek al kucağına gel yaww nerdeydi senin ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…