İzmir'li Ekim Anneleri

kızımızaa annesi nolcek al kucağına gel yaww nerdeydi senin ev
özkanlarda, yok gizoşum ben kucakta bakkala bile zor taşıyorum belde sakat ya zorlamak istemiyorum zaten geldiğimde mutlaka bir vasıtanın taksi olması lazım dolmuşa bebek arabası olmaz, taksiyede lakin benim bebek arabası bir bagaj dolusu, hadi kucağımda getiriyim dicem o da olmaz benim tonton, çantamız falan vala yemedi be gizoşeyvahedigeldismile

ayy ben dorayı getiriyom kııı kuciştee :))

tamam bi dahaki sefere inşallah kızımı öp ...

bu taraflarda bir yere kadar gelebilsen ben seni alırdım. Ama herhalde buraya gelmek de zor gelicek sana.

Greencim bak sen müsait oldugun zaman söylersin biz ona göre birseyler ayarlariz. Güel olur gercekten. Dediginiz gibi isinsa havalar cok güzel olucak. Bineriz burdan vapurdan gideriz kaydirigubbakcemile2

valla bengücüm hsava düzelir düzelmezzz bana bekliyorum toplaşıp bana gelirsiniz dimi....

arzu kıss dezdiniz geldinizmi biz dezdik hatta dedimözbene kandırsada gelseler diye sempatiksalakcinni

buarada biri dorayı sustursun yaa kapatma düğmesi koymamışlar fabrikadan hatalı çıkmış....

gezdik canımcım,boraya alışveriş yaptık döküldük rahatladık geldik sempatiksalakcinni

bengücüm kudurduk herhalde hepimiz kimse bizi tutamaz artık hehe :lepi: :sm_cool:

oyuncak aldık yazlık budy aldım bjk ayakkabı aldı babası :)) döküldük

bende boracığıma süveter aldım annesi bugün çocuma hemencik giysin sıcacık sıcacık :))

uyku modunda,pijamalarını giydircem şimdi... sonra pış pış pış e e e =)
doram uyumuştur çoktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…