canım sen hangi doktora gidiosun hayat hastanesin de bana yardımcı olurmusun ben de 6 aylığım bundan sonra oraya gştmeyi düşünüyorum ama hangi doktora gidiceğime karar veremedim yazarsan sevinirim..
zaten iki doktor var, ışık hanıma gidicem ben bi kaç arkadaşım onu önerdi en küçük bişeyi bile atlamıyormuş kendi çocuğu gibi ilgileniyor dediler, zaten salı günü gidicem kontrole yazarım size:1rolleyes:
mitharas:
mrb. cnm banada ayşe hnmı önermişlerdi 6 ay ona gittim ama her gitmemde bu sefer ii güzel geçer diyorum ama bir türlü olmuyordu kadın sadece bizi hastası olarak görüyor ve benim ilk gebeliğim olduğu için meraktan herşeyi soruyorum zamanı gelince öğrenirsin yada buna benzer cvplar veriyor ve beni üzüyordu eşimde kızdı yüzüne bakmadan cvp veren birine neden halen para ödüyoruz dedi ve bu sefer buca tıp aylin hnma gidiyorum ve ben soru sormamam gerek kalmadan herşey hakkında bilgilendiriyor ve doğumumda buca tıpta olacak. Bana kalırsa mitharas içinde kalmasın 1 defa git bi gör istersen ama artık eski ayşe yok çok değişmiş banada çok met ettiler ama değişmiş doruğun ortağı olmuş burnu beş karış havada:))))
merhaba arkadaşlar,ben 5 aylık hamileyim,şimdiye kadar hep buca tıp merkezine gittim ama orda küvez olmadığını öğrendim.allah korusun ama doğumda bebeğe bişey olsa müdahale edemiyorlar.şimdi hastane araştırıyorum ama izmir gibi bi şehirde bile bebek dostu hastane olmaması çok tuhaf.eğer bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşın lütfen.teşekkürler
merhaba arkadaşlar,ben 5 aylık hamileyim,şimdiye kadar hep buca tıp merkezine gittim ama orda küvez olmadığını öğrendim.allah korusun ama doğumda bebeğe bişey olsa müdahale edemiyorlar.şimdi hastane araştırıyorum ama izmir gibi bi şehirde bile bebek dostu hastane olmaması çok tuhaf.eğer bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşın lütfen.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?