izmirli hamişler nerde doğum yapacaksınız

demircik hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah bizde senin gibi güzel doğum geçirirz tekrar hayırlıı olsun

:CüvCüv:
Selamlar, bende 24 haftalık hamileyim haftaya kontrollerimi ege üniversitesine yaptırmaya başlıyorum çünkü özel hastanelerden korkuyorum bir nebze.
Aslında şu ana kadarki doktorum kocaman hastanesinde yaptıracaktı ancak ben emin olamıyorum ve de korkuyorum aksilik olursa diye.
Üniversite daha donanımlı geliyor?

ünv hastanelerine sıra bulmak pek mümkün olmuyo die biliorum ben.
Ben kısmetse çınarlıda yapıcam. dr um orasıyla anlaşmalı. baştan beri ya karataş ya çınarlıda olacaktı ama sonunda çınarlıda karar kıldık.. dr um dışarıdan gelecek ama toplam 2000tl tutar dedi. ne kadarını hastane ne kadarını kendi alıyo bilmem ama bi topikte okumuştum hastane 950tl alıyomuş galba. herkesin söylediği fiyatlar arasında neden bu kadar farklılık var onu da anlayabilmiş değilim ama hadi hayırlısı..

çınarlı normalde 850 ytl gerisini doktorun alıyor bende dorukta ayşe hnma bakılıyodum bana 2000 ytl dedi çınarlıyı aramıştım 850 ytl dedi gerisi doktorla anlaşmana bağlı dedi yani kısaca doktorlar bir doğumdan 1000 ytl üstü kazanıyorlar. bu yüzden ayşe hnmı bıraktım şimdi buca tıp: aylin hnma gidiyorum 1.100 ytl herşey içinde doğum parası ve çok ii birisi geçen gece sancılandım ve aylin hnm aradığımızda dokğum yaptırmış çıkacaktı ve bana gel dedi bi bakayım gece beni bekledi çok ii birisi ve hastayla sanki arkadaş gibi konuşkan 2000 ytl fazla geldi bana buca tıpta ii dediler ve birazda araştırma yaptım ve karar verdim aylin hnmda... herkese hayırlı doğumlarrrrr

ben de çınarlıyı düşünüyodum ama bugun bi de gidip kente bakalım dedik.fiziki şartlar olarak çınarlının esamesi bile okunmaz tabi yanında.fiyatı da öyle acayip yüksek değil.dr um asıl çınarlıyla çalışıyo ama eşim bugün doğum yapacak olsa ben ona kent de yaptırırdım dedi.benim de içime sindi gibi.var mı acaba kent de doğum yapan tanıdığınız?

canım sen hangi doktora gidiosun hayat hastanesin de bana yardımcı olurmusun ben de 6 aylığım bundan sonra oraya gştmeyi düşünüyorum ama hangi doktora gidiceğime karar veremedim yazarsan sevinirim..

zaten iki doktor var, ışık hanıma gidicem ben bi kaç arkadaşım onu önerdi en küçük bişeyi bile atlamıyormuş kendi çocuğu gibi ilgileniyor dediler, zaten salı günü gidicem kontrole yazarım size:1rolleyes:

yelmus1907 bende bu ay hamile kalırsam doruga gitmeyi düşünüyordum ayşe hanımı çok methetmişlerdi
sanırım doruktada dogum yaptırdıklarını duymuştum bu konuda bir bilgin varmı

slm arkadaşlar.ben 19 haftalık hamileyim.en başından beri gazi hastanesi eyşen hanıma gidiyorum.çook memnunum.çok ilgili sağolsun.nasip olursa doğumumuda orda yapmak istiyorum.eşimin ablası orda yapmıştı çok memnun kadık doktorları çokk iyi.çokta tercih edilen bir doktor.tavsiye ederim

mitharas:
mrb. cnm banada ayşe hnmı önermişlerdi 6 ay ona gittim ama her gitmemde bu sefer ii güzel geçer diyorum ama bir türlü olmuyordu kadın sadece bizi hastası olarak görüyor ve benim ilk gebeliğim olduğu için meraktan herşeyi soruyorum zamanı gelince öğrenirsin yada buna benzer cvplar veriyor ve beni üzüyordu eşimde kızdı yüzüne bakmadan cvp veren birine neden halen para ödüyoruz dedi ve bu sefer buca tıp aylin hnma gidiyorum ve ben soru sormamam gerek kalmadan herşey hakkında bilgilendiriyor ve doğumumda buca tıpta olacak. Bana kalırsa mitharas içinde kalmasın 1 defa git bi gör istersen ama artık eski ayşe yok çok değişmiş banada çok met ettiler ama değişmiş doruğun ortağı olmuş burnu beş karış havada:))))

canım salı günü bana yazarsan çok sevinirim ben de bu hastaneye gitmek istiyorum ama aile hekimliğinde kan değerlerim ölçüldü ve haddinden fazla düşük çıktı ve bana konak kadın doğum hastanesine git dedi ama orda doğum yapmak istemiyorum:dilcikar:ve bu yüzden naapıcağımıda şaşırmış durumdayım şua an,ilk önce konak kadın doğuma gidip daha sonra güzelse bu ışık hanım ona giderim diyorum heralde:uhm::uhm::uhm:

saol canım söylediklerini göz önünde bulundurucam ve büyük ihtimal oraya o zaman gitmem heralde ben daha önce karşıyakada mitraya gidiyordum mitra hanımda pek ilgilenmiyor ondan orasını bıraktım ben daha hamile degilim ama düzensizligim var ondan gitmeyi düşünüyorum

selam bende buca doruk tıpa gidiyorum artık ilk olarak yasemin hanıma gittim sonra o izindeyken arzu hanıma randevu aldım 2 seferdir ona gidiyorum ilgili gibi görünüyor zaten benim ikinci bebegim oldugu için bilgiliyim dogumu henüz konuşmadık arzu hanımla ama normal dogum için orayı tavsiye ettiler ben çınarlıyı düşünüyordum ama araştırmakta fayda var yinede 2 hafta sonra şeker yüklemesi ve diger rutin testler için gidicem o zaman konuşup bilgi alırım heralde

kaç aylık hamilesin canım bende aylin hnm gidiyorum ilgileri iide doğumlarıda inşallah böle ilgili ve güzel olur ne kadar da olsa insanın içinde hep acabalar var hangi hastane olursa olsun birazda şans meselesi gibi düşünüyorumm.. Allah hepimizi bir nefeste kurtarsın ağrısız olur inşallah ben çok hemde çok korkuyorum doğumdannn

yelmus sorun galiba banaydı canım benim 6 ayım bitmek üzere son 3,5 aya giricem ama şimdiden dogumu düşünmeye başladım senin azmı kaldı dogumuna?
birde doruk tıp merkezine gitmiyorsun galiba anladıgım kadarıyla

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,ben 5 aylık hamileyim,şimdiye kadar hep buca tıp merkezine gittim ama orda küvez olmadığını öğrendim.allah korusun ama doğumda bebeğe bişey olsa müdahale edemiyorlar.şimdi hastane araştırıyorum ama izmir gibi bi şehirde bile bebek dostu hastane olmaması çok tuhaf.eğer bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşın lütfen.teşekkürler

evet arkadaşım bagzı özel hastanelerde küvez yok denecek kadar az devlet hastaneleride çok kalabalık oluyor allah korusun ters giden birşey oldugunda bu zaten hemen fark ediliyor ultrasonda ben ilk dogumumu tepecikte yaptım ama yapmaz olaydım ölümden döndüm resmen ikinciyide orada asla yapmam şimdilik hiçbir sorun yok bende ya çınarlı yada doruk tıp merkezini düşünüyorum dogum için

merhba canım öncelikle bebeğin hayırlı ılsun hayırlı doğumlar inşallah.ben de 8 aylık hamileyim 31.haftamdayım.hamilelliğim başından beri özel bayraklı central hospital hastanesine op.dr.ahmet dinçere gidiyorum.ve çok memnunun kısmetse doğumu da o hastane de yapmayı düşünüyorum bu hastane bebek dostu bir hastane yeni doğan bakım ünitesi var.içerde bir sürü küvez var haberin olsun

başak 35 ben dorup tıp merkezini bıraktım artık buca tıpa gidiyorum 7 haftam falan kaldı :) orda olacak doğumum inşallah ii geçer ben çok korkuyorum doktorumla konuştum normal ağrısız olurmu diye bizim doğumlarımızın hepsi ağrısız sezeryanıda normalide dedi hiç korkma dedi ii motive ediyolar ama doğumlarda nasıllar pek bi bilgim yok bi buca tıpta doğum yapmış birisini bulamadım:)

yelmus canım allah bir avazda kurtarır inşallah hepimizi sen neden doruk tıp merkezini bıraktın sakıncası yoksa anlatırmısın ters bir durum varsa canım bende gitmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…