bende 1 aya kadar izmire taşınacağım.tayin işlemlerini bekliyorum.o zaman bi dr bulmam gerekecek. burdaki doktorum bi kaç kişi tavsiye etti. onlara gidip bakıcam.alsancak ta kadomer diye bir hast. varmış. 14 haftalık hamişim.
canım kadomer hastane değil muayenehane orda levent bey var benim görümcem ve onun görümesinin doktoruydu onlar memnun kaldılar bende ona gitmeyi düşünüyodum ama ücret pahalı geldi bana şimdi ne kadar bilmiyorum ama nisanda 140 ytl kendisi yeşilyurt devlet hastanesinde çalışıyo ama üret okadar vermeye gerek yok bene sanuçta sadece ultrasaona sokuyolar ben doğum için egepol e gitem ssk anlaşmalı özel hastane istersen oraya git derim doktorda gökalp bey askeriyeden gelmiş doğumuma o girek ben memnun kaldım inşallah yardımcı olmuşumdur sana
teşekkür ederim canım. hatice aktan diye bir dr u tavsiye etti buradaki dr um. onun sınıf arkadaşıymış.140 sa fazla bencede.burdaki dr um benden 50 tl alıyor. çok da memnunum. ama taşınmak zorundayız. çiğli ye taşınacağım.birde ben burda bazen her hafta bezen 15 günde bir gidiyorum dr a. şiddetli bir kanama geçirdiğim için devamlı takipteyim.ayda 400-500 muayene ücreti veremem açıkcası. 1 hafta sonra ev tutmaya geleceğiz izmire. o zaman alsancakta gezmeyi düşünüyorum. egepol e netten baktım.orayada gideceğim. kafam o kadar karışık ki anlatamam.
tamam canım teşekkür ederim. az kaldı galiba doğumuna. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizde de cinsiyet merakı son haddinde. dün dr kız olabilir dedi. 1 hafta sonra bakalım dedi.bu ara her hafta gidiyoruz bebişi görmeye.sağlıklı olması en önemlisi tabi.
ah canımmmm ne güzel yaa inşallah o günleri bende görürüm.5 günün kaldı demek ki oğluşuna kavuşmana.sağlıklı doğumlar diliyorum. ben bile heyecanlandım valla. ne güzel bir duygu yaa. bi kaç gün sonra yavruna sarılacaksın.bütün hazırlıklar tamamdır şimdi. herkes onu bekliyodur. ay çok duygulandım yaa.
arkadaşlar ben de buca tıpa aylin hanıma gidiyorum 5 aylık hamileyim ve doktorumdan memnunum ama hastane tam teşekkü lü küvez var mı kardiyoloji falan mevcut mu onu bilmiyorum yeni açılan hastanede acaba bunlar olacak mı buca tıpta doğum yapan arkadaşlar varsa ve bu konuda bilgilendirirlerse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?