izmirli hamişler nerde doğum yapacaksınız

izmirli hamisler :) bende 31 haftalik hamileyim. Kontrollerim icin Doruk Tip merkezinde Esin hanima gidiyorum. Ondan önce Arzu hanima gidiyordum ama ayrildigi icin, artik Esin hanimla devam ediyorum.

Ama dogumu orada yapmak istemiyorum, üniversite hastanesi bana daha güvenli geliyor.
Dogumum büyük ihtimalle Ege Üniv. de olacak.

Yalniz kizlar, doguma direk gitsem beni kabul etmezlermi acaba? Önceden kontrollere gidip dosyamin acilmasini saglamam gerekirmi sizce???

slm ben de 12 haftalık hamileyım bende bornova manavkuyuda ekadom var orda ahmet beye gıdıyorum şimdilik memnunum. o bıkacyer solıcek ona göre hastaneye karar vercz dogumda.daha çok var diye konşmadık tabi hastaneleri.

28 haftalık hamileyim. Alsancakta zaranın yanında Yakup erata var benim doktorum olur kendisi. ege sağlıkta yapıcam 2500 diye biliyorum anestezii hariç ve doktor ücreti de hariç. bir üst sokağında oturduğum için alsancak olsun dedim. başka yerde otursam gelmem ege sağlık hastanesine :)

4 tanıdığım konak hayat has.yaptılar gayette memnunlar. orada yalçın bey var bir de filiz ertan.bende ikisinden birinde yapmayı düşünüyorum.

bende 17 aralıkta egepolde yapcam ssk anlaşmması var ve özel hastane çok güzel temiz bu gün kontrol ve parasını konuşmak için gittik doktorum gökalp bey iyi birisine benziyo herşeyi sormadan anlattı ilgilendi bence doğum için ideal bi yer sezeryanda epidrual anestezi isterseniz 600 genel anestezi isterseniz 300 yapıyolarmış

ben 29 haftalik hamileyim konmtrollerimi surekli ege unv yaptiriyorum ve dogumuda orda yapicam esimde orda persnel ben'm icin en uygunu orassi

bende 1 aya kadar izmire taşınacağım.tayin işlemlerini bekliyorum.o zaman bi dr bulmam gerekecek. burdaki doktorum bi kaç kişi tavsiye etti. onlara gidip bakıcam.alsancak ta kadomer diye bir hast. varmış. 14 haftalık hamişim.

canım kadomer hastane değil muayenehane orda levent bey var benim görümcem ve onun görümesinin doktoruydu onlar memnun kaldılar bende ona gitmeyi düşünüyodum ama ücret pahalı geldi bana şimdi ne kadar bilmiyorum ama nisanda 140 ytl kendisi yeşilyurt devlet hastanesinde çalışıyo ama üret okadar vermeye gerek yok bene sanuçta sadece ultrasaona sokuyolar ben doğum için egepol e gitem ssk anlaşmalı özel hastane istersen oraya git derim doktorda gökalp bey askeriyeden gelmiş doğumuma o girek ben memnun kaldım inşallah yardımcı olmuşumdur sana

teşekkür ederim canım. hatice aktan diye bir dr u tavsiye etti buradaki dr um. onun sınıf arkadaşıymış.140 sa fazla bencede.burdaki dr um benden 50 tl alıyor. çok da memnunum. ama taşınmak zorundayız. çiğli ye taşınacağım.birde ben burda bazen her hafta bezen 15 günde bir gidiyorum dr a. şiddetli bir kanama geçirdiğim için devamlı takipteyim.ayda 400-500 muayene ücreti veremem açıkcası. 1 hafta sonra ev tutmaya geleceğiz izmire. o zaman alsancakta gezmeyi düşünüyorum. egepol e netten baktım.orayada gideceğim. kafam o kadar karışık ki anlatamam.

bencede canım egepole bak bence memnun kalırsın ben doğumdan sonrada seni bilgilendirmeye çalışırım

tamam canım teşekkür ederim. az kaldı galiba doğumuna. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizde de cinsiyet merakı son haddinde. dün dr kız olabilir dedi. 1 hafta sonra bakalım dedi.bu ara her hafta gidiyoruz bebişi görmeye.sağlıklı olması en önemlisi tabi.

evet canım en önemlisi sağlıklı olması evet doğuma az kaldı allah nasip ederse perşembe günnü şimdiden sabırsızlanıyorum oğlumu görmekm için

ah canımmmm ne güzel yaa inşallah o günleri bende görürüm.5 günün kaldı demek ki oğluşuna kavuşmana.sağlıklı doğumlar diliyorum. ben bile heyecanlandım valla. ne güzel bir duygu yaa. bi kaç gün sonra yavruna sarılacaksın.bütün hazırlıklar tamamdır şimdi. herkes onu bekliyodur. ay çok duygulandım yaa.

evet canım herşeyi hazır hepimiz 4 gözle bekliyoruz çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsın bu duyguyu darısı başına insana günler geçmiyo gibi geliyo ama zaman okadar çabuk geçiyoki ben bile inanamıyorum perşembeyi iple çekiyorum

iyigeceler kızlar allah herkeze saglıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasipetsin.
ben 12 haftalık ikizlere hamileyim ve üç dört gündür doktor konusunda sorun yaşıyorum
özel gazi hastanesinde serdar beye gidiyordum çokta memnundum çok iyi bir doktor
ama şöyle bir sorun var ben riskli hamile gurubuna giriyorum ve orası yeterli deyilmiş
bunun için bana erken doğum ünitesi olan bir yer gerekiyormuş ve daha iyi gelişmiş ultrasonda kontrol olmam gerekiyormuş tabi şuan kasıldım egede korkuyorum ufacık çoluk çocuk seninle ilgileniyor
egeünüversitesinde kontrollerini ve doğumunu yapan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim

bide benim bu ikinci hamileliigim ilk hamileligimde irembede refik keleşe gidiyordum çok huzurlu bir hamilelik yaşadım çok iyi bir dotordur en iyi ultrosonlar var doğumumuda o yaptırdı herşey çok iyi gitti
maddi sorunu olmayan arkadaşların gitmesini tavsiye ederim muayene ücreti 130 tl

arkadaşlar ben de buca tıpa aylin hanıma gidiyorum 5 aylık hamileyim ve doktorumdan memnunum ama hastane tam teşekkü lü küvez var mı kardiyoloji falan mevcut mu onu bilmiyorum yeni açılan hastanede acaba bunlar olacak mı buca tıpta doğum yapan arkadaşlar varsa ve bu konuda bilgilendirirlerse çok sevinirim

ben de son iki ay ızmire taşınıyorum, henüz doktorum belli değil
Ama Çınarlı'da düşünüyorum, hem özel hastane olsun hem küvez olsun, epidural normal doğum konusunda deneyimli olsun istiyorum.

bende kent hastanesine gidiyorum.tüp bebeklede orda hamile kaldım zaten.doktorum namık demir ve çok memnunum.özel sigortam olduğu için maddi olarak sorun olmadı bence sorunu olmıyanlarda kent hastanesine gitsin derim.çok güzel bir hastane.

cnm bnm doğumumu da aylin hnm yaptı.. kızım şu an 5.5 aylıkk ama bnm kordon dolandığı için sezeryan oldu karataş ta oldu o yüzden ama buca tıp ta kuvez yokk normal doğum yapanlarda çok rahat gectiğini anlatmışlardııı... aylın hnm çok ii bi doktor için rahat olsun benceee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…