izmirli hamişler nerde doğum yapacaksınız

canım şimdi bir tanıdıktan yakup erata yı duydum onu önerdi...nasıl bir dr anlatsana...

gazi için temiz değil malzemeleri eski falan dediler :uhm:
bende hala bulamadım ya nereyı seçsem bilemedim

canım şimdi bir tanıdıktan yakup erata yı duydum onu önerdi...nasıl bir dr anlatsana...

tek sorunu çok hızlı konusması.
anlattığı herşeyi projeksiyonlarla duvara yansıtıp sana gösteriyor. öyle bu olmuş şu olmuş deyip geçmiyor sen kendin de görüyorsun ne olup bittiğini..

ben bi defa gittim onda da erkek beklediğğim bebeğime kız dedi diye çok hoşlanmadım. Subjektifim yani. erkek dese eminim daha da çok severdim...

kemal uğurbil de iyi doktordu ama fazla large davranıyordu. aslın da belki ben evham yapmayayım diye böyle davranıyordu bilemem . ama ben önemsenmediğimi hissettim bırakmak zorunda kaldım onu.

duygucum saol canım....bana herşeyi anlatsında hızlı anlatsın öenmli değil...yarın için randevu aldım bakalım nasıl geçecek....

duygugüven slm benimde dr kemal uğurbil ilk bebiğimin doğumunuda kemal bey bizim artık aile dr oldu şimdiki bebeğimin doğumunuda o yaptırıcak.

duygugüven slm benimde dr kemal uğurbil ilk bebiğimin doğumunuda kemal bey bizim artık aile dr oldu şimdiki bebeğimin doğumunuda o yaptırıcak.

ben ilk doktorum olduğu için mi bilmiyorum. Çok sevmiştim Kemal Bey'i.. Saat kaçta olursa olsun arayabiliyordum. Aramızda öyle bir samimiyet hissetmiştim.

şimdiki doktorumla yok öyle bir yakınlık aramızda. Hani gece ters giden bişey olsa arayamam. Ama Kemal Beyi arardım

Kayınvalidem,eşim değiştirmek istediler doktoru. Ben doktoruma güvenip onunla doğuma gideceğim güvenmediğiğm dahası yakınlık kuramadığım birine güvenip ameliyata doğuma girmek hele ki ilk doğum için çok zor..

kızlar merhabalar...
dün dr gittim yakup beye..valla yoruldum adamın sölediklerini takip edicem enlıcam diye..taramalı tüfek gibikonuşuyor.....
açıkcası dört dörtlük memnun kaldım denemez amaiyi...ayrıca başka hiçbir dr sölemediği bişey söledidüşüklerin kan pıhtılaşmasından olmuştur dedi ve hergün vurulacağım iğne verdi..ama tahlil yapmadan....

ay bilmiyorum yaklaşımı garipti biraz...rahatca iletişim kuramıcakmışım gibi geldi...bilmiyorum adam prof olunca iyiolur da diyorum...kararsızım...

ha aklıma gldi dün eczanede iki çeşitiğne yazmışeczacı bi birini bir ötekini kullanamazsın devamedicenle başla dedi..srs dr dedi...adamişim var konuşamam dedi kapattı...acil bişey olduğunda da böle mi yapıcak acaba??

ege sağlığı netten araştırdımşimdi orası da güzel gibi küvez falanda var...ama hangi dr var orada??
ayyişin içinden çıkamadım yaaa offff....

arkadaşlar bende 5,5 aylık hamiletim 2010 ocak sonu yada şubat başı doğumum olacak nasipse şimdi hontrollere gazi hastanesine gidiyorum doğumumu da orda yapacağım çok memnunummm

bende gaziye gidiyorum ve 5,5 aylık hamileyim gazi gerçekten ilgili ve güzel hastane doğumumu da orda düşünüyorum umarım herşey güzel geçerrrr

ege sağlığı netten araştırdımşimdi orası da güzel gibi küvez falanda var...ama hangi dr var orada??
ayyişin içinden çıkamadım yaaa offff....

yok diye biliyorum ama araştırmadım öyle duydum..

kemal beyi dene bence fırsatın olursa..

yakup bey için aynı şeyi hissetmişiz bak.. ben de dara düşsem aramam gerekse arayamam kendisini.. zira hasta doktor yakınlığı kuramadı benimle..

ama adam prof..

ben de arada kaldım kemal beye dewam etmeekle yakup bey arasında

ayşen hanıma gidiyordum şimdi doğum iznine ayrıldı şimdi çiğdem hanımla devam edeceğim ama doğumuma kadar ayşen hanım dönecek

kıslar buca tıp aylin hnma gittigimi daha oncede soylemıstım
bugun gıttım 7+4 oldugumu soyledı ultrasonla kalp atısını gostermeye calıstı ama ben bıse anlayamadım heyecandan, sonra dogumla ılgılı bahsettık bıraz.fıyarını falan soyledı oncelıkle normal dogumu destekledıklerını soyledı sezeryan olursada 2-3 aya kadar yenı acılacak hastanede her turlu ımkanın olacagını soyledı önceden hazırladııgm soruları sordum onları yanıtladı falan kan ve idrar testı ıstedı detaylı bıde onumuzdekı aya ıkılı test ıcın randevu verdı.
ilk hamılelıgım oldugundan doktorlar konusunda tecrubem yok o nedenle size iyi yada kötü diyemiyorum yaşadıklarımı yazıyorum
umarım faydası olur

buca tıp aylın hnma devam edıyorum
keşke dogumunu orda yapmış bırı gelsede anlatıverse neler yaşadıgını
gecen hafta ıkılı test ıcın ölcümlerim alındı bebişimi gordum kan verdım
cınsıyetını soylemedı 16. haftada dedı
degerler cok guzel dedı ilgisi iyiydi bu kez
ilk bebeim ya emin olmak istiyorum iyii bi doktor seçtiğimden
bisuru kişi önerdi ama yinede insanın içinde bir kuşku oluyor

ben kent hastanesinde yapıcam hayırlısıyla.. doktorum kahraman kolday.. hastanenin doktoru değil orda yaptırıcak doğumu..

doktorum buca tıp merkezinden aylin barbaros ben çok memnun kaldım çok ii ve ilgili bi doktor ben normal istiyordum ama kordonu dolandığı için sezeryan a aldılar aama çok ii gecti akşam 9 da doğumun oldu sbh ayaktaydım.... tavsiye ederim çok ii bi doktor istediğin her saatte arayabilirsin hmn gel diyor senı tatmın edip öle yollluyor aklında soru işareti kalmıyor her muayenende snn soracağın soruları sormadan tek tek açıklıyor....

bende 20 haftalık hamileyim ege sağlıkta hüsniye hanıma gidiyorum.çooookkkkk memnunum, şiddetle tavsiye ederim.
gazi çiğdem hanım hakkında da söyleyeceklerim var; geçen yıl doğum yapan 2 arkadaşımın doğum hikayelerini yakınen bilen birisi olarak normal doğum değil zamanlı doğum olmasını istiyor (önce bir gün veriyor doğum için,sabahtan suni sancı veriyor,saat dörde kadar sancılarla açılma olmasını bekliyor. sonra bakıyorki çocuk doğmaya niyetli değil, hemen başlıyor,çocuk ters,kordon dolanmış, çocuğun nabzı düştü,...vs gibi olumsuzluklardan bahsetmeye. sonrada hemn sezeryana alıyor anneyi. bütün gün suni sancı çekmiş anne mafvolmuş bir şekilde doğumdan çıkıyor. ve bunların tamamlandığı saat 18.00. doktor hanım son bir kez daha görünüp gidiyor.
belki benim arkadaşlarımın şanssızlığıydı bu bilemem. ama hamilelik süresince çok nmenun oldukları dr larına 2. doğumlarında kesinlikle gitmek istemiyorlar şimdi.

ASLGRY doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerden biri ege sağlık. Bende Ege Sağlıkta düşünüyorum. Doğuma daha çok olduğu için fiyat almadım. Siz ege sağlıktan doğum için fiyat aldınız mı? Aldıysanız paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…