izmirli hamişler nerde doğum yapacaksınız

ben ayşe hanıma gidiyordum ilk gebeliğim olduğu için sıkça soru soruyordum ama ayşe pek bi isteksiz gibi bazı sorularıma cvp veriyor bazılarını daha erken bu sorulara deyip geçiştiriyodu buda beni rahatsız etti ilgisizdi v sevimli gelmiyodu yüzü gülmüyordu ben heyecanlanıyodum her gittiğimde ama o suradı görünce bütün heyecanım gidiyodu doktor çok önemli karşında duvar gibi biri olursamı ii yoksa güler yüzlü biri olursamı şimdı buca tıp merkezine aylin hnm gidiyorumm ve ii biri konuşkan.. :)

canım demekki dr aylin hanımdan memnunsun ben dorukta arzu hanıma gidiyorum pek suratlı gelmedi ama yasemin hanım gayet ciddi bir yüz ifadesi var neyseki sadece doguma kadar yüzlerini görmek istiyorum önemli olan dogumda iyi olmaları ama sen benden önce dogum yapacaksın bana görüşlerini bildirirsen sevinirim canımbende sanki oraya giderim diye düşünmeye başladım tlf randevu alıp gidiyorsun degilmi birde ssk anlaşması var galiba bana özelden tlf numarasını yollarmısın?

ssk anlaşması var normal doğum 1100 tl randevula gidiyosun doğumum bitince haber veririm:)))) güzel geçerse

hımm neden o kadar pahalı acaba hem ssk anaşması var birde o kadar para anlamadım doruk tıpta o kadar olucagını zannetmiyorum neyse iyi ve güzel haberlerini bekliyecegim canım

şimdi ögerendim ege saglık hastanesinin anlaşması varmış ssk ile yarın ilk iş ögrenmek olucak inşallah fazla degildir fark ücretleri süper bir hastane annem va abim orada kalp üzerine tedavi oldular inşalla bende orada dogum yaparım

canım hayırlı doğumlar diliyorum benimde 2 yavrum var hamileyken bütün hastaneleri dolaşmıştım ama hiç biri içime sinmemişti.ama bir hafta önce en samimi arkadaşım özel egepol hastanesinde doğum yaptı böyle bir hastane yok odalar 5 yıldızlı otel gibi heryer tertemiz kapıdan itibaren güzel kızlar sizi karşılayıp istediğiniz yere götürüyor.herkes çok kibar ,nazik ,ilgili üstelik sgk ve memurlarlada anlaşması varmış.bebeğimiz sarılık oldu başka hastaneye gitmeden oranın yeni doğanında tedavisi yapıldı.bence doğum yapıcak olanlar mutlaka bu hastaneyi görmeli .

Merhabalar bende 2. çocuğuma hamileyim 2 hafta sonra doğum yapacağım. üçyol' da yeni bir hastane açıldı doğum fiyatları çok uygun ssk anlaşması var doktorları alanında uzman . Ssk kapsamında normal ve sezeryan doğum fiyattı 250+81 lira ve otel standartlarında bence bir düşün. Hayırlısı olsun..

öncelikle hayırlı olsun ben yeni bir tane hastane tavsiye edeceğim arkadaşım doğum yaptı ve çok memnun kaldı, bende 2 hafta sonra doğumumu orada yapacağım egepol hastanesi bir araştır istersen ssk anlaşması var ve doktorları çok iyi....

Merhaba kızlar ben 2 hafta sonra hayırlısıyla bebişimi kucağıa alacağım egepol hastanesinde yapacağım ssk anlaşması var 250+81 tl doğum fiyatı yeni doğan yoğun bakım üniteside var. Ben ilk doğumumu karataşta yaptım tavsiye etmem....

Merhaba kızlar
çınarlıyı bende çok düşündüm ama egepol hastanesinde karar verdim. Izmirdeki tüm hastanelerden yenı ve güzel tavsiye ederim.
Buca tıp bir tıp merkezi bence doğum için hastane olması gerekiyor yeni doğan yoğun bakım ünitesi çokönemli ne karataşta ne çınarlıda nede buca tıpta yok bence iyi düşünülmeli.

ya kızlar ben de egepolü araştırdım gerçekten çok güzel bir hastane.benim doğumuma 2-3 hafta kaldı.acaba şimdi gitsem doğum için beni kabul ederler mi ki.kendi gittiğim hastaneyi doğum için uygun bulmuyorum içime sinmeye sinmeye doğum yapçam orda.

kendı gıttıgın hastane hangısı egepol benıde cok dusunduruyor ama yenıdoganına guvenemıyorum cok yenı oldukları ıcın... ben sua smyrnaya gıdıyorum drumada bayılıyorum merkezede butun odalr deız manzaralı luks dr cok ıyı cok guler yuzlu anestezıcısı bır numara ben ıkızlee hamıleyım erken dogum gıbı bır sorunum olmazsa smyrnada dogum yapacagım ınsallah

arkadaşlar benim arkadaşım egepolde doğum yaptı bebişimiz sarılık oldu yeni doğanda tedavi ettiler.benimde iki çocuğum var ikinci doğumumda okadar çok araştırmıştımki özel hastanelerin çoğunda kuvöz bile yoktu burada 5 tane kuvöz var .bence bir gidip araştırın

kıslar buca tıp aylin hnmda dogumunu yapmış olan varmı ?
yada egepol fatma hanımda ?

valla bende yeni hamileyim ve acil hastane dr bulmam lazım..izmirde yeniyim...en önemlisi riskli gebelikler grubundayım....egepol hakkında herkes farklı bişey sölüyor ....egepol emekli sandığı ile anlaşmalı mı??
ve bana tavsiyeniz var mı??dr

bende egepole gıdıorum 35 haftalık hamıleyım dogumumuda orda yapıcam cok temız bı hastane her kurumlada anlasması var ama ıkı dr var ıkısıde ıyıdır ama ben fatma hanıma gıdıorum cok seker bır ınsan ve banA GIDER GITMEZ BANA TELEFONUN VERMISTI ISTEDIGIN SATTE BI SORUN OLURSA ARA DIE KUVEZLERI BAYA VAR YENI DOGAN UNUTESIDE VAR ON NUNMARA BENCE

slm ben ilk doğumumu gazide yaptım sezeryan oldu çokta memnun kaldım şimdi ikincie hamileyim 5 aylık allah nasip ederse onuda orada yapıcam.

yakup erataya gidiyorum ben. daha önce kemal uğurbile gidiyordum 16. haftaya kadar. doğumu ege sağlıkta yapacagım büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…