İzmirli Hamişler nerdeyseniz gelin hadi toplasıp Kaynaşalım :)))

nyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
875
6
118
İzmir
merhaba!.....
Topikleri söyle bir dolastım da yeni güncel bi izmirli hamile topiğine rastlayamadım az kişi oldugumuzu sanmıyorum haydi gelin tanısalım bu güzel günlerimizi birbirimizle her anımızı her dakikamızı palasarak birbirimizi bilgilendirerek geçirelim.
Ben suan 9+2 deyim calısyorum hamileliğim uyku dısında cok sarsmadı allahıma sükür..bir bucuk senelik evliyim ilk gebeliğim olucak o yüzden cok heyecanlıyım peki sizler ne yer ,ne içer ,nelere dikkat eder, neler yaparsınız ???

merhabaalr hayırlısı olsun , bende izmirdenim ama daha hamiş değilim

ilk ayımız bakalım yeni başladık çalışmalara

hastane arayışındayımm bende , hamiş olayım tam anlamıyla aranız katılırım

merhaba canım cok sagol tez vakitte darısı seninde basına insallah...
gebeliğimi ögrendiğimden buyana 3 tane hastane degiştirdim.hepsinden de memnun kalmamıstım suan karatastayım ahmet beye gidiyorum cok memnunum tavsiye ederim canım cok sıcak kanlı ve ilgili sende aramıza simdiden katıl detaylı bilgilenmiş olursun hamilelik oncesinde

Günaydın canım.

Bende 14 haftalık hamileyim. Bende 3 doktor değiştirdim. Şuan Egepol'e gidiyorum ve çok memnunum. Çok temiz ve güzel bir hastane.
Doktorum da Ayşen Hanım. Medikal Park'tan gelmiş. Arayışta olanlara tavsiye ederim..

Teşekkrüederim , İnşallah sende kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

ben çiğli tarafındayım medical parkı düşündüm eşimin işyeriyle de anlaşmalı ama doğumda ssk ile anlaşması yokmuş sanırım

normal muayene de yüksekmiş, araştırıcam bakalım

karataşı öneriyorlar ama bana çok uzak, şimilik ağırdan alıyorum ama bakalım bi hamile kalayım hızlandırırım

şimdiden herkese duyurmak da istemiyorum hemen olmazsa sorduklarında üzülürüm diye , İnşallah olur

bende egepolde hakan beye gidiyordum doktor cok iyi benim orayı bırakmamdaki tek neden cok yogun olması cuma günü son kez gitmiştim 4 teydi randevum malesf 6 bucukta baktı ve 2 dk bile durmadım içerde o gün cok sinirlendim birde orda calısan cok yakın arkadasım olmasına ragmen birsey yapamadı 6 tane sezeryana girmiş doktor aslında bunlar daha önceden belli ona göre organize edilmeli 2 doktora birden gidiyordum o gün bıraktım ve karatasa devam etmeye karar verdim.Birde egepolde dogum önceden olursa o gün nöbetci hangi doktor varsa o dogumu yapıyormus ben onuda sonradan ögrendim eger bilmiyorsan ve bu konuda hassassan bilgin olsun canım seninde..

haklısın canım biraz ters kalıyor sana ama konakta yinede diger hastanelere göre daha merkezi o gün geldiğinde daha net karar verirsin. Benim kistim vardı tedavi olurken hamile kaldım ozamanlar buca tıpa gidiyordum ama aylin hanımda hem yogun hemde cok kaba davrandıgı için orayı bıraktım..

egepol ayşen hanıma gidiyorum.ben memnunum.onda doğum yapan arkadaşlar var onlarda çok memnun kaldı.herkesin gönlüne göre doktor bulmasını dilerim

merhaba kızlar ben şifa basmaneye gdorum.malesef burdada mesaı dışında nobetcı dr gırermış doğuma.benım artık son ayım

merhaba kızlar ben şifa basmaneye gdorum.malesef burdada mesaı dışında nobetcı dr gırermış doğuma.benım artık son ayım

cogu hastanede öyle gercektende arastırınca ögrendim bende ama karatasta ahmet bey kendisi giriyor benim sadece karatas hastanesi biraz eski yaa o düşündürüyo beni yoksa doktorumdam memnunum ama hastaneyle ilgili biraz nedense ön yargılıyım...

bende onceden ozel ızmır has.gıdıyordum ama hastane tereddude dusurdu şıfaya gectım.şfadan memnunum ama ınş doğumdan sonrada memnun kalırım

Bende 16 haftalık hamileyim egepol hakan beye gidiyorum doktordan memnunum ama gerçekten çok yoğun ikili test sonucunu göstermeye gitmiştik randevumuz yoktu teste baktı iyi dedi aynı gün cinsiyete bakacaktı kendisi bakarız demişti ama bizi içeri almadı çok sinir oldum. Bir sonraki randevumuzda 5 hafta sonra olduğu için bekleyemedim 2 hafta sonra medical parkta Zekeriya Bey varmış ona gittim çok ilgilendi kalabalıkta değildi. Ama doğum ücretleri bize yüksek geldi bu yüzden egepole devam edicez... Bu arada medicale gitmek isteyen arkadaşlar Zekeriya Bey normalede sezeryana da kendisi giriyormuş bilginiz olsun...

aynı benim gibi olmus seninki de canım cok iyi hos ama asırı yogunlar...korktum walla anı anda baskasınında dogumu gelirse die ne yalan söleyim ben karatasa devam ahmet bey iyi artık yoluma orda devam edicem ins hayırlısıyla...

Diyorum ki.... düzenli olarak katılanlar için bi cizelge yapsak herkesin kac haftalık oldugunu ve nezmn dogumu olacagını takip etsek,
ve günler gectikce birbirimize neler yasadıklarımızı ilerleyen aylarda bebişlerimiz için neler aldık neler yapıyoruz hepsini burda paylasıp bi aile olsak, hatta toplasıp beraber alısverislere cıksak ne dersiniz hanımlarrrr ....

merhaba nyu bene ozel medıfema hastanesı aysel tasere gıdıyorum mumnunum yogun ama ılgılı bı kadın baklım eger bı yanlıs gorursem bende bırakırım tabıkı eskıden buca doruk tıptı bu tasındı .

Merhabalar 26 hafta 2 gunluk grbisim ve kizim olucak egepolde hakanbey ve ozelde huseyin cevige gidiyorum kan pihtilasmasi rahatsizligim var

Merhabalar 26 hafta 2 gunluk grbisim ve kizim olucak egepolde hakanbey ve ozelde huseyin cevige gidiyorum kan pihtilasmasi rahatsizligim var

merhaba masallah sen bizden baya öndesin canım ben suan 12+3 deyim hakan beyle karatasta ahmet beye gidiyorum ama artık tamamen ahmet beye dönücem su ikili test ve 3 lü test sonuclarınıda alayım hayırlısıyla sanada cok gecmiş olsun canım bi caresi yok mu peki ?

ben hiç duymadım canım o hastaneyi nerde tam olarak ??

ayrancılarda cnm ya onceden buca doruk tıpmıs

bende izmirdeyim tüp bebek tedavisiyle ikiz erkek bebişlerime hamileyim ben artık sona geldim bu ayın 30. sezeryan olacağım 34, haftamdayım şimdi bende egepol gökalp beye gidiyorum çok güzel bakıyor bebişlerime ayrıntılı şekilde anlatıyor hiç baştan savma bakmadı şimdiye kadar 2 kere sezeryanda olduğu için çok bekledim onun haricinde hep 15 dk. içinde giriyorum egepolun yeni doğan küvezi var buda önemli bir nokta bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…