İzmirli Hamişler nerdeyseniz gelin hadi toplasıp Kaynaşalım :)))

Alah korusun icini ferah tut ama oluyo hamileyken benim drm ne ikili ne uclu yspti direk dortlu yspti hepsi para icin yapiyolar dedi birinde iyi ciktimi digerlerine gerek yok dedi sikma canini bak egepolde en son 28 haftada kabul ediyo gebe yi tabi randevu da 5 hafta falan onceden alman lazim yani 23 haftadan kacirma aklinda bulunsin

Bende egepol de şükran kopal a gidiyorum.kalabalık değil.randevu saatinde giriyorum.Normal yada sezeryan fark etmiyor 1200 tl doğum.Odaları iki kişilikmiş.Bu beni biraz rahatsız etti.Benim orayı tercih etmemdeki en önemli sebep Doğumdan sonra anne ve bebeğin buluşma anını fotoğraflamaları. Devlet hasteneleri bunu yapmıyor.Şİfa da yapmıyor diye biliyorum.Zaten şifa için dediklerinden farklı fiyat çektiklerini duydum.başka özeller de 2000 den aşağı fiyat vermıyolar.

Egepol de bebeğin 3 aylık bakımı + doğum fotosu+ oda süslemesi + küvezlik bi durum olursa isterse bir ay kalsın farketmiyor hepsi dahil 1200 tl olması + hastanenin temizliği beni oraya çekti.giden 2 arkadaşımda memnun kalmış. inş bende memnun klaırım .BİRDE normal doğum a dr.um girse daha güzel olurmuş.Buca da aylin diye bir dr var o pahalı diye gidemedim ben ama egepolden çok daha iyi olduğunu duydum .İlgilenenlere bildiğim hastaneleri paylaştım ben.Hoşçakalın=)

Yok canim odalar iki kisilik deil yeni konustum daha bir kisilk ozel odalar bende cok beyendim ins hayirlisiyla orda yapicam

Bende bucadan Aysel taşer e gidiyorum muhteşem bir doktor asla bırakmam onu

Bende bucadan Aysel taşer e gidiyorum muhteşem bir doktor asla bırakmam onu

Bende bucada aylin hanımı herkes methettiği için hamileliğimin en basında ona gidiyordum sonradan memnun kalmadıgım için bıraktım aysel taseri hiç duymamıstım memnunsan sorun yok önemli olan karsılıklı iletişim zaten

cnm kadın ctlak ya sadece sorun bu cok hırslı aslında bılmıyom bakıcam bakalım pazartesı gıdıyorum cınsıyetı ogrenırız ısallah herkez ogrendı bı ben kaldım yaaaa sen hangı dok gıdıyosun sımdı

Aynen öyle cok dogru tarif etmişşin walla bravoo :) Ben suan aslında 2 doktora gidiyorum hala biri egepol hakan bey cogunlukla suan ona gidiyorum digeride karatas ahmet bey su testlerim bittikten sonra ahmet beyde devam edicem sanırım...Seninde hayırlısı olsn bakalım ögrenince bizede yazarsın ben en son ikili test için gittiğimde bana kız gibi demişti hakan bey bakalım birdahaki gittigimde netlesir sanırım hayırlısı neyse o olsun

valla cnm ben baska doktora hıc gıtmedım ama ozel su hospıtalede gıdeyım dıyorum

valla cnm ben baska doktora hıc gıtmedım ama ozel su hospıtalede gıdeyım dıyorum

Oraya iş yerinden arkadasımın eşi gidiyor cok memnunlarmıs bende merak ettim ama artık iyice kafamı karıstrmak istemediğimden gitmedim yeni bi hastane temiz ve ilgililermiş ama yinede bikac sene gecmesi gerek insanların tecrübelerini ögrenmek için diye düşünüyorum....

Merhaba kızlar bende izmirde bornovada oturuyorum bornovada Süheyla Topaloğluna gidiorum.ikizlere hamileim şuan cok memnunum. 3.5 yaşında oglum var onunda dogumunu süheyla hanım yaptırdı cok ilgili ve cok konuşkan bi doktor. çınarlıda dogum yaptım oğlumu allah nasip ederse bunlarıda cınarlıda dogum yapmayı düşünüorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…