İzmirli Hamişler nerdeyseniz gelin hadi toplasıp Kaynaşalım :)))

ayrancılarda cnm ya onceden buca doruk tıpmıs

hımm ayrancılardaysa bilmemem normal cünkü otarafları cok bilmiyorum canım buca doruk tıpı daha önceden duymustum ....

merhaba canım hosgeldin :) masallah allah kurtarsın bebişlerine ins saglıklı bi sekilde kucagına alırsın ne güzel bir duygu olsa gerek hemde ikiz annesi olmak cinsiyetleri ne peki??bende egepolde hakan beyede gidiyorum dediğin gibi güzel hastane ama nezamn gitsem hep kalabalık gökalp beyide cok duydum iyi diyorlar hep ama ikili testimi orda oldum 3 lü testide olduktan sonra nasipse karatasta ahmet beye devam edicem bakalım hayırlısı ....

Sagil canim ya var caresi alaha sukur kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum canim alaha sukur bu 3 gebeligim 2 tane kaybim var bunda ins rabbim sinuna kavusyurur

Eevet ya katiliyorum yeni dogan kuvez cok onemli benim tedavideki drm.karatasta yapiyo ve sirf yeni dogan yik diye egepole hakan beye basladim
Memnun gibiyim ama bakalim

Ayrancilarda oyuruyorum canim biliyorum medifamayi bucada doru.tipkende biliyodum ama hic sevmedim o hast aneme yanlis teshis koymuslardi bucada simdi buraya tasinincada gittim cok toylar acemice hareketler ama kadin dogumda bi dr varmis ta izmirden hastalari geliyomus belki odur senin dr umarim memnun kalirsin aslinda benim 2 sokak otem ama gucenemedim nedense

Sagil canim ya var caresi alaha sukur kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum canim alaha sukur bu 3 gebeligim 2 tane kaybim var bunda ins rabbim sinuna kavusyurur

Amin insallah canım hayırlısıyla olur sen içini ferah tutut kafanada birsey takma kac haftalıksın suanda ??

Eevet ya katiliyorum yeni dogan kuvez cok onemli benim tedavideki drm.karatasta yapiyo ve sirf yeni dogan yik diye egepole hakan beye basladim
Memnun gibiyim ama bakalim

Karatasta hangi doktora gidiyorsun canım bnde hakanı bırakıp ahmet beye gectim gibide ondan sordum tam tersi olmusuz seninle :)) yeni dogan kuvezi var diye biliyorum karatasta cankaya tıplada birlestiler en azından bizm zamanımıza kadar kesin olur diye tahmin ediyorum....

Suan 27 haftalik bitiyo alahin izniyle benim dr huseyin cevik ozelden ama karatasta yaptiriyomus dogumu bide hastnenin dr olmadigi icin cok pahaliya patlicak diyede egepole gectim ee dr 2 den asagi almaz bide hastaneye vericem diye rgepolde 1200 mus ole oluncada karar verdim artik hayirlisi senin ne kadarlik bebis

Masallah senin bebiş baya büyümüş biz daha minnacıgız 12+5 bugün :)

kızlar izmirde bildiğiniz önerebileceginiz hamile platesi yaptıran biryer var mı ? Birde doguma hazırlık kursları oluyormus giden ya gitmek isteyen bilgisi olan var mı ?

Masallah senin bebiş baya büyümüş biz daha minnacıgız 12+5 bugün :)

Kiyamam sorma zaman gecmiyo rabbim en buyik sinavi anelere vermis sabir resmen sabri ogreniyoruz kendim hamile kalmadan once hic dusunmezdim ama simdi ne uzunmus diyorum

Kiyamam sorma zaman gecmiyo rabbim en buyik sinavi anelere vermis sabir resmen sabri ogreniyoruz kendim hamile kalmadan once hic dusunmezdim ama simdi ne uzunmus diyorum

kesinlikle öyle canım annelik cok farklı bi duygu sürekli sabırla bekliyorsun herseye katlanıyorsun ama herseye ragmen cok mutlusun allah herkese tatdırsın bu duyguyu :)

kesinlikle öyle canım annelik cok farklı bi duygu sürekli sabırla bekliyorsun herseye katlanıyorsun ama herseye ragmen cok mutlusun allah herkese tatdırsın bu duyguyu :)

Aminnnnn hep dua ediyorum rabbim istiyen herkeze nasip etsin ins

cnm annen kadın doguma mı gıdıyordu yanlıs teshıs koydugunda hangı doktor acaba kapalı olan var ayse ınmez dıgerı aysel taser ben aysel tasere gıdıyorum ama ne bıleyım kadın ne tansıyomu soreuyo ne kılomu anlamıyorum nabıcm ben hangı doktora devam etsem bılemedım 3 lu test yapıcklar haftaya ruyama gırdı test kotu cıkıyo falan cok kotuydu allah korusun ıkılı temız cıktı.

kızlar izmirde bildiğiniz önerebileceginiz hamile platesi yaptıran biryer var mı ? Birde doguma hazırlık kursları oluyormus giden ya gitmek isteyen bilgisi olan var mı ?

Ben 4 aylıkken 1 ay süresince pilatese değil ama hamile yogasına gitmiştim. O sıralarda ne bel ağrım kaldı ne sırt ağrım ama sağlık nedenleri ile bırakmak zorunda kaldım. Otobüsle gidip geliyordum ama toplu taşıma araçlarına binmem sakıncalı, o yüzden bıraktım. Yoga Academy ye gidiyordum birçok semtte var ben Karşıyaka ya gitmiştim.

Merhaba İzmirli hamişler

Ben Karşıyaka'dayım. Alsancak'ta Sait Yücebilgin'in muaynehanesine gidiyorum çok ilgileniyor. Kafama birşey takılırsa arayıp soruyorum. Benim hamileliğim şimdiye kadar birazcık sorunlu geçti düşük tehtidi erken doğum riski falan hep rahatlattı beni, canını sıkma gerekenleri yapıyoruz diye, doğumu da bir dahaki kontrolde konuşacağım. Çınarlı'da ya da Ege Üniversitesinde olacak sanırım. Normal doğum istiyorum. İnşallah hayırlısıyla ağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bu arada benim ikili test normal çıkınca üçlü yaptırmadık.

Son düzenleme:

Benim bel ve sırt agrılarım hat saffada masa basında calısyorum tüm gün otrmaktan belim agrıyor plates ve yoga arasında kaldım sen yogayı mı öneriyorsun canım ??

Benim bel ve sırt agrılarım hat saffada masa basında calısyorum tüm gün otrmaktan belim agrıyor plates ve yoga arasında kaldım sen yogayı mı öneriyorsun canım ??

Benim 4 aylıkken sırt ağrım korkunçtu.
Şimdi raporluyum çok sıkıntım yok, o zamanki kadar değil en azından.
Yogaya başladım ilk seans bittiğinde ağrım % 20'ye düştü. Sonrakilerde neredeyse sıfırlandı. 8 seansın hala etkisini görüyorum belki de. Pilates bence hamileler için ağır. Ayrıca yogada bebeğinle iletişimin de gelişiyor.

Ama her yoga kursu olmaz. Yoga academy ye gittiğim için önerebilirim.

8 seansı 200 TL, 4 seansı 125 TL sanırım. Epey zaman geçti, yanlış olabilir.

Genellikle 3-4 kişiyi geçmiyor sınıflar. Hatta ben giderken birebir ders alıyordum başka hamile olmadığı için.

Haklısın banada plates yoracakmıs gibi geliyor bnde bikac yeri aradım cok talep yok yada saatleri uymuyor senin dediğin yeride bir arayayım en iyisi ama tek karsıyakada varsa orası bana baya bi ters dediğin gibi heryerede gidilmez cünkü hasas bi konu normalde olsa neysede hamilelikte allah korusun birde son olarak kacıncı ayda gitsem daha iyi olur sence ben suan 13 haftadayım

Bildiğim kadarıyla her şubede açıyorlar bornovada da vardı. Bence erken git, geç dönemde alışmak zor oluyor. Ben 14 haftalıkken gitmiştim. Çok uygundu. Genelde daha geç geliyorlar hareketlere alışamıyorlar demişti. İyi ki o zaman gitmişim, ileri zamana bıraksaydım gidemeyecektim. Bence araştır. Sadece bir ay gittim ama ben yogayı sevdim. Hamilelik sonrası normal yogaya başlamayı düşünüyorum. Kolay gelsin canım.

Sagol canım verdiğin bilgiler için balcovada oturuyorum ordada varmıs cok sevindim görüsmek üzere....

Yok canim kadin dogum deildi annenin annem zature geciriyomus onlar grip diye ilax yazip yolladi salaklar ve onlar yuxunden iyice agirlasti 2 hafta hastane yatti ve zor grcti cok kotuysdu sukur sindi ben sevemedim orayi butun calisanlar acemi hic kalifiye eleman yok bide ben saglik memuruyum o yuzden onermiyorum orayi ben egepolde hakan beye gidiyorum ama ilk drm ozelde idi cokkk ilgiliydi tansiyon seker kilo coook onemli gebelikte bakilmali surekli ben ozel drmla devam efiyorum birtek dogum icin egepole basladim 1200 ucret eee yogun bakimi var cocuk dr var odalar suit gibi teetemizde o yuzden orda dusunuyom ayrancilarda oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…