ayrancılarda cnm ya onceden buca doruk tıpmıs
bende izmirdeyim tüp bebek tedavisiyle ikiz erkek bebişlerime hamileyim ben artık sona geldim bu ayın 30. sezeryan olacağım 34, haftamdayım şimdi bende egepol gökalp beye gidiyorum çok güzel bakıyor bebişlerime ayrıntılı şekilde anlatıyor hiç baştan savma bakmadı şimdiye kadar 2 kere sezeryanda olduğu için çok bekledim onun haricinde hep 15 dk. içinde giriyorum egepolun yeni doğan küvezi var buda önemli bir nokta bence...
merhaba masallah sen bizden baya öndesin canım ben suan 12+3 deyim hakan beyle karatasta ahmet beye gidiyorum ama artık tamamen ahmet beye dönücem su ikili test ve 3 lü test sonuclarınıda alayım hayırlısıyla sanada cok gecmiş olsun canım bi caresi yok mu peki ?
ben hiç duymadım canım o hastaneyi nerde tam olarak ??
Eevet ya katiliyorum yeni dogan kuvez cok onemli benim tedavideki drm.karatasta yapiyo ve sirf yeni dogan yik diye egepole hakan beye basladimbende izmirdeyim tüp bebek tedavisiyle ikiz erkek bebişlerime hamileyim ben artık sona geldim bu ayın 30. sezeryan olacağım 34, haftamdayım şimdi bende egepol gökalp beye gidiyorum çok güzel bakıyor bebişlerime ayrıntılı şekilde anlatıyor hiç baştan savma bakmadı şimdiye kadar 2 kere sezeryanda olduğu için çok bekledim onun haricinde hep 15 dk. içinde giriyorum egepolun yeni doğan küvezi var buda önemli bir nokta bence...
merhaba nyu bene ozel medıfema hastanesı aysel tasere gıdıyorum mumnunum yogun ama ılgılı bı kadın baklım eger bı yanlıs gorursem bende bırakırım tabıkı eskıden buca doruk tıptı bu tasındı .
Sagil canim ya var caresi alaha sukur kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum canim alaha sukur bu 3 gebeligim 2 tane kaybim var bunda ins rabbim sinuna kavusyurur
Eevet ya katiliyorum yeni dogan kuvez cok onemli benim tedavideki drm.karatasta yapiyo ve sirf yeni dogan yik diye egepole hakan beye basladim
Memnun gibiyim ama bakalim
Amin insallah canım hayırlısıyla olur sen içini ferah tutut kafanada birsey takma kac haftalıksın suanda ??
Karatasta hangi doktora gidiyorsun canım bnde hakanı bırakıp ahmet beye gectim gibide ondan sordum tam tersi olmusuz seninle :)) yeni dogan kuvezi var diye biliyorum karatasta cankaya tıplada birlestiler en azından bizm zamanımıza kadar kesin olur diye tahmin ediyorum....
Suan 27 haftalik bitiyo alahin izniyle benim dr huseyin cevik ozelden ama karatasta yaptiriyomus dogumu bide hastnenin dr olmadigi icin cok pahaliya patlicak diyede egepole gectim ee dr 2 den asagi almaz bide hastaneye vericem diye rgepolde 1200 mus ole oluncada karar verdim artik hayirlisi senin ne kadarlik bebis
Masallah senin bebiş baya büyümüş biz daha minnacıgız 12+5 bugün :)
Kiyamam sorma zaman gecmiyo rabbim en buyik sinavi anelere vermis sabir resmen sabri ogreniyoruz kendim hamile kalmadan once hic dusunmezdim ama simdi ne uzunmus diyorum
kesinlikle öyle canım annelik cok farklı bi duygu sürekli sabırla bekliyorsun herseye katlanıyorsun ama herseye ragmen cok mutlusun allah herkese tatdırsın bu duyguyu :)
Ayrancilarda oyuruyorum canim biliyorum medifamayi bucada doru.tipkende biliyodum ama hic sevmedim o hast aneme yanlis teshis koymuslardi bucada simdi buraya tasinincada gittim cok toylar acemice hareketler ama kadin dogumda bi dr varmis ta izmirden hastalari geliyomus belki odur senin dr umarim memnun kalirsin aslinda benim 2 sokak otem ama gucenemedim nedense
kızlar izmirde bildiğiniz önerebileceginiz hamile platesi yaptıran biryer var mı ? Birde doguma hazırlık kursları oluyormus giden ya gitmek isteyen bilgisi olan var mı ?
cnm annen kadın doguma mı gıdıyordu yanlıs teshıs koydugunda hangı doktor acaba kapalı olan var ayse ınmez dıgerı aysel taser ben aysel tasere gıdıyorum ama ne bıleyım kadın ne tansıyomu soreuyo ne kılomu anlamıyorum nabıcm ben hangı doktora devam etsem bılemedım 3 lu test yapıcklar haftaya ruyama gırdı test kotu cıkıyo falan cok kotuydu allah korusun ıkılı temız cıktı.
Ben 4 aylıkken 1 ay süresince pilatese değil ama hamile yogasına gitmiştim. O sıralarda ne bel ağrım kaldı ne sırt ağrım ama sağlık nedenleri ile bırakmak zorunda kaldım. Otobüsle gidip geliyordum ama toplu taşıma araçlarına binmem sakıncalı, o yüzden bıraktım. Yoga Academy ye gidiyordum birçok semtte var ben Karşıyaka ya gitmiştim.
Benim bel ve sırt agrılarım hat saffada masa basında calısyorum tüm gün otrmaktan belim agrıyor plates ve yoga arasında kaldım sen yogayı mı öneriyorsun canım ??
Ben 4 aylıkken 1 ay süresince pilatese değil ama hamile yogasına gitmiştim. O sıralarda ne bel ağrım kaldı ne sırt ağrım ama sağlık nedenleri ile bırakmak zorunda kaldım. Otobüsle gidip geliyordum ama toplu taşıma araçlarına binmem sakıncalı, o yüzden bıraktım. Yoga Academy ye gidiyordum birçok semtte var ben Karşıyaka ya gitmiştim.
Benim 4 aylıkken sırt ağrım korkunçtu.
Şimdi raporluyum çok sıkıntım yok, o zamanki kadar değil en azından.
Yogaya başladım ilk seans bittiğinde ağrım % 20'ye düştü. Sonrakilerde neredeyse sıfırlandı. 8 seansın hala etkisini görüyorum belki de. Pilates bence hamileler için ağır. Ayrıca yogada bebeğinle iletişimin de gelişiyor.
Ama her yoga kursu olmaz. Yoga academy ye gittiğim için önerebilirim.
8 seansı 200 TL, 4 seansı 125 TL sanırım. Epey zaman geçti, yanlış olabilir.
Genellikle 3-4 kişiyi geçmiyor sınıflar. Hatta ben giderken birebir ders alıyordum başka hamile olmadığı için.
Haklısın banada plates yoracakmıs gibi geliyor bnde bikac yeri aradım cok talep yok yada saatleri uymuyor senin dediğin yeride bir arayayım en iyisi ama tek karsıyakada varsa orası bana baya bi ters dediğin gibi heryerede gidilmez cünkü hasas bi konu normalde olsa neysede hamilelikte allah korusun birde son olarak kacıncı ayda gitsem daha iyi olur sence ben suan 13 haftadayım
Bildiğim kadarıyla her şubede açıyorlar bornovada da vardı. Bence erken git, geç dönemde alışmak zor oluyor. Ben 14 haftalıkken gitmiştim. Çok uygundu. Genelde daha geç geliyorlar hareketlere alışamıyorlar demişti. İyi ki o zaman gitmişim, ileri zamana bıraksaydım gidemeyecektim. Bence araştır. Sadece bir ay gittim ama ben yogayı sevdim. Hamilelik sonrası normal yogaya başlamayı düşünüyorum. Kolay gelsin canım.
cnm annen kadın doguma mı gıdıyordu yanlıs teshıs koydugunda hangı doktor acaba kapalı olan var ayse ınmez dıgerı aysel taser ben aysel tasere gıdıyorum ama ne bıleyım kadın ne tansıyomu soreuyo ne kılomu anlamıyorum nabıcm ben hangı doktora devam etsem bılemedım 3 lu test yapıcklar haftaya ruyama gırdı test kotu cıkıyo falan cok kotuydu allah korusun ıkılı temız cıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?