İzmirli hamişler

canım rüyanda görmen normal bebegini gelmesine az kaldı çünki inşallah kucagında resimlerinizi görürüz benim bile daha varken doguma içimde özlem duyuyorum şöyle bir kucagıma alsam öpüp koklasam diye sekiz ay geçiyorda son birbuçuk ay geçmez gibime geliyor şafak sayan askerler gibi oldum valla

evet yagmurcum aynen dedigin gibi çok hevesli ama kıskançlıgını gizliyor gibime geliyor bizde bebege degilde ona daha özen gösteriyoruz ona yeniden oda yaptık istedigi gibi dekora ettik avizesinden halısına kadar duvar rengini bile kendi seçti bebege onun yanında hiçbir şey almıyoruz zaten ondan kalanlar hepsi yeni iyiki elden çıkarmamışım şimdi bulunmuş gibi oldu .
bende dogumu buca doruk tıp merkezinde yapmayı düşünüyorum şifada bana çok yakın ama hiç tavsiye etmediler bana

başak 35 aynen bizde bebek gelmeden önce ona ne kadar değer verdiğimizi ve önemsediğimizi göstermek için genç odası aldık sevdiği herşeyi yapmaya çalışıyoruz ama dozunda bende kızımın bebeklik kıyafetlerini saklıyordum aynı şekilde yıkayıp hazırladım onunla beraber yaptım hatta çok şaşırdı bunlar benimmiydi ben bu kadar küçükmüydüm diye ama her sabah kalktığında kardeşinin odasını bi ziyaret ediyo üstelik öyle çok sade bir oda hazırladık çocuk işte o yine oraya özeniyo bu arada ben bebek için park yatak aldım 2 yaşına kadar rahat yatar sonra büyük yatak almayı düşündüm bebek odası almadım çok kısa süreli kullanılır diye...

ay bende geçen gece ilk defa rüyamda gördüm bebişi. aman kocaman bişidi. herhalde küçük görmek işime gelmedi. kocaman yatağa yatırmışız bezini yanlış bağlasmışım çocuğumun göbek bağı yeri yara olmuş altına yapmış sulu bide beze çilel bulaştırmışız nerden bulduysak. yanınıa uzandım elini tuttum elimi sıktı çok bir tuhaftı. bu arada kabakda kavurdum. kitaplığı düzeltmeye çalışıyorum daha çok dağıtıp kanepeye yatıyorumkaydirigubbakcemile2bebiş arabasını ne marka aldınız d. gabbanna seninki chicco muydu. kaça almıştın nerden. barışta pier carden enigma vardı ama taşıması yoktu. hadi kızlar biraz daha yatayım :jeyyar:

TAşımadan kast ettiğin pusetse evet var,1 aydan fazla olmuştur herhalde 3 taksite aldık.kızlar ya bu arada bugun biZim evlilik yıldönümümüz akşam yemeğe çıkıcaz kocimle kıyafeti hallettim ama ayaklarım hiçbir ayyakabımın içine sığmıo,napıcam ben keko gibi terlıkle mı çıkıcam:))

bende 30 haftalık hamileyim karataş hastanesi hakkında bilgisi olan var mı?Ben sezeryan düşünüyorum bu konuda önerebileceğiniz bir hasatane var mı?

gabbana canım neden keko gibi olasın gayet şık abiye terlikler var güzelim şıkır şıkır hemde biz hamileyiz koca göbeklerimizden ayaklarmıza bakmak kimsenin aklına gelmez belki.
ben aydından aldım çok güzel taşlı ve deniz kabuklarıyla süslenmiş parmak arası terlikler gayet şık ve rahat degişik degişik onlarla idare ediyorum

hülya canım çınarlıyı tavsiye edebilirim bende orada yapacaktım ama ayırdıgım dogum parasını evin tadilatında kullandım şimdi başka bir klinikte dogum yapıcam ama çınarlının üstüne hastane tanımam

bir bakmışsın bebeiş hediye vermek için gelivermiş kaydirigubbakcemile3tebrikler nice yıllara. şıkıdım terlikler giyeceksin artıkın .karataşita bir arkadaşım doğum yapmıştı. ama sezaryan ya da normal dr. na basğlı daha çok. yoksa heryerde sezaryen olursun devlet dışında oda mecbursan yada belki isteğe bağlı hülya

var canım şıkıdık terlıklerım de ayaklar ayaklıktan çıktı benım artık son 1 hafta malum:)) ama ittire kaktıra soktum birinin içine onları:)) giyindim makyajımı
da yaptım kocişimi beklıyorum önce fotoğraf çektiricez koca göbeğimle.bugun 7 yıl bıtıyo 7 yıldır her yıl evlılı yıldönumumuzde resim çektiriyoruz kı görelim yıllar bıze ne yapmış:)) seney de kızımız kucağımızda çektiririz inşallah.

Hülya Karataşta doğum değil ama annem rahım amelıyatı olmuştu,kötü bi hastane değil özellıkle hasta bakıcılar hemşireler falan acayıp ilgiliydi 2 gun kalmıştık,ama eskı bı hastane,özele ayıracak paran varsa ben de Çınarlı derim.kısmetse ben de orada yapıcam doğumu ayrıca izmirin en iyi anestezi ekibi çınarlıdaymış.orası da eskımıştı ama içi-dışı elden geçti yenılenmiş odalar falan.aman zaten yatacağımız 1 gece inşallah,ayrıca orası sadece kadın ve doğum üzerine olduğu için ekıp uzman .

gabbana daha nice yıllara canım eşinle kızınla 7 degil 17 27 hatta yazmayayım bir ömür birlikte olun.
ben sizden daha eskiyim 9 senedir eşimle birlikteyim

benim doktorum sezeryanı karataşta yapıyorum dedi ben biraz şifayı falan araştırdım çınarlıda sezeryanın maliyeti hakıkında bilginiz var mı?Çünkü ben büyük ihtimalle sezeryan olacam durumum onu gösteriyor

ya hep ben erken kalkıyorum tek başıma konuşup duruyorum bu sabah uyuduk kızımla. akşamın güzel geçtimi terlişkler sıktımıyerimsenibenlbu arada azcık kaldık sanki dopğurdumu bu kızlar. yoksa izmirlilermi yok. hülyacım sezaryan fiatını bilmiyorum ama ben çınarlının daha iyi olduğunu duydum. şifa o kadar iyi değilmiş. yinede sen bir sor teli açıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…