İzmirli hamişler

yok canım ama sabah 5te kasık ve bel ağrısıyla uyandım,2 saat sürdü,sanırım yoklama çekiyo benımkı.tırstım ama valla sabah:)

herkese merhaba,
ben de buradayım.namık demir'in tedavisiyle hamile kaldım,4. ayımdan beri de 9 eylül üniversitesi'nden serkan güçlü'ye devam ediyorum.doğum da orada olacak inşallah.gördüğüm kadarıyla çoğumuz son haftalardayız,sağlıkla kavuşalım bebeklerimize...

hoş geldinizzzz,en kıdemlı benım herhalde:)) ya bu arada esınss kesın doğurdu hiç yok.aklıma gelmişken kızlar biz eşimle 9 eylül hastanesının anne baba okuluna gitmiştik.5 haftalık keyifli bı kurstu.30.haftalarda falan başlanıyo.hanı dedım belkı gıtmek ısteyen çıkar aranızda.

canım benim bi arkadaşım çınarlıda sezeryan oldu 2,000 lilra ödediler ama kedi doktoru girdi. belki o yüzden farklı oabilir fiyatı

oooo kızlar maşallah herkes burada. seninki antrenmanda demekki d. gabbana. e olsun artık. hoşgeldiniz arkadaşlar. bu arada sekan bey gözlüklü süyah saçlı biraz tıknazca bir adammı oysa benim dr.un asistanı o çok güleryüzlü ilgili sevimli bir adam. tabi aynı adamsa . ama o herhalde. iyi bie dr. seçmişsi. bugün akşamüstü biraz alsancağa ineyim dedim. ay pişman oldum sıcak yoruldum. ben kim gezmek kim. kızlar yarın çatı muayenesi vasr. tırsıyorum. çok acımıştı daha önce. :sinifsinif:n

bende 30 haftalık hamileyim karataş hastanesi hakkında bilgisi olan var mı?Ben sezeryan düşünüyorum bu konuda önerebileceğiniz bir hasatane var mı?

merhaba hülya32 bende karataşta yapıcam doğumumu doktorum dilaver alper karataşın doktoru kontrolleri hem karataşta yapıyor hemde özelinde özeline gittiğin zaman ücret ödemiyorsun özeline çağırmasının tek sebebi ultrasonun 3d olması daha detaylı inceliyor karataşta muayene ücreti ssk 20 lira doğum ücreti sezaryan dilaver alper için geçerli bu fiyat 1350 lira ssklı eğer ssk yoksa 1850 lira dilaver beyin dışındaki hiçbir doktor için ssk kullanılamıyor tavsiye ederim doktoru çok ilgili ve işini severek yapan bir doktor hayırlı doğumlar dilerim

günaydınn ya kızlar ne uykucusunuz. başakçı:çok üzgünüm:m hiç sesin çıkmıyo. ne yapıyorsun. azcık destek verin şu çatı işine saatler kaldı

ay kızlar sormayın ya iki gündür hayatım cehenneme döndü hamile kaldıktan sonra saglam bir dişim çürümeye başladı arkadaşım diş hekimi müdahale etmedi geçen ay gece acillik oldum azıcık bir yerden sinirleri aldılar ilaçlı pamuk konuldu arada agrıyınca o işlemi kendim yapıyordum salı akşamı yüne agrıdı eşimle inciraltına yürüyüşe gittik ama ben hiç tad alamadım gelirken diş hastanesine ugradık ilaç konuldu ama agrı kesilmedi bütümn gece agladım resmen eşim tekrar götürdü dr kadın dogumcu olan bir hastanede çekilecek dedi benim gittigim merekezde ikiside var sabah olmak bilmedi dün gittim önce kadın dog konuştum sonra diş dr çekerim dedi anestezi yaptı uyuşmadı antibiotik kullanıcaksın 5 gün sonra alıcam dedi eve geldim uyuşukluk gitti işkence yeniden başladı dayanamadım kardeşim geldi arkadaşıma gittik zorda olsa 2 doz uyuşturucuyla aldı dişimi şimdi rahatıkm çok şükür ama ömrümden ömür gitti resmen 10 tane dogum yapsam daha iyiydi valla o yüzden giremedim kızlar bugünde dondurucuya koymak için bezelye almıştım onları hallettim sogumasın bekliyorum malum kışa hazırlık çilek reçelimi yaptım birazda kayısı ile şeftali yaptımmı birde asma yapragını halletttimmi rahatım demektir

çok geçmiş olsun başak 35 benimde azı dişlerim çok ağrımıştı ama dr. sadece antibiyotik ve ağrıkesici vermişti röntgen çekilmesi gerekiyordu bebekten dolayı erteledik ama seni gerçekten çok iyi anlıyorum inşallah ilaçlar sanada iyi gelir tekrar geçmiş olsun bu arada maşallah kış hazırlığınıda bitirmişsin ailenle ağız tadıyla yemek kalmış geriye:)

canım geçmiş olsun. üzüldüm. seni çok yormuşlar. bende 1 .5 ay önce çektirdim. ama dr um bişi olmaz demişti. ama iltihap oldu çok çektrdi banada. ya sen ne hamaratsın. maşallah. nazar değmesin. darısı başımakaydirigubbakcemile3

oHHHHHHHHHHHHHHHH kızım afıyet olsunda bu kadar hamilenın olduğu yerde söylenır mı bu kadar reçel vs,yiyen var yıyemeyen var:)))Allah sağlıkla yemeyı nasıp etsin ben de yaptım çileğimi de şeftalıyı nerden buldun yaw şimdiden:)
çok geçmiş olsun,dün gece benım de şööööle bi sızladı dişi ödum koptu valla ama geçti şükür.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM. Allah bir daha göstermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…