İzmirli hamişler

Aaaa gerçekten mi sende mi eylül annesisin bak sen kaydirigubbakcemile3
Tanıştığıma memnun oldum şeker bebeğinin ismi ne olacak ? Benim ki EYLÜL sırnaşık şey

evet hayatımm öyle bende tanıştığımıza çok memnun oldum :))
resimdeki senmisin ne kadar güzelsin öyle maşallahhh
benimde kızım olacak vede ismi EYLÜL olacakk ne tesadüf demii :))

evet hayatımm öyle bende tanıştığımıza çok memnun oldum :))
resimdeki senmisin ne kadar güzelsin öyle maşallahhh
benimde kızım olacak vede ismi EYLÜL olacakk ne tesadüf demii :))

Valla bu gidişle bu topicten de atacaklar bizi söyleyeyim dalga mı geçmeye geldiniz buraya diye. Sonra iki kişilik bir topik kurarız artık sırnaşık şey

Valla bu gidişle bu topicten de atacaklar bizi söyleyeyim dalga mı geçmeye geldiniz buraya diye. Sonra iki kişilik bir topik kurarız artık sırnaşık şey

yok hayatım izmir liler bilir izmirliler ne kadar sıcak kanlı ve kaynaşık vede neşelidir :))
hem baktım şuan kimse yok tanışıp görüşelim diye ondan gıgır yapıyoruz
ama daha sonra hepsi ile ayırı taşınıp konuşmak isterim
kimler hangi dr.a gidiyor bebişlerinin durumları nasıl vs. diye
güzel güzel paylaşımlar yaparız inşallahh birbirimize alışveriş konusundada yardımcı oluruz kim nerden ne almış ne kadara almış nerde ne uygunmuş falan diye
iyiki açmışsın sen bu topiği baya izmirli anniş varmış hem maşallahhh hepsine

Canım bu mağaza kemeraltının neresinde?

Doğru canım bende çok isterim inşallah hepsiyle tek tek tanışmak hakikaten bir sürü izmirli anniş varmış yaa.. Ara sıra burayada takılırız artık iyi olur.

kızlar moralim bozuldu. bişiler yazın nasıl oluyosa bebiş yine 100 gr almış hatta geçen haftayla aynı çıktı önce ölçümler. çatım normal için uygun çıktı. ama hiç açıklık yokmuş. normalde 1 2 cm olurmuş bu haftada salı gel bidaha bakayım dedi. cumada bakarız hala açılma yoksa sezaryan yaparızi. bebeğin alt sınırlarda gelişim gösterdi 40 haftayı geçirmesi iyi olmaz dedi. moralim bozuldu . eşim kötü bişi demedi diyo. ama ben öyle anlamadım. normal doğuma 2 milyar diyo. yani yeni haberimiz oldu. bize dOĞUM 1750NDEMİŞTİ İLKN KONUŞMADA. SONRA BİŞİ DEMEDİ. OFFF BEBİŞE CANIM SIKILDI. BİŞİ YAZIN NE OLURsenağlama

kızlar moralim bozuldu. bişiler yazın nasıl oluyosa bebiş yine 100 gr almış hatta geçen haftayla aynı çıktı önce ölçümler. çatım normal için uygun çıktı. ama hiç açıklık yokmuş. normalde 1 2 cm olurmuş bu haftada salı gel bidaha bakayım dedi. cumada bakarız hala açılma yoksa sezaryan yaparızi. bebeğin alt sınırlarda gelişim gösterdi 40 haftayı geçirmesi iyi olmaz dedi. moralim bozuldu . eşim kötü bişi demedi diyo. ama ben öyle anlamadım. normal doğuma 2 milyar diyo. yani yeni haberimiz oldu. bize dOĞUM 1750NDEMİŞTİ İLKN KONUŞMADA. SONRA BİŞİ DEMEDİ. OFFF BEBİŞE CANIM SIKILDI. BİŞİ YAZIN NE OLURsenağlama

kızlar hoşgeldiniz...

Hoşbulduk canım nasılsın?

Canım sıkma canını o kadar , 100 gr almış olsa bile bu hala gelişiminin devam ettiğini gösteriyor ayrıca rabbim taaa bugünleri görmeyi nasip etmiş size, kısa zaman içinde bebeğini de kucağına alacaksın inşallah hayırlısıyla. Olumlu taraflarından bak tatlım biraz bu hem sana hemde bebeğine iyi gelecek. Zaten o doğupta mis gibi kokusunu içine çekince bunların hepsi geride kalacak canım bunu düşün hem ne olacak ki zayıf olsun bebeğin ama sağlıklı olsun. Ben mesela öyle çok kilolu bir bebek olsun istemiyorum kızım elbette sağlıklı olsun ama kilo o kadarda iyi birşey değil canım.

kızlar slm ben doğurrduuum çok tatlı bir bebişim var allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsiin çok güzel bişey buu

kızlar slm ben doğurrduuum çok tatlı bir bebişim var allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsiin çok güzel bişey buu

Çok sevindim canım gözünaydın rabbim sağlıklı bir şekilde analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizim başımıza artık... Nasıl bir duygu canım ? Doğumun nasıl geçti ?
Ayy bahsetsene biraz çok heyecanlı yaa delikafadulden

sağol arkadaşım sadece endişe yapıyorum dr. sağlıklı diyo. ama bilirsin işte. üzülüyorum.esinss tebrikler allah analı babalı büyütsün darısı hepimizin başına hepinizi öptüm:a015:

kızlar hoşgeldiniz...

hoşbulduk canımm
ne güzel az kalmış doğuma maşallahh
darısı bizlerin başına inşallahhh

canım sanırım dopumuna az diye öyledir kilo alışı ama sağlıkla sıhhatle doğsunda varsın kilosu azcık düşük olsun ama yinede inşallahhh salı günü daha güzel haberlerle gelirsin
moralini bozma canını sıkma Allah ım hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle bebişini kucagına almayı nasip etsin inşallahhh canımm
bu arada doğum için ne zaman diyor dr.un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…