- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
kızlar slm ben doğurrduuum çok tatlı bir bebişim var allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsiin çok güzel bişey buu
hoşbulduk canımm
ne güzel az kalmış doğuma maşallahh
darısı bizlerin başına inşallahhh
amin canım darısı butun bekleyenlere,benım son 5 gunum gelırse tabı hanımefendi:)
oHHHHHHHHHHHHHHHH kızım afıyet olsunda bu kadar hamilenın olduğu yerde söylenır mı bu kadar reçel vs,yiyen var yıyemeyen var:)))Allah sağlıkla yemeyı nasıp etsin ben de yaptım çileğimi de şeftalıyı nerden buldun yaw şimdiden:)
çok geçmiş olsun,dün gece benım de şööööle bi sızladı dişi ödum koptu valla ama geçti şükür.
hoşbulduk canımm
ne güzel az kalmış doğuma maşallahh
darısı bizlerin başına inşallahhh
amin canım darısı butun bekleyenlere,benım son 5 gunum gelırse tabı hanımefendi:)
Ayyy ne kadar heyecanlı yaaa rabbim hayırlı doğumlar , sağlıklı bir bebek nasip etsin canım...
Emsalcim acaba bizde diyebilecek miyiz 5 günümüz kaldı diye :sm_cool:
günaydın kızlar demek ilk bebişimiz dogmuş allah analı babalı büyütsün şimdi sıra gabbanada birde onun haberini alsak hayırlısıyla geriside arkasından gelir inşallah bende bugün 32 haftamı dolduruyorum oh tünelin sonuna yaklaştım galiba ışık için henüz erken sıcaklarda ne yapaıcam bilmiyorum artık
günaydın herkese,valla şekerim 9 ay geçti de şu 9 gün geçmiyor inan.30 lu haftalarda çabuk geçıyor yani.bugün kontrolümüz var buyuk ıhtımalle son kontrol.bakalım ne dıyecek doktorumuz.bana sankı karnım hafıf ındı gıbı gelıo ama emın değilim.e çatıya da baktıramadığım için mecbur gununu beklıyoruz.belkı gıdecem adam bana sezeryan dıyecek.bu kadar beklemişken normal olur inşallah.gununde gelırse şaka maka son 4 gun ama bende tık yok valla.ne bi ağrı ne bi sızı anlamadım gitti.
çatı muayenesi korktuğum kadar kötü geçmedi acıtan çatı değil açıklık varmı diye bakmasıydı.normalde 1 2 cm olur dedi bende tık yok. sizde varmı. bekleriz ama 40 ı geçirmeyelim dedi. bebeğe iyi olmaz gelişimi alt sınırlarda falan . yani herhalde 39 +da alacak açılma olmazsa.
kızlar slm ben doğurrduuum çok tatlı bir bebişim var allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsiin çok güzel bişey buu
Doğrusun canım son hafta artık hiç geçmeyi bilmez, asır gibi gelir insana sırnaşık şey
Allah kurtarsın inşallah en hayırlı şekilde tatlım, yani tabii bugüne kadar bekleyip te sezeryan olmak kötü ama ne yapacaksın önemli olan bebeğine sağlıkla kavuşmak gerisi boş. 9. ay kilo almıyorsun hatta 1-2 kilo verebilirsin bile diye okudum bazı yerlerde ama bu ne kadar doğru sen şimdi göbeğim indi deyince merak ettim. :uhm:
Umarım kontrolünden güzel haberlerle dönersin tatlım . :lepi:
Bu çatı muayenesi bayağı acı veren birşey galiba çoğu kişi yaptırmak istemiyor...
ESİN canım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh darısı tüm bekleyenlerin başına
D-GABBANA canım seninde çok az kalmış maşallahhhh yaaa 5 gün sonra misss kokulu meleğini kucaklayacaksın çok güzel yaaa Rabbim inşallahhh hepimize bu günleri göstersin hayırlısı ile
DİLEK hayatım evet yaaa inşallahh bizde 3-5 gün kaldı diyeceğimiz günleri görürüz
dedigin gibi 10. haftaya kadar zaman geçmedi sonrası daha hızlı geçti ama şimdi sanki yige geçmiyor günler eşime göre az kaldı sezeryan olacagı için günümüz belli yaa dr. 2 yada 3 eylül dedi hazır ol dedi
eşim gün sayıyor 74 gün kaldı az kaldı diyor ne azı beee gelsen onu birde bana sor diyorum
eşim gülüyor az kaldı tabii istersen bi geriye bak diyor :))))
göbeğim indi derken kanala gırdı herhalde demek ıstemıştım.bebek aşağıya kayınca karnın da iniyo halıyle.zayıflamak değil yani.valla bı ara yavaşladı kılo alımım ama durmadı açıkçası hala almaya devam edıyorum.cokacimcoook
Canım hayırlısı olsun sakın sıkma canını sezeryan falan olucam diye normal doğumunda sezeryanında kendine göre avantajları ve dezavantajları var... Hakkında hayırlısı neyse o olsun... Doktorun dediği gibi bence de en kötü ihtimal 40'ın içindeyken alınmalı bebek allah korusun stres olup büyük tuvaletini yapabilir ya da kordonu dolanabilir. Hiç riske atma bebeğini.
Evet canım yaaa dışardakilere az geliyor ama onu yaşayan bilir... Ahhh geçse artık şu günlerde alsak kucaklarımıza sağlıklısıyla bebişlerimizi...
Anladım canım sağol yine de bildiğim iyi oldu... opuyorumnanaktan
çok sağol verdiğin moral için. sadece 40 ı geçen çok hamiş var niye benimki tehlikeli olur diye kafaya taktım. bir güvensizlik oluştu. allah sanada hayırlı rahat doğumlar kısmet etsin. tekrar çok teşekkür ederim. paylaştığın için opuyorumnanaktan
kızlar moralim bozuldu. bişiler yazın nasıl oluyosa bebiş yine 100 gr almış hatta geçen haftayla aynı çıktı önce ölçümler. çatım normal için uygun çıktı. ama hiç açıklık yokmuş. normalde 1 2 cm olurmuş bu haftada salı gel bidaha bakayım dedi. cumada bakarız hala açılma yoksa sezaryan yaparızi. bebeğin alt sınırlarda gelişim gösterdi 40 haftayı geçirmesi iyi olmaz dedi. moralim bozuldu . eşim kötü bişi demedi diyo. ama ben öyle anlamadım. normal doğuma 2 milyar diyo. yani yeni haberimiz oldu. bize dOĞUM 1750NDEMİŞTİ İLKN KONUŞMADA. SONRA BİŞİ DEMEDİ. OFFF BEBİŞE CANIM SIKILDI. BİŞİ YAZIN NE OLURsenağlama
canım benim ben 2005 de çok sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdim beninde o zaman 40 haftayı geçmişti hemde 8 gün geciktik hergün doktora kontrole gidiyordum ve artık çok sıkılmıştım ama aklıma hiç kötü bişey getirmedim normal doğum yapıcam diye beklerken ki hatta suni sancı bile verildi bana ama maalesef olmadı sancı bile benim sıpayı yerinden oynatmadı yerini çok sevmişti çıkmak istemedi herhalde bizde sezaryana karar verdik mecburen bendede 3 santimlik açılma olmuştu oda işe yaramadı o yüzden canını sıkma bunlar olağan şeyler senin çok fazla bir gecikmende yok hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın doktoruna ve kendine güven hayırlı doğumun olur inşallah
benim ilk doğumum belkiş o yüzden panik yapıyorum. 40 ı geçmesin diyince işte endişelendim. ne ağrı ne sızı. hiçbişi yok. dr agüveniyordum dün canım sıkıldı işte. açılma olmazsa sunı sancımı veriyorlar. yani en son çaremi sezaryen bilgin varsa yazarmıasın. cevaplar için tekrar sağolun kızlar. yalnız değilim diyorum:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?