İzmirli hamişler

kızlar slm ben doğurrduuum çok tatlı bir bebişim var allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsiin çok güzel bişey buu

ay canım benimm tahmın ettim ama ,kaç gündür yazıyorum doğurdu bu kız kesin yok ortalarda dıye.gözün aydın Allah analı babalı buyutsun inşallah,senınle 1 hafta vardı aramızda sıra bana gelıyo demekkı:)) musait olduğunda anlat bıze nasıl gectı doğumun bebişin nasıl:ecrin_bebek:

yok canım şeftaliyi henüz yapmadım yiyemiyenlerede yaparım dogumdan sonra afiyetle yerler bol bol süt olur kuzulara olmazmı canım nasıl olsa izmirli degilmiyiz hepimiz burdayız :lepi:

günaydın kızlar demek ilk bebişimiz dogmuş allah analı babalı büyütsün şimdi sıra gabbanada birde onun haberini alsak hayırlısıyla geriside arkasından gelir inşallah bende bugün 32 haftamı dolduruyorum oh tünelin sonuna yaklaştım galiba ışık için henüz erken sıcaklarda ne yapaıcam bilmiyorum artık

Günaydın canım. Evet yaa ilk bebeğimiz hayırlısyla dünyaya gelmiş darısı artık sırasıyla inşallah hepimizin başına. Bende yarın 30. haftama giriyorum... Seninde az kalmış canım artık... 30 haftalar daha mı hızlı geçiyor yoksa daha yavaş mı? Ben 20'li haftaları çok hızlı geçirdimde.. 10'lu haftalarda btimek bilmemişti. Sıcaklarla başımız dertte hakikaten bütün gece vantilatörün karşısında uyumama rağmen bazen terlemiş olarak uyanıyorum.
Allah hepimize kolaylık versin canım... :Saruboceq:

günaydın herkese,valla şekerim 9 ay geçti de şu 9 gün geçmiyor inan.30 lu haftalarda çabuk geçıyor yani.bugün kontrolümüz var buyuk ıhtımalle son kontrol.bakalım ne dıyecek doktorumuz.bana sankı karnım hafıf ındı gıbı gelıo ama emın değilim.e çatıya da baktıramadığım için mecbur gununu beklıyoruz.belkı gıdecem adam bana sezeryan dıyecek.bu kadar beklemişken normal olur inşallah.gununde gelırse şaka maka son 4 gun ama bende tık yok valla.ne bi ağrı ne bi sızı anlamadım gitti.

Doğrusun canım son hafta artık hiç geçmeyi bilmez, asır gibi gelir insana sırnaşık şey
Allah kurtarsın inşallah en hayırlı şekilde tatlım, yani tabii bugüne kadar bekleyip te sezeryan olmak kötü ama ne yapacaksın önemli olan bebeğine sağlıkla kavuşmak gerisi boş. 9. ay kilo almıyorsun hatta 1-2 kilo verebilirsin bile diye okudum bazı yerlerde ama bu ne kadar doğru sen şimdi göbeğim indi deyince merak ettim. :uhm:
Umarım kontrolünden güzel haberlerle dönersin tatlım . :lepi:
Bu çatı muayenesi bayağı acı veren birşey galiba çoğu kişi yaptırmak istemiyor...

çatı muayenesi korktuğum kadar kötü geçmedi acıtan çatı değil açıklık varmı diye bakmasıydı.normalde 1 2 cm olur dedi bende tık yok. sizde varmı. bekleriz ama 40 ı geçirmeyelim dedi. bebeğe iyi olmaz gelişimi alt sınırlarda falan . yani herhalde 39 +da alacak açılma olmazsa.

Canım hayırlısı olsun sakın sıkma canını sezeryan falan olucam diye normal doğumunda sezeryanında kendine göre avantajları ve dezavantajları var... Hakkında hayırlısı neyse o olsun... Doktorun dediği gibi bence de en kötü ihtimal 40'ın içindeyken alınmalı bebek allah korusun stres olup büyük tuvaletini yapabilir ya da kordonu dolanabilir. Hiç riske atma bebeğini.

kızlar slm ben doğurrduuum çok tatlı bir bebişim var allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsiin çok güzel bişey buu

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bebişinin şansı bahtı açık olsun ailesine vatanına hayırlı bir birey olur inşallah allah nazarlardan sakınsın.....

ESıN canım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh darısı tüm bekleyenlerin başına
D-GABBANA canım seninde çok az kalmış maşallahhhh yaaa 5 gün sonra misss kokulu meleğini kucaklayacaksın çok güzel yaaa Rabbim inşallahhh hepimize bu günleri göstersin hayırlısı ile
DıLEK hayatım evet yaaa inşallahh bizde 3-5 gün kaldı diyeceğimiz günleri görürüz
dedigin gibi 10. haftaya kadar zaman geçmedi sonrası daha hızlı geçti ama şimdi sanki yige geçmiyor günler eşime göre az kaldı sezeryan olacagı için günümüz belli yaa dr. 2 yada 3 eylül dedi hazır ol dedi
eşim gün sayıyor 74 gün kaldı az kaldı diyor ne azı beee gelsen onu birde bana sor diyorum
eşim gülüyor az kaldı tabii istersen bi geriye bak diyor :))))

göbeğim indi derken kanala gırdı herhalde demek ıstemıştım.bebek aşağıya kayınca karnın da iniyo halıyle.zayıflamak değil yani.valla bı ara yavaşladı kılo alımım ama durmadı açıkçası hala almaya devam edıyorum.cokacimcoook

Evet canım yaaa dışardakilere az geliyor ama onu yaşayan bilir... Ahhh geçse artık şu günlerde alsak kucaklarımıza sağlıklısıyla bebişlerimizi...

Anladım canım sağol yine de bildiğim iyi oldu... opuyorumnanaktan

çok sağol verdiğin moral için. sadece 40 ı geçen çok hamiş var niye benimki tehlikeli olur diye kafaya taktım. bir güvensizlik oluştu. allah sanada hayırlı rahat doğumlar kısmet etsin. tekrar çok teşekkür ederim. paylaştığın için opuyorumnanaktan

aynen canım gelsinler onu birde bize sorsunlar :)))
aminn inşallahh canım

Rica ederim canım ne demek... Herşeyi kafamıza takmakta zaten üstümüze yok kaydirigubbakcemile3 ... Ben sadece kendim öyleyim sanıyordum ama buraya gelince anladım pek çok insan varmış daha benim gibi :roflol:

canım benim ben 2005 de çok sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdim beninde o zaman 40 haftayı geçmişti hemde 8 gün geciktik hergün doktora kontrole gidiyordum ve artık çok sıkılmıştım ama aklıma hiç kötü bişey getirmedim normal doğum yapıcam diye beklerken ki hatta suni sancı bile verildi bana ama maalesef olmadı sancı bile benim sıpayı yerinden oynatmadı yerini çok sevmişti çıkmak istemedi herhalde bizde sezaryana karar verdik mecburen bendede 3 santimlik açılma olmuştu oda işe yaramadı o yüzden canını sıkma bunlar olağan şeyler senin çok fazla bir gecikmende yok hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın doktoruna ve kendine güven hayırlı doğumun olur inşallah

benim ilk doğumum belkiş o yüzden panik yapıyorum. 40 ı geçmesin diyince işte endişelendim. ne ağrı ne sızı. hiçbişi yok. dr agüveniyordum dün canım sıkıldı işte. açılma olmazsa sunı sancımı veriyorlar. yani en son çaremi sezaryen bilgin varsa yazarmıasın. cevaplar için tekrar sağolun kızlar. yalnız değilim diyorum:teselli:

hiç endişelenme banada günün geçti artık tehlike dedikleri halde ki benim 8 gün geçmişti aslında çok ciddi bir gecikme ama hiç aklıma kötü bişey getirmedim nasıl olacağı değil önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşmamdı seninde öyle olsun bendede hiç ağrı sızı yoktu fıldır fıldır geziyordum gören sokakta doğuracaksın diyordu yani o kadar iyi bir durumdaydım açılma olmazsa suni sancı herkese veriliyormu bilmiyorum ama ben ısrarla normal doğum istedim ve doktorumda bundan yanaydı şansa bırakmak istemedik suni sancı verip duruma baktık yaklaşık 4 saat bekledim sancı odasında olmadı yine mecburen sezaryana aldı daha fazla bekletemezdi en son çare tabiki sezeryan seni fazla bekletmez zaten yeteri kadar korkmuşsun hiç kafana takma iyi olacak hayırlısıyla sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde bebeğine kavuşursun mutlu haberinide bizimle paylaşırsın bu arada hangi doktora gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…