İzmirli hamişler

yakup erata alsancakta muayehanesi var. 9 eylülde prof. iyi dr. olduğunu duyunca gittik. ama biraz son dönemde belki benim hassasiyetimdendir. duyarsız gelmeye başladı. senin ne kadar var. new güzel 2 .bebeiş geliyo. ben geç kaldım biraz yaşım 34 bu saate kalınca vesveseler bitmio. sen kime gidiyosun dr. çok önemli. iyi olması yetmiyo. birazda psikolojik bu iş. :içelim:

ben 33+1 oldum bugün doktorunu duydum iyi bir doktor olarak duymuştum benim doktorum dilaver alper karataşta yapıcam doğumumu gerçekten çok iyi işini severek yapan bir doktor bende bu doktoru sonradan yani 6 cı ayımdan sonra buldum kendi baştakı doktorum beni yarı yolda bırakınca baya bir doktor gezdim en sonunda bunda karar kıldım mesala şuan benimde bebeğim haftasına göre gelişimi 1 hafta geriden geliyor kilosu düşük eğer böyle giderse 2700zor bulucaz gibi geliyor tabi bunu ben söylüyorum doktorum bu konuda benim kadar küçük düşünmüyor elimizden geleni yapıcaz gerekirse doğumu uzatıcaz kilo alması için zaman vericez diyo ve ben çok rahatım o yüzden doktorum bana güven ve moral veriyor normalde temmuz 26-27 tarihlerinde sezaryan olacaktım ama şimdi ağustos 3'e uzattı istdiğimiz kiloya ulaşmak için doktorun tavrıda önemli seni rahatlatması lazım ama senin beklentilerinin dışında bişey olduğu için sana iyi dense sen kötü anlarsın o yüzden gayet relax ol hiçbir sorun çıkmayacak kendinede güven doktorunada güven inşallah sorunsuz atlatacaksın

canım arkadaşım. inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın. bende senin dr.un adını duydum. ilgili bir dr muş. benimkşnin becerisinden şüphem yok ama dediğin gibi. bana pek moral vermiyo. bir ara ba na 2500 doğpurursun dedi. geçen hafta 2760 idi. güzel herşey dedi. bu hafta başka bişi. ya neyse sıktım kendimişde senide. nerede oturuyorsun. ben balçovadayım. kendini bu aralar yorma bebişler bu haftalarda çok eneji istiyorlar. bol bol dinlen. sevgilerimleopuyorumnanaktan

kızlar selam,yenı geldım dr da.ya bu kız doğmaz 4 gun sonra bekleme geçer gununu dedi( ama ben kızımı ösledim artık:) sağlıkla gelsın de gerisi hikaye.ama şaka maka yerı rahat galıba.3800 dedi kılosuna.doğum olmazsa salı gene gel dedi.mafoldumben

gabbana maşallah kuzucuga bak sen tombiş bir fıstık geliyor desene merak etme canım benim fındıkta dr tam verdigi tarihte dogdu seninkide öyle olacak umarım hayırlısı allahtan bir avazda kurtarırda alırsın yavrunu kucagına senin az kaldı benim daha var bende çok özladim valla kucagıma alıp koklamak istiyorum nasıl geçicek zaman bilmiyorum ama vaktinde gelsinlerde gerisi boş dedigin gibi

canım ben klimalı odada yatmaya korkuyorum birşey olur diye vantilatör hiç degilse içerideki havayı üflüyor serinliyoruz.
bugün 32 haftayı bitirdim hayırlısıyla bakalım nasıl geçecek son haftalar inşallah hızlı geçerde kuzları alırız kucagımıza

canım maşallah tombiş tombiş bir kızın olacak. bizde bugün gittik kontrole 3100 çıktı benimkinin de kilosu. pazarteside çatı muayenemiz varmafoldumben

canım maşallah tombiş tombiş bir kızın olacak. bizde bugün gittik kontrole 3100 çıktı benimkinin de kilosu. pazarteside çatı muayenemiz varmafoldumben

mersi canım,size de maşallah ama ben bu usg ölçümlerine pek ınanmıyorum hata payı var sonuçta.şimdiden kolay gelsın ben korkudan baktıramdaım valla çatıya doğumda belli olacak benım apar topar sezeryana da gıdebilirim yani

canım benim uyku tutmadı bir bakayım dedim sıkmak ne demek birbirimize destek oluyoruz sen kendini sıkma önemli olan o çok yakınız birbirimize bende üçkuyulardayım tam balçova sınırında elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum haftaya badana var bizde daha bebeşin odasını hazırlamadım badana biterbitmez odayı hazırlıcam ondan sonra rahatım tek odamız kaldı ondan sonra tek eksiğimiz küçük hanım :))))opuyorumnanaktan

ay çok sevindim yakınmışız. dün gece inciraltına gittik. ev çatı katı çok sıcaktı. iyiki gitmişiz. gerçi dönüşte bebiş rahat bırakmadı. hep altıma vurdu sanki hayır olsun .çalışmıyorsun herhalde. badana işini yaparken pek evde olmamaya çalışsan. ben geçen kayınvaldemlerde badana varken oraadaydım kokusu mahvetti. köprünün oradamısın. ben ata caddesine yakaınım pehlivanı bilirsin kendine dikkat et bebişedezemuszemusopuyorumnanaktan

canım badanayı fazla geciktirme derim ben 1 ay olucak nerdeyse yaptıralı kızımın odasını halen kokuyor her gün havalandırıyorum kızım annemde kaldıgı için sabah odasına girdigimde resmen migdem bulanıyor

Merhaba kızlar,
Bende İzmirli 14 haftalık hamileyim.Allah hepimize sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Ben kent hastanesi dr namık demir e gidiyorum.1 düşük yapmıştım bu hamileliğimde de düşük riskim vardı 12 haftaya kadar kalkmadan istirahat ettim şimdi iyiyim çok şükür..sizlerin yazıları okuyordum ama üye olmamıştım bende şimdi sizlerleyim:))

hoşgeldin esinns bebeişini sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah:dance:

sorma benim de ev çatı fena sıcak oluyor çalışmıyorum ev hanımıyım köprüye yakınım maliye meslek lisesinin karşısındayım pehlivanı bilirim valla çok yakınmışız inciraltı çok güzel oluyor hafta sonları bizde gidiyoruz badanada evde olmıcam zaten 1 günde boyanır ertesi gün yerleşicez daha oda hazırlancak nasıl gözümde büyüyor bir bilsen hadi hayırlısı gelecek hayırlısıyla senin kuzucuk sende kendine dikkat et kuzucuğunada

zaten geciktik fazlasıyla inşallah bu hafta başlıcaz zaten 1 günde biter taşınma durumumuz vardı o yüzden kaldık bu zamana yoksa mümkün değil kalmazdım bu zamana kadar bende evi yerleştirip ondan sonra kalmıcam ilk hafta evde o kokuyu çekemem zaten midem kötü bu aralar offffffff nasıl gözümde büyüyor yaaaaaaaa

hoşgeldin esinn35 inşallah hayırlısıyla sorunsuz bir hamilelik ve doğum evresi geçirir sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun

vaktini saatini bekliyordur kızın canım gelmeye karar verdiginde kimse tutamaz tosuncugu içeride hop kucagında buluvermişin birden ne güzel olur şimdi ilk dogdugunda mis gibi cennet kokar ay ösledim bende kızımı birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…