G
guernica
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
hiç endişelenme banada günün geçti artık tehlike dedikleri halde ki benim 8 gün geçmişti aslında çok ciddi bir gecikme ama hiç aklıma kötü bişey getirmedim nasıl olacağı değil önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşmamdı seninde öyle olsun bendede hiç ağrı sızı yoktu fıldır fıldır geziyordum gören sokakta doğuracaksın diyordu yani o kadar iyi bir durumdaydım açılma olmazsa suni sancı herkese veriliyormu bilmiyorum ama ben ısrarla normal doğum istedim ve doktorumda bundan yanaydı şansa bırakmak istemedik suni sancı verip duruma baktık yaklaşık 4 saat bekledim sancı odasında olmadı yine mecburen sezaryana aldı daha fazla bekletemezdi en son çare tabiki sezeryan seni fazla bekletmez zaten yeteri kadar korkmuşsun hiç kafana takma iyi olacak hayırlısıyla sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde bebeğine kavuşursun mutlu haberinide bizimle paylaşırsın bu arada hangi doktora gidiyorsun?
yakup erata alsancakta muayehanesi var. 9 eylülde prof. iyi dr. olduğunu duyunca gittik. ama biraz son dönemde belki benim hassasiyetimdendir. duyarsız gelmeye başladı. senin ne kadar var. new güzel 2 .bebeiş geliyo. ben geç kaldım biraz yaşım 34 bu saate kalınca vesveseler bitmio. sen kime gidiyosun dr. çok önemli. iyi olması yetmiyo. birazda psikolojik bu iş. :içelim:
ben 33+1 oldum bugün doktorunu duydum iyi bir doktor olarak duymuştum benim doktorum dilaver alper karataşta yapıcam doğumumu gerçekten çok iyi işini severek yapan bir doktor bende bu doktoru sonradan yani 6 cı ayımdan sonra buldum kendi baştakı doktorum beni yarı yolda bırakınca baya bir doktor gezdim en sonunda bunda karar kıldım mesala şuan benimde bebeğim haftasına göre gelişimi 1 hafta geriden geliyor kilosu düşük eğer böyle giderse 2700zor bulucaz gibi geliyor tabi bunu ben söylüyorum doktorum bu konuda benim kadar küçük düşünmüyor elimizden geleni yapıcaz gerekirse doğumu uzatıcaz kilo alması için zaman vericez diyo ve ben çok rahatım o yüzden doktorum bana güven ve moral veriyor normalde temmuz 26-27 tarihlerinde sezaryan olacaktım ama şimdi ağustos 3'e uzattı istdiğimiz kiloya ulaşmak için doktorun tavrıda önemli seni rahatlatması lazım ama senin beklentilerinin dışında bişey olduğu için sana iyi dense sen kötü anlarsın o yüzden gayet relax ol hiçbir sorun çıkmayacak kendinede güven doktorunada güven inşallah sorunsuz atlatacaksın
Günaydın canım. Evet yaa ilk bebeğimiz hayırlısyla dünyaya gelmiş darısı artık sırasıyla inşallah hepimizin başına. Bende yarın 30. haftama giriyorum... Seninde az kalmış canım artık... 30 haftalar daha mı hızlı geçiyor yoksa daha yavaş mı? Ben 20'li haftaları çok hızlı geçirdimde.. 10'lu haftalarda btimek bilmemişti. Sıcaklarla başımız dertte hakikaten bütün gece vantilatörün karşısında uyumama rağmen bazen terlemiş olarak uyanıyorum.
Allah hepimize kolaylık versin canım... :Saruboceq:
merhaba canım bende eylül vede izmir annesiyim Allah ın izni ile :)))))
kızlar slm ben doğurrduuum çok tatlı bir bebişim var allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsiin çok güzel bişey buu
kızlar selam,yenı geldım dr da.ya bu kız doğmaz 4 gun sonra bekleme geçer gununu dedi( ama ben kızımı ösledim artık:) sağlıkla gelsın de gerisi hikaye.ama şaka maka yerı rahat galıba.3800 dedi kılosuna.doğum olmazsa salı gene gel dedi.mafoldumben
canım maşallah tombiş tombiş bir kızın olacak. bizde bugün gittik kontrole 3100 çıktı benimkinin de kilosu. pazarteside çatı muayenemiz varmafoldumben
canım arkadaşım. inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın. bende senin dr.un adını duydum. ilgili bir dr muş. benimkşnin becerisinden şüphem yok ama dediğin gibi. bana pek moral vermiyo. bir ara ba na 2500 doğpurursun dedi. geçen hafta 2760 idi. güzel herşey dedi. bu hafta başka bişi. ya neyse sıktım kendimişde senide. nerede oturuyorsun. ben balçovadayım. kendini bu aralar yorma bebişler bu haftalarda çok eneji istiyorlar. bol bol dinlen. sevgilerimleopuyorumnanaktan
canım benim uyku tutmadı bir bakayım dedim sıkmak ne demek birbirimize destek oluyoruz sen kendini sıkma önemli olan o çok yakınız birbirimize bende üçkuyulardayım tam balçova sınırında elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum haftaya badana var bizde daha bebeşin odasını hazırlamadım badana biterbitmez odayı hazırlıcam ondan sonra rahatım tek odamız kaldı ondan sonra tek eksiğimiz küçük hanım :))))opuyorumnanaktan
canım benim uyku tutmadı bir bakayım dedim sıkmak ne demek birbirimize destek oluyoruz sen kendini sıkma önemli olan o çok yakınız birbirimize bende üçkuyulardayım tam balçova sınırında elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum haftaya badana var bizde daha bebeşin odasını hazırlamadım badana biterbitmez odayı hazırlıcam ondan sonra rahatım tek odamız kaldı ondan sonra tek eksiğimiz küçük hanım :))))opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar,
Bende İzmirli 14 haftalık hamileyim.Allah hepimize sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Ben kent hastanesi dr namık demir e gidiyorum.1 düşük yapmıştım bu hamileliğimde de düşük riskim vardı 12 haftaya kadar kalkmadan istirahat ettim şimdi iyiyim çok şükür..sizlerin yazıları okuyordum ama üye olmamıştım bende şimdi sizlerleyim:))
ay çok sevindim yakınmışız. dün gece inciraltına gittik. ev çatı katı çok sıcaktı. iyiki gitmişiz. gerçi dönüşte bebiş rahat bırakmadı. hep altıma vurdu sanki hayır olsun .çalışmıyorsun herhalde. badana işini yaparken pek evde olmamaya çalışsan. ben geçen kayınvaldemlerde badana varken oraadaydım kokusu mahvetti. köprünün oradamısın. ben ata caddesine yakaınım pehlivanı bilirsin kendine dikkat et bebişedezemuszemusopuyorumnanaktan
canım badanayı fazla geciktirme derim ben 1 ay olucak nerdeyse yaptıralı kızımın odasını halen kokuyor her gün havalandırıyorum kızım annemde kaldıgı için sabah odasına girdigimde resmen migdem bulanıyor
Merhaba kızlar,
Bende İzmirli 14 haftalık hamileyim.Allah hepimize sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Ben kent hastanesi dr namık demir e gidiyorum.1 düşük yapmıştım bu hamileliğimde de düşük riskim vardı 12 haftaya kadar kalkmadan istirahat ettim şimdi iyiyim çok şükür..sizlerin yazıları okuyordum ama üye olmamıştım bende şimdi sizlerleyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?