G
guernica
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
sorma benim de ev çatı fena sıcak oluyor çalışmıyorum ev hanımıyım köprüye yakınım maliye meslek lisesinin karşısındayım pehlivanı bilirim valla çok yakınmışız inciraltı çok güzel oluyor hafta sonları bizde gidiyoruz badanada evde olmıcam zaten 1 günde boyanır ertesi gün yerleşicez daha oda hazırlancak nasıl gözümde büyüyor bir bilsen hadi hayırlısı gelecek hayırlısıyla senin kuzucuk sende kendine dikkat et kuzucuğunada
vaktini saatini bekliyordur kızın canım gelmeye karar verdiginde kimse tutamaz tosuncugu içeride hop kucagında buluvermişin birden ne güzel olur şimdi ilk dogdugunda mis gibi cennet kokar ay ösledim bende kızımı birden
saol d-gabbana bende 2 paket alırım.bu arada kaç kilo aldınız şu ana kadar ben biraz fazla aldım 3 aydır kalkmadan yattım 7 kilo aldım toplamda.böle devam ederse diye çok korkuyorum.2 haftadır ayaktayım ,normalde 3. aydan sonra ayda kaç kilo alınıyo kıslar??kişiden kişiye değişir ama olması gereken nedir?siz beslenmenize dikkat ediyomusunuz pilav makarna tatlı ve tuzu kestinizmi??kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
eline sağlık çok güzel bir konu açmışsın .bu arada senin doktorun karatş hastanesinde mi çalışıyo yoksa benmi karıştırdım .:uhm:Ben hani açtığım topiğin daima koyu renk yazı ile en üstte sabit kalmasını istemiştim.
Neyse önemi yok. Kendimizden bahsedelim biraz. Ben Eylül annesi adayıyım. 24+2 günlük hamileyim. Kızım olacak. İsmi Defne Eylül... Aslında Tirede oturuyorum ama doktorum Alsancakta Reşat Bozoklar... Şimdilik benden bu kadar... Eğer izmirliler olarak biraraya gelirsek doktor, alışveriş,hastane vb.. konularda birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünmüştüm.
biz primanın yenıdoğanından 2 paket aldık.fazlasına gerek yok çok çabuk buyuyolar dedi tecrubelı olanlar.
selam herkese .ben de izmirliyim fakat bodrumda oturuyorum buray gelin geldim .eşimin işi burda ama ailem akrabalarım herkes izmirde .bende 24 haftalık hamileyim .doğumumu kısmet ederse rabbim izmirde yapıcam .
bir kaç kişinin tavsiyesiyle izmirde özel ege kocaman hastanesini buldum .ssk anlaşması da var.sezeryan 500 tl miş.
ben szeryan olucağım için önceden fiyat da aldım geçen hafta gittim hastaneyi gezdim iyi gibi geldi ama .doktor hakkında pek bilgim yok.bayan doktor çok ilgili herşeyi rahatlıklla sorabildim anlatıyo ama yine de sizler sormak istedim .aranızda buraya giden varmı arkadaşlar.doktorum op .dok.müjgan ertürk
herkese günaydın,nerdesiniz ya tek başıma kaldım( kızlarrrr son 1 gün...
kızlar hoşgeldiniz. hamişlikleriniz hayırlı uğurlu olsun. maalesef kocaman hastanesini hşç bilmiyorum:1no2:
benim bir arkadaşım kk dan kocaman hastanesinde dogum yaptı normal epidural ile çok memnun kalmıştı bana ters geldigi için gitmek nasip olmadı oraya
slm herkese yeni anne adayları hoş geldiniz aramızakaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım ben kocaman hastanesini biliyorum güzel bir hastane personelde çok ilgili ve doktorda çok iyi bir doktor daha geçen hafta bir arkadaşım orda sezaryan oldu ve çok memnun kaldı ben karataşta doğum yapıcam kocaman bana uzak kaldığı için orayı tercih etmedim ama ikinci tercihim orasıydı hem fiyatıda uygun gidersen memnun kalırsın diye düşünüyorum sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?