İzmirli hamişler

ah be canım çaıysa kaderimiz aynı. civciv çıkarıyoru
m. işlerini bu hafta halletmen iyi molacak. ben de o haftalarda hep çok yorgundum ama sonra daha zor oluyo. temizliğim kalmıştı geçen hafta eşimle görümcem yaptı. ben hiçbişi yapamadım. gözünde büyür ama bitir daha iyi sıkma canını. biliyorum demesi kolay. bende bugün kemeraltına gittim yorulmuşum bi geldim ayaklar şişmiş. anakucağı baktım. barış bebede chicco iyi gözüktü gözüme. bi arkadaş arabasını yollayacak kendinin. yine de anakucağı bile pahalı. 200 dediler. masliye mesleği bilkirim. yarın pazara gidicez belki karşılaşırıoz göbüşlü birini görürsem durdururum artıkkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

ay başak sayende doğurmuş kadar oldum yani ohh mis gibi:)) bu arada ben senın profilinde albümü göremedim:1shok:

Canım benım arkada.Şara aÇık albÜmÜm sana arkadaŞlaık teklıfı gÖndereyımde kabul edersen gÖrÜrsÜn benım sarı fıstıgımı

çok teşekkür ederim arkadaşlar..bu arada bende aliağada yaşıyorum.şimdiden ufak tefek alışverişler yapıorum daha önümüzde çok yol var ama ilk heyecan kendimi tutamıyorum..deneyimli arkadaşlara sorum olacaktı bebek bezlerinin 1 numarası 2-5 kg bu boydan ne kadar almalıyım 2 numara 3-6 kg yoksa ondan mı almalıyım??

saol d-gabbana bende 2 paket alırım.bu arada kaç kilo aldınız şu ana kadar ben biraz fazla aldım 3 aydır kalkmadan yattım 7 kilo aldım toplamda.böle devam ederse diye çok korkuyorum.2 haftadır ayaktayım ,normalde 3. aydan sonra ayda kaç kilo alınıyo kıslar??kişiden kişiye değişir ama olması gereken nedir?siz beslenmenize dikkat ediyomusunuz pilav makarna tatlı ve tuzu kestinizmi??kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bence ilk 2-5 kg. lıktan al sonra 3-6 kiloluklar var biz öyle yaptık. kilolar kişiye göre değişiyor ben 10 kg civarında aldım 38+2 deyim. ama kişiye bünyeye göre değişiyor. süt et tahıl ve meyveyi bol tüket bide suyerimseniben

valla kılo rekoru bende sanırım.son 2 gunum 20 kılo aldım hatta evdekıne göre 22 ye yakın.epey bı sure makarmnayı kepeklı pilavı da bulgur yedim,5-6 aydır kepeklı ekmek yıyorum patates muz vs buınları kaldırdım dr.öle dedi.ama gene de aldım.aman beee verırım dıyorum artık ve şu anda dondurma yıyorum :))napıyım kaç defa hamıle olucam sefam olsun.54 le kaldım şimdi 74 kıloyum.ama şu bilimsel bir gerçek ki ne kadar zayıf kalırsan o kadar kılo alınıyomuş.

eline sağlık çok güzel bir konu açmışsın .bu arada senin doktorun karatş hastanesinde mi çalışıyo yoksa benmi karıştırdım .:uhm:
biz primanın yenıdoğanından 2 paket aldık.fazlasına gerek yok çok çabuk buyuyolar dedi tecrubelı olanlar.

bunu yazman iyi oldu ben de düşünüyordum ne alalım ne kadar alalaım diye .teşekkürler.

selam herkese .ben de izmirliyim fakat bodrumda oturuyorum buray gelin geldim .eşimin işi burda ama ailem akrabalarım herkes izmirde .bende 24 haftalık hamileyim .doğumumu kısmet ederse rabbim izmirde yapıcam .
bir kaç kişinin tavsiyesiyle izmirde özel ege kocaman hastanesini buldum .ssk anlaşması da var.sezeryan 500 tl miş.
ben szeryan olucağım için önceden fiyat da aldım geçen hafta gittim hastaneyi gezdim iyi gibi geldi ama .doktor hakkında pek bilgim yok.bayan doktor çok ilgili herşeyi rahatlıklla sorabildim anlatıyo ama yine de sizler sormak istedim .aranızda buraya giden varmı arkadaşlar.doktorum op .dok.müjgan ertürk

kızlar hoşgeldiniz. hamişlikleriniz hayırlı uğurlu olsun. maalesef kocaman hastanesini hşç bilmiyorum:1no2:

benim bir arkadaşım kk dan kocaman hastanesinde dogum yaptı normal epidural ile çok memnun kalmıştı bana ters geldigi için gitmek nasip olmadı oraya

kızlar naber?of kasıklarıma bıçak gibi ağrı gırıp çıkıyo ama başka bişey yok.bı de kızım acayıp hareketli.Başak ya en tecrubelı sensın ne zaman gelır bu kız?bı de 2-*3 gundur tam makata ağrı gırıp çıkıyo.ay doğumu düşündükçe ödum kopuyo.aklıma getirmemeye çalışıyorum ama elimde değil.allahtan eşim de girecek ellerini ısırırım artık yazık:) gerçi sez.olursa almıyo dr sadece normal doğuma izin veriyo.

hoşgeldin canım ben kocaman hastanesini biliyorum güzel bir hastane personelde çok ilgili ve doktorda çok iyi bir doktor daha geçen hafta bir arkadaşım orda sezaryan oldu ve çok memnun kaldı ben karataşta doğum yapıcam kocaman bana uzak kaldığı için orayı tercih etmedim ama ikinci tercihim orasıydı hem fiyatıda uygun gidersen memnun kalırsın diye düşünüyorum sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle

herkese günaydın,nerdesiniz ya tek başıma kaldım( kızlarrrr son 1 gün...

canım ne mutlu sana nihayet bu güzel yolculuğun sonuna geldin umarım sorunsuz atlatırsın hiç korkma bu güzelliği yaşa bebiğne kavuşacağın dakıkaları düşün ve kendini rahatlat inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz şimdiden tebrik ederim allah analı babalı büyütsün

gabbana canımdr verdigi tarihte olmassa birkaç gün daha bekler gidersin dr yanına çünki geç döllenme olabilir düşüncesi hep aklımda benim ama inşallah vaktinde gelir prensesin bak sancın olmasa bile benim ilk çamaşırıma kahverengi bir leke oluşmuştu benim salak kociş hemen doguruyorsun diye hastaneye erkenden götürdü benim anaca gece 11 de sancılarım başladı sabahta dogum yaptı sen sancıların başlamadan gitme canım iyice sıklaşsın ondan sonra gidersin orada beklemek daha beter zaman geçmiyor en azından evde eşinle yada birşekilde oyalanıyor insan şimdi 9 ay geçiripte o birkaç saatti nasıl geçirecegim korkusu vardır sende unutmaki prensesini almak var işin sonunda onu kollarına alıncada biran önce eve gidelim derdi tutuyor insanı allah bir avazda kurtarsın canım ama herşeyden önce sakin olmaya çalış bebeginde senin cesaretini hisettsin.
ben kendimi çok paralamıştım dogumda ama sonrasında bebegimi gözüm görmedi bile kendi derdime düşmüştük tansiyonlar tavana vurmuştu dr lar ölücem zannedip evinde ne olursa olsun gönderelim derdine düştüler.
dünden beri yine tansiyonum yüksek beni perişan ediyor hastaneye korkumdan gidemiyorum çünki yatırırlar muhakak düşüremeslerse tansiyonu mecbur sezeryanla alıcaklar kızımı ama daha çok erken bunu göze alamıyorum evde birşekilde idare edicem mecbur kalmadıkça gitmeyegim hastaneye zaten annemdeyim tel almaya indim eve birde bakayım dedim sizler çıkıcam tekrar

kızlar hoşgeldiniz. hamişlikleriniz hayırlı uğurlu olsun. maalesef kocaman hastanesini hşç bilmiyorum:1no2:

benim bir arkadaşım kk dan kocaman hastanesinde dogum yaptı normal epidural ile çok memnun kalmıştı bana ters geldigi için gitmek nasip olmadı oraya

slm herkese yeni anne adayları hoş geldiniz aramızakaydirigubbakcemile5

hepinize çok teşekkür ederim .yardımlarınız için ve beni aranıza aldığınız için .bende bodrumda gelicem o hastaneye ama benim sezeryan olucağı için günü önceden bilicem sanırım .olmazsa bir kaç hafta önceden anneme gelirim izmirde annemde kalırım .
bende doğumdan sonra yazarım nasıl geçtiğini.
allah hepimize hayılı doğum nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…