İzmirli hamişler

allah sabır versin. güzelim. sancılar herhalde hazırlık olsa gerek. inşallah bir seferde bebişini kucağına alırsın

teşekkur ederim kızlar.hala tık yok:)) başakçım biliyosun tansıyon ıhmale gelmez yatırırlarsa yatırsınlar.lutfen ihmal etme de git bi doktora.

mrb kızlar benim bugün çatı kontrolüm vardı. vee çok dar olduğu için sezeryan dedi doktormafoldumben perşembe günü sabah saat 8,30 alıcaklar . hayat hastanesinde olucak sizce nasıl biyer bşka bi doktorada gitsem mi acaba yaa:gitme:

mrb canım doktorun kim bilmiyorum ama hayat hastanesi hakkında hiç iyi şeyler duymadım zaten kendimde bizzat gidip gezdim hastaneyi çok kalabalık temiz bir hastane değil ssk hastaneleri bile o hastaneden daha iyi durumda eğer uygun fiyat vermesinden dolayı orayı düşünüyorsan kocaman hastanesi ve egepol hastanesi var çok temiz ve bakımlı hastaneler iki hastaneninde personeli çok iyi ilgili kocamanda müjgan ertürk var çok iyi bir doktor sanırım doğum ücretide 500 liraymış egepoldede tijen hanım var orasıda yeni ve süper bir hastane oranın doğum fiyatıda sezaryan 480 lira seçim senin ama hayatı kesinlikle önermem istersen bu doktorlardan birine git hayırlı doğumlar dilerim

arkadaşım bende hayat hastanesiyle ilgili iyi şeyler duymadım. şahsende gördüm. hep yaşlı dr.lar vardı. bide pek temiz değildi. ama drun sürekli gittiğn bir dr sa güveniyorsan o zaman sen bilişrsin. sezaryen içinse istersen için rahat edecekse bir dra daha git bakalım ne diyecek gerçi çatı darlığının ççzümü yok ama olsun bi sorkaydirigubbakcemile5

ya öncelikle hakkında hayırlısı olsun.nasıl gecti muayene,ben korkudan yaptıramadım anesteziyi verınce doğumda bakarım dedi dr.acımadı mı?laelaelaelaelae

kızlar ya sizce yarın gelır mı bebişim:)) bu arada Başak yaa nerdesin sen gene reçel mi yapıyosun yoksa tansiyonun mu yükseldiÇok üzgünüm çoook bi ses ver gelince.

canım benim kendi dr orayı önerdi ücreti için değil 1250 ücret ödicem. ben hep özel muayeneye gidiyordum bugün ilk kez gittim oraya dediğin gibi çok kalabalık. kocamanı bilmiyorum ama egepoldaki tijen hanım hakkında hiç iyi şeyler yazmıyo netten bi bak istersen orda da ondan başka bi kadın doğum doktoru yokmuş. offf napıcam şaşırdım iyiceemafoldumben

bu çatı o kadar acıtmıyo. benim daha önce asistanlar yapmıştı kötüydü. geçen gün dr um yaptı o kadar acımadı. yarın yine var. açıklık var mı diye bakacak esas acıtan kısmı o oluyo.

sen nerde doğum yapacaksın ne zaman olcak belli mi. sanırım seninde az kaldıopuyorumnanaktan

hayat hastanesini genelde ücreti uygun diye tercih 3edenler var o yüzden öyle dedim yanlış anlama o zman sana önereceğim bir doktor daha var aynı zmanda kendi doktorum gerçekten süper bir doktor işini severek yapan güvenebileceğin bir doktor karataş hastanesinde dilaver alper doğum ücretide 1350 bence bir git istersen senin için rahat değil ama doktoru beğeneceğinden eminim ayrıca kocamandaki doktorda çok iyi ama dilavere bir görün derim yinede karar senin

kızlar ya sizce yarın gelır mı bebişim:)) bu arada Başak yaa nerdesin sen gene reçel mi yapıyosun yoksa tansiyonun mu yükseldiÇok üzgünüm çoook bi ses ver gelince.

yok be güzelim ne reçeli yiyicek görcek halim yok valla annecimin şevkatli kollarındaydım bugün kahvaltıya çagırdı öglen yemegimide orada yedim gözünün önünden ayırmadı düzenli kontrol ettim tansiyonumu yemek yiyince biraz düzeldi gibi çok aç kalıyorum ya canım hiçbirşey yemek istemiyor ondanda oluyor belkide dedi annecim birde agrılaştın dogumun yakın diyor bakalım dursun durdugu yerde daha vakti var diyorum bende
öglende kızımıda aldım evime indim ööglen uykusuna yatırdım fıstıgı uyumak istemez bak son beberaber yaıtışlarımız olacak kardeşin olunca yatamayız dedim öylelikle uyudu ama ben dinlenemedim ne hikmetse.
inşallah senide fazla bekletmez fıstıgın insan bekledikçe korkusu artıyor benim bir dogumum oldugu halde içim bir tuaf olmaya başladı zemuszemus

aman sevindim iyi olduğuna,kıyamam ben senın mınık kızına:)) ne kıskanır şimdi seni.efendim benım de 40. haftam dolduu ama gördüğünüz gibi ben burda dipçikkk gibi oturuyorum ne ağrı ne sızı benım hatın kız rahat herhalde yerinde.

sen nerde doğum yapacaksın ne zaman olcak belli mi. sanırım seninde az kaldıopuyorumnanaktan

ikimizin aynı herhalde 38+4 deyim. çatıya sürekli bakmıyo. açıklık varmı diye bakacakmış. benim geçen gün hiç yoktu. korkma o kadarrr acıtmıyo. ben kısmetse ege sağlıkta yapacağım. dr orayla anlaşmalı yoksa ben daha uygun fiatlı bir yer isterdim. normal doğum 700müş ssklı. çok yinede. hayat nekadar.

canım badana işi ne oldu bittimi kaydirigubbakcemile2
0i

Canım ben 30. haftamın içindeyim ve toplam 5 kilo aldım gayet iyi gidiyorum diye düşünüyorum. Son 3 ayda çok kilo alınıyor diye kesin bir yargı yok. Eğer dikkat edersen almazsın canım... Ben tuzu tamamen kestim hiç kullanmıyorum ama çok ta avantajlarını gördüm ayaklarım ve ellerim hiç şişmedi daha bugüne kadar... Tatlı çok nadir haftada 1 dondurma falan yiyorum , pilav ve kızartma hiç yok makarnada ara sıra...

Hoşgeldin canım aramıza... Öncellikle bebeğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Benim doktorum karataşta sadece doğuma giriyor yani oranın doktoru değilmiş. Konak Kadın Doğumun doktoru aslında ama biz özel muayehanesine gidiyoruz. Çok memnunum aslında kendisinden zaten bir sürü tavsiye üzerine tercih ettik. Doğum için henüz konuşmadık eğer bütçemizi aşarsa bizde farklı alternatifler araştıracağız... Reşat Bey'i tercih etmeden önce aklımdaki diğer doktorda Müjgan hanımdı çok iyi şeyler duymuştum onun hakkında da.. Sen niçin sezeryan olmak istiyorsun canım normal doğumu engelleyen ne? Bende sezeryan olmak istiyorum ve ilk bebeğim olmasına rağmen... Gönüllü sezeryan yani benimki korkudan:))) Fiyat çok uygunmuş ama bu zorunlu sezeryanın fiyatı mı yoksa hastanın kendi tercihine mi kalmış doğum şekli ?

Başakcım çko geçmiş olsun tansiyon öyle hafife alınacak bir konu değil canım ki sen benden çok daha tecrübelisin bunu çok iyi bilirsin... Bence sen bir doktora git, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah , eğer hastanede yatman gerekiyorsa da yatarsın bir süre bu şekilde riskler alma canım...

Canım çok az kalmış doğumuna rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah, bebeğini sağlıkla kucağına al perşembe günü... Bende hayat hastanesi hakkında hiç iyi şeyler duymadım canım. Senin doktorun kimdi ki?

Egepol benimde alternatiflerim arasındaydı yeni doğan ünitesi olduğu için ama tabi doktoru tijen hanım için iyi söylentiler yoksa hemen vazgeçerim.

Canım beklemek ne zordur di mi? Rabbim hayırlısını versin... Kızımız çok sabırlıymış valla.. kaydirigubbakcemile3

canım badana işi ne oldu bittimi kaydirigubbakcemile2
0i

yok gülüm yaaaaaaaaa nerde daha başlamadık kısmetse yarın baslıcaz yıkancak ne varsa onları bitirdim yarın sabahtan gelicek adamlar öbür günde temizlik var badana bir günde biter dediler hafta sonuna inşallah işim biter mafoldumben

dilekçim tuzu sakın kesme azda olsa mutlaka kullan ben ilk hamileliğimde tuza dikkat etmedim çok şişmiştim ödem çok olmuştu ellerimi ayaklarımı tanıyamaz olmuştum bu hamileliğimde daha dikkatli olmaya çalıştım hiç yok kadar az kullandım 10 gün öncesine kadar tansiyonum hep normaldi şişmede olmadı ama 10 gündür tansiyon sorunu yaşıyorum çok düşük yani benimde şikayetim yoktu hatta seviniyordum bunda şişmeler olmadı diye ama şimdi tansiyon sorunum çıktı ve doktorum tuz oranını biraz fazlalaştırmamı söyledi günde 3-4 bardak tuzlu ayran içiyorum o yüzden çok dikkat ethiç kullanmamaktansa biraz kullanmaya bak birde egepol hastanesi benimde tercihlerim arasındaydı ama doktoru hakkında yazılar var internette hasta karnında gazlı bez unutmuş reçetede usulsuzluk yapmış ben gidip muayenede olmuştum benimle gayet iyi ilgilenmişti ama yazılarını okuyunca vazgeçtim ama hastane süper illa oranın doktoru olması şart değil doğum için dışardan doktor kabul ediyor hastane doktorun kabul etmesi önemli yoksa hastane dışardan doktor kabul ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…