- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
aman sevindim iyi olduğuna,kıyamam ben senın mınık kızına:)) ne kıskanır şimdi seni.efendim benım de 40. haftam dolduu ama gördüğünüz gibi ben burda dipçikkk gibi oturuyorum ne ağrı ne sızı benım hatın kız rahat herhalde yerinde.
gabbanacım bende ilk kızımda 40 haftam doldu 8 gün üstüne bide fıldır fıldır gezmiştim bu kızlar yerlerinden çıkmak istemiyor pek rahatlar orda bende o yüzden sezaryan olmuştum inşallah kısa zamnanda hayırlı haberlerini alırız bebişnle gelirsin aramıza
ikimizin aynı herhalde 38+4 deyim. çatıya sürekli bakmıyo. açıklık varmı diye bakacakmış. benim geçen gün hiç yoktu. korkma o kadarrr acıtmıyo. ben kısmetse ege sağlıkta yapacağım. dr orayla anlaşmalı yoksa ben daha uygun fiatlı bir yer isterdim. normal doğum 700müş ssklı. çok yinede. hayat nekadar.
gabbana canım kızının keyfi yerinde anlaşılan dedigin gibi hayırlısı allahtan sag saglim ikinizde kurtulunda varsın sezeryan olsun sende beklemekten sıkıldın diken üstünde olmak çok zor.
bende sanki içimde erken dogurcam gibi bir his var içimde neden böyle hissediyorum acaba bilmiyorum kızım tam göbek degiligimin yanında kafası yan yatınca fırlıyıp çıkıcakmış gibi agrı veriyor hep bana
gabbanacım bende ilk kızımda 40 haftam doldu 8 gün üstüne bide fıldır fıldır gezmiştim bu kızlar yerlerinden çıkmak istemiyor pek rahatlar orda bende o yüzden sezaryan olmuştum inşallah kısa zamnanda hayırlı haberlerini alırız bebişnle gelirsin aramıza
mehtapcım pekı neden 8 gun beklemış bebeğin?ters mı gelmişti,kordonu mu dolaşmıştı yoksa hiç bi sorun yokmuydu?acaba dıyorum kordonu falan dolandı da ondan mı ınmıyorbebişim aşağıya.yarın baktırıcam doktora kordonu ne alemde.yoksa 1,5 aydır baş aşağı duruyor zaten,nıye gırmesınkı kanala di mi.bi bilginiz var mı bu konuda?:uhm:
kızlar dr baktı yine bişi yok bebek kanala girmemiş. cumartesiye kadar mühlet dedi. açılmam yoksa galiba haftaya çarşambaya sezaryen yapacak. hç istemiyorum. gabbana seninde aynı durum galiba ne zaman diyo dr. başakçım bana normal doğum fiatı 700 dedi dr umun sekreteri sezaryen daha ucuzmuş. bide ben dra ayrı para verceğim. geçen yaz hüsniye hanıoma gitmiştim ege sağlıkta ben pek hoşlanmadım. biraz bürokrasi yüzünden sorun oldu. bide ben kadın dr istemedim. çok kaprisli oluyolar. anlayacağın ben hoşlanmadım ama arkadaşım memnundu. bir dene geçen sene ssk ya rağmen 80 vermiştim. mehtapçım canım yorma kendini vaktin varken dinlen. maşallah bebişin manken gibi doğmuş allah bağışlasın öpüldünüzzemuszemus[/QUO
kızlar dr baktı yine bişi yok bebek kanala girmemiş. cumartesiye kadar mühlet dedi. açılmam yoksa galiba haftaya çarşambaya sezaryen yapacak. hç istemiyorum. gabbana seninde aynı durum galiba ne zaman diyo dr. başakçım bana normal doğum fiatı 700 dedi dr umun sekreteri sezaryen daha ucuzmuş. bide ben dra ayrı para verceğim. geçen yaz hüsniye hanıoma gitmiştim ege sağlıkta ben pek hoşlanmadım. biraz bürokrasi yüzünden sorun oldu. bide ben kadın dr istemedim. çok kaprisli oluyolar. anlayacağın ben hoşlanmadım ama arkadaşım memnundu. bir dene geçen sene ssk ya rağmen 80 vermiştim. mehtapçım canım yorma kendini vaktin varken dinlen. maşallah bebişin manken gibi doğmuş allah bağışlasın öpüldünüzzemuszemus
hayat hastanesini genelde ücreti uygun diye tercih 3edenler var o yüzden öyle dedim yanlış anlama o zman sana önereceğim bir doktor daha var aynı zmanda kendi doktorum gerçekten süper bir doktor işini severek yapan güvenebileceğin bir doktor karataş hastanesinde dilaver alper doğum ücretide 1350 bence bir git istersen senin için rahat değil ama doktoru beğeneceğinden eminim ayrıca kocamandaki doktorda çok iyi ama dilavere bir görün derim yinede karar senin
ikimizin aynı herhalde 38+4 deyim. çatıya sürekli bakmıyo. açıklık varmı diye bakacakmış. benim geçen gün hiç yoktu. korkma o kadarrr acıtmıyo. ben kısmetse ege sağlıkta yapacağım. dr orayla anlaşmalı yoksa ben daha uygun fiatlı bir yer isterdim. normal doğum 700müş ssklı. çok yinede. hayat nekadar.
ben yolun başındayım sanırım sizlere göre 13. haftadayım günler çok zor geçiyor hiçbirşey yiyemiyorum hep mide bulantısı......
günaydın kızlar inşallah bugün gabbananın güzel haberini alırız minik kızımız annesini bekletmez artık.
guernica canım inşallah seninde bebiş dogum kanalına girerde normal istedigin gibi dogum yaparsın
bende bugün kızımı görücegim için heycanlıyım uzun zaman oldu görmeyeli 4 hafta bakalım inşallah dr memnun kalırızda başka hastahane aramak zorunda kalmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?