İzmirli hamişler

gabbanacım bende ilk kızımda 40 haftam doldu 8 gün üstüne bide fıldır fıldır gezmiştim bu kızlar yerlerinden çıkmak istemiyor pek rahatlar orda bende o yüzden sezaryan olmuştum inşallah kısa zamnanda hayırlı haberlerini alırız bebişnle gelirsin aramıza

amin canım inşallah,bana da b gidişle sezeryan olacak gibi geliyor du bakalım hayırlısı.ne ağrı ne sızı hiçbişi yok:bbo:

demek ege saglıkta yapacaksın dogumu bende oraya bir gideyim diyorum kontrol için kendi dr larına acaba 9 aya girdim kabul ederlermi?
700 tl dr içindemi oluyor acaba bu ücretin yoksa ayrıdanda dr mı ücret ödeneniyor bir bilgin varmı canım bu konuda

gabbana canım kızının keyfi yerinde anlaşılan dedigin gibi hayırlısı allahtan sag saglim ikinizde kurtulunda varsın sezeryan olsun sende beklemekten sıkıldın diken üstünde olmak çok zor.
bende sanki içimde erken dogurcam gibi bir his var içimde neden böyle hissediyorum acaba bilmiyorum kızım tam göbek degiligimin yanında kafası yan yatınca fırlıyıp çıkıcakmış gibi agrı veriyor hep bana

ben de hep erken doğurucam bence dıyodum ama kızım sen öyle zannet dedi bana:))doktorla bıle ınatlaşıyodum ama o kazandı,daha da doğmaz dedi:)) bakalım yarın 5 e kadar bı numara olmazsa kontrolum var,bakalım ne dıycek.bı de evet canım ya böle boş boş beklemek çok zor.zaten izne ayrılınca bırden aptal gibi oluyo ınsan alışmışım yıllardır sabah gıt akşam gel,oyalıcak bişey bulamıyorum kendımı.e artık iyice ağırlaştım atlıyım arabaya oraya buraya gıdeyım dıyemıyorum,yurumek desen zaten işkence oldu( of bılmıyorum beklıyorum bebişim gelir inşallah tez elden sağlıkla.

ah o yürümek işini sorma sabah annemle faturaları yatırmaya gittik inan eve zor attım kendimi yakın mesafeler bile uzun geliyor arabamız var ama kendime başka istiyorum dogumdan sonra malum 2 tane olucak kızlar herzaman eşimi beklemek olmuyor
sen mutlu sona yaklaştın canım daha bana çok var sanki zaman geçmek bilmiyor inanki

ben yolun başındayım sanırım sizlere göre 13. haftadayım günler çok zor geçiyor hiçbirşey yiyemiyorum hep mide bulantısı......

mehtapcım pekı neden 8 gun beklemış bebeğin?ters mı gelmişti,kordonu mu dolaşmıştı yoksa hiç bi sorun yokmuydu?acaba dıyorum kordonu falan dolandı da ondan mı ınmıyorbebişim aşağıya.yarın baktırıcam doktora kordonu ne alemde.yoksa 1,5 aydır baş aşağı duruyor zaten,nıye gırmesınkı kanala di mi.bi bilginiz var mı bu konuda?:uhm:

gabbanacım bizim hiçbir sorunumuz yoktu ki doktorum 8 günün sonunda saat 2 de hastaneye aldı beni ve suni sancı verdi son şans verdi gelirse gelir gelmezse ben çıkarmasını bilirim dedi ::)) herşeyimiz okadar normalki bebeğin gelişi normal kordon dolanması yok kanala girmiş benimle ilgili sorun yok normal doğum yapmamam için sorun yok ama yapamadım suni sancı verildi ondada tık yok en sonunda artık bekleyemeyiz dedi ve sezaryana aldı doktorum sezaryana karşıydı herşeyin normal sezaryanlık bir gebe değilsin o yüzden hiç konuşmadık bile biz normal doğumun dışında ama benim sıpa yerinden pek memnundu bıraksak dahada kalırdı doktorum o zmana bize geç döllenme olmuş dedi normalde geç döllenmeyi doktorlar aylık kontrollerde bebeği haftasına oranla kıyasladımı bir sağlık problemide yoksa geç döllenmeyi anlayabiliyor ilk kızımda kilo geriliği yoktu 3800 kg 54 cm doğdu haftasıyla hep önden gidiyordu o yüzden şüphelenmedi gebeliğim boyunca mesala şimdiki hamileliğimde bebeğimin kilosu haftasına oranla düşük herhangi bir sağlık problemi yok o yüzden geç döllenme var dedi ve erkenden farketti yani bir problem yoktu ağrı sızı nedir bilmedim hayırlısı böyleymiş önemli olan nasıl olduğu değil senin ve bebğinin sağlığı hiç kafana takma kendine stres yapma inşallah hayırlısıyla bebğine sorunsuz bir şekilde kavuşacaksın biraz uzun oldu kusura bakma

kızlar dr baktı yine bişi yok bebek kanala girmemiş. cumartesiye kadar mühlet dedi. açılmam yoksa galiba haftaya çarşambaya sezaryen yapacak. hç istemiyorum. gabbana seninde aynı durum galiba ne zaman diyo dr. başakçım bana normal doğum fiatı 700 dedi dr umun sekreteri sezaryen daha ucuzmuş. bide ben dra ayrı para verceğim. geçen yaz hüsniye hanıoma gitmiştim ege sağlıkta ben pek hoşlanmadım. biraz bürokrasi yüzünden sorun oldu. bide ben kadın dr istemedim. çok kaprisli oluyolar. anlayacağın ben hoşlanmadım ama arkadaşım memnundu. bir dene geçen sene ssk ya rağmen 80 vermiştim. mehtapçım canım yorma kendini vaktin varken dinlen. maşallah bebişin manken gibi doğmuş allah bağışlasın öpüldünüzzemuszemus

evet canım benımkı de kanala girmıyo galıba,ben aşağıdan muayene yaptıramadım ya bilmıorum tam olarak ama tahmınım o yonde.yarın 5 de randevum var gene bakalım ne dıcek.en geç c.tesiye kadar bekleriz demişti daha önce.şimdi bıle kıpr kıpır benım kıkaydirigubbakcemile2

guernica sagol canım eger dedigin gibi 700 civarı olursa teredütsüz orada yaparım özel oda filan ekstradan öderim önemli degil yeterki dr memnun kalayım şuan benim gittigim dr da bayan ama biraz soguk biri tatlı dilli bir erkegi tercih ederim yinede hastasının moralini yüksek tutan dr her zaman tercih edilendir degilmi

yok tatlım neden yanlış anlıyayım o kadar para verdikten sonra en iyisi en güvenlisi olsun istiyor insan. ayrıca bilgilendiriyorsun çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3

canım ordan bi drla ssklı 250 miş. ben kendi dr umda yapıcam devlet hastanesinin dr ama hayatla anlaşmalı 1250 fiyat. ege sağlıkta uygunmuş bayaCADIARZU

günaydın kızlar inşallah bugün gabbananın güzel haberini alırız minik kızımız annesini bekletmez artık.
guernica canım inşallah seninde bebiş dogum kanalına girerde normal istedigin gibi dogum yaparsın
bende bugün kızımı görücegim için heycanlıyım uzun zaman oldu görmeyeli 4 hafta bakalım inşallah dr memnun kalırızda başka hastahane aramak zorunda kalmam.

inşallah herkes hayırlı haberle döner. fiatlar dediğin gibiys eiyi. ben illa prof. diye tutturdum bide gittiğim dr un methini çok duymuştum. ama tplam tuzlu oldu. ya bu bebişler niye kanala girmez o kadar konuştuk bu cadıyla hiç umudum yok 3 günde ne değişir:umursamaz::uhm::sinifsinif:

merhaba,ben de yeni keşfettim bu sayfayı:))26 haftalık hamileyim kızımız olucak pelinsu düşünüyoruz ismini:))benim doktrum da levent erkan doğumu çınarlı düşünüyoruz epidural normal doğum ama çok korkuyorum şimdidien inşallah hepimiz sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…