İzmirli hamişler

merhabalar,ay Başakçım ne güzel şeyler dilemişsin sabah sabah ilaç gibi geldin valla.depresyondakı tıpler gıbı uykuya verdım kendımı,başka türlü vakıt geçmiyo sankı.hadi bakalım kızın da özlemıştir seni hasret gıderın azcık.benım de saat 5 te kontrolum bugun kesın bişey söyler herhalde dr.
Peloosh demek senın doktorun da Levent bey.emınım sen de çok memnunsundur,bizim ailedekı bebişler hep onun elınden çıkma:)) ailecek başka dr tanımıyoruz yanı:)) senın de bebeğin hayırlı uğurlu olsun,sen de yolun çoğunu bitirmişsin maşallah...

amin canım inşallah hepimiz olay doğumlar yaparız:))evet çok memnununm levent beyden çok ilgili sempatik bir nisan:))demek bu akşam belli olucak :))inşallah güzel haberler alırsın canım:))bizim kontrolümüz de 1 temmuzda:)çınarlıda olucaktı di mi doğumun acaba neler götürmek lazım hastaneye sanki evi götürsem yetmicekmiş gibi geliyor:))

benım hazır hastane çantam,gerekebilecek herşeyi koydum,ev karşıyakada benım zaten,15-20 dk lık yer unutulan bişey olursa gıdıp getirir biri.senın erken daha 30-32.haftadan sonra başlarsın hazırlamaya.

gabbana canım kontrolden gelmedin galiba inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım
bende güzel haberler var dr gittim kızım 2100 gr olmuş 32+5 günlük ama sezeryan olma ihtimalim çok yüksek dogum ücreti konusundada anlaştık ama tansiyonum çok yüksek tedavi altına alındı hemen ilaç başladı 15 sonra kontrol daha sonradaki 15 günde muaynem olucak randevumuda hemen aldım hastane mükemmel tertemiz annemin tedavi oldugu hastane oradan biliyorum ama kendim için ilk seferim olacak nasip dogumaymış kesin belli oldu hastanem ve dr artık rahat bir nefes alabilirim ayakta fazla kalmıyacakmışım 3 saatte bir ayaklarımı kaldırıp yarım saat dinlencem tabi diette eksradan dikkat etmem geeken konulardan bir

haberler güzel çok sevindim. dr dan memnun kalmışsın ben o dr u7 hiç görmemiştim. ege sağlığı bende annemin ameliyatından biliyorum temiz. ücrete ne ded
leri ssklısın sanırım. bebişede maşallah. tansiyonu kontrol etmeleri en güzeli olmuş. biraz olsun rahatlarsın umarım. tuzsuz günler geliyo galibayerimseniben geçmiş olsun. gabbana sana dr ne dedi meraktayım çook

canım eşim emekli oldu benim emekli bebegi yani ama yaşı çok genç eşimin herkes emekli eşiyim diyince şaşırıyor neyse ssk devrede oldugu halde 1800 anlaştık dr la herşey dahil oda çocuk dr dogum ücreti yani ekstradan hiç bir ücret ödemiyecekmişim bu iyi oldu
evet tuzsuz günler geldi bile tansiyondan korkuyordum inşallah ilaçlar 15 günde etkisini gösterir

canım benim eşimde 17 yaşında sigortaya başlamış . ücret çok iyi. bizim dr 1850 veya normale 200 istiyo. ama ne diyim kendim ettim kendim buldum. dikkat et kendine sıcaklarda fazla dolanma işlenme . öptüm senizemuszemus

gabbanadan haber yok daha ya merak ettim acaba birşeymi oldu doguma filan almazlar degilmi ?
guernica zaten işlerimin çogu bitti canım şimdi dinleniyorum abimde beşigi yapsaydı rahatlıyacaktım ama istedigimiz renk gelmedi henüz senin bütün hazırlıklar bitti degilmi şimdi prensesi bekliyorsun

bitti kardeş bebiş inatçı çıktı . öööle bekliyoruz. kocam hergün konuşuyo hadi kızım in aşağı diye. . bu gidişle 1 hafta sonra sezaryen olucaz:1no2:

yettttttim başakçım burdayım:)) bıraz önce geldık.valla benım kızın keyfi yerinde.nst dopler vs hepsi iyi çıktı şükür.suyu falan da yerınde.c.tesi gene gel son kez bi göreyim dedi dr.kendiliğinden başlamazsa doğum p.tesi sabahı alalım dedi.usg yde hata payı oluyor o yuzden beklıyorum yoksa 4kg ve ustunu doğurtmuyorum normal yolla dedi.ben de kararsızım bu gidişle sezeryan kesin gibi gözüküyor,e o zaman dedim eşime cuma gunu aldıralım bız bu kızı yerinden.o da dıyo amma panıksın bekle bıraz daha vs,ben de ne bilim panık oluyorum her geçen gun.gerçi dr riskli bişey yok şu an için bekleyebiliriz dedi.Allahım sağ salım versin başka bişey dılemıyorum beklemek çok zor.

Başakçım senın işlerde duzene girmiş hayırlı olsun ama kurban olayım şu tansıyonuna dıkket et.bu arada guernicacım sordum şu kanal muhabbetini.tamamen fizyolojik bişey,yanı anahtarın kılıde oturması gıbı bişey dedi.1 mm yanlış yere koyarsa başını geçemezdedi.ama doğum başlasa sancın ya da suyun falan gelse doğa bişekılde ıttıre kaktıra sokuyor onu o yola extra bişey yoksa dedi. Benım dr bile şokta,hep takılıyoduk bırbırımıze benım dediğim de hayır benım dedğim zamanda doğacak vs dıye:) dedim sen kazandın valla bu kadarını ben bıle beklemıyodum dedi:)) hayırlısı yarın kandil bakarsınız mübarek günde gelir bebişim.hepinizi öptüm görüşürüz sonra.

canım çok sevindim. bebişinin iyi oluşuna. inşallah sana sürpriz yapıp mkendiliğinden geliverir. bişi soracağım. drun yinede normali bekleyecekmi suni sancı fala deneyec ekmi benimki 40+4 de almak istiyo malum çarşamba sezaryen günü. yani daha yapılşacak bişiler varmıymış

aman diyeyim gabbana çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine dr güven bekliyelim diyorsa bildigi vardır bak benimki 36 haftadan sonra bakarız tarihe karar veririz dedi yani sezeryan için benim kızın dönmiyecegine kesin gözüyle bakıyor anladıgım kadarıyla hayırlısı canım allah acılarını göstermesinde ben herşeye razıyım herkesin kandilini bende şimdiden kutluyorum kendinize ve bebklerimize iyi bakın kızlar

yok canım,yanı c.tesi gunune kadar belkı kerndılığınden doğum başlar dıye beklıycez gelmezse p.tesi alıcak.pazar gunu izmir bomboş allah korusun bişey olsa mudahele edecek hiçbiyer yok pazar yapmayalım dedi.suni sancı denemıycek yani.

hakkımızda hayırlısı gabbana bende sezeryan olursa anne tansiyoum fırlar kesin benim dedim heycandan annem sakin olmaktan başka çaren yok dedi ama elimde degil o zaman genel anestezi istiyecegim bir arkadaşımız orada yeni sezeryan oldu lazerle yapıştırma olmuş dikiş derdi olmuyormuş ama benim göbek yaglı nasıl olcak bilmem

nıye öyle dıyosun heyecandan mı fırlar?halbukı yuksek tansıyonu olanlara normal doğum önermıyolar.ıkınma esnasında çıkıyomuş çünkü tansiyon.off valla dediğin gibi şekerim hakkımızda hayırlısı olsun,Allaha emanet hepimiz ve bebişlerimiz...

kızlarr inbşallah bebeciklerimizi sağlıkla kucağa alırız. artık sadece şükür edip herşeyi oluruna bırakacağım. az kaldı

canım bende sizle aynı fikirdeyim .hayat hastanesi hakkında hiç iyi söylenmiyo.pis bakımsız kalabalık .yani devlet hastaneleri gibi.inşallah kafana uygun bir hastane bulursun .kocaman ve karataş ta iyi bilgin olsun .

hoşbulduk tatlım .
iyi dileklerin için teşekkür ederim .inşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
canım ben geçen yıl yumurtalıklarımda ur olduğu için ameliyat oldun .sezeryan lı oldu ameliyatım .yani karnımda kesildi.ur ve sol yumurtalığım alındı.o yüzden normal doğum sakıncalıymış bana .dikişlerim açılır diye mecburen sezeryan olucam. ameliyattan kalan 30 dikişim var çünkü.
bu arada sezeryan 500 tl miş.
sanırım görüşmen iyi olur müjgan hanımla çok tatlı konuşkan bir kadın.korkularını anlatırsan sağlık yönündende sorun olmazsa sanırım sana da sezeryan uygular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…