- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al inş. bebişini. öyle oluyo ilk aylar maleseff ne yesen çıkartıyosun:jeyyar:
gabbana canım kontrolden gelmedin galiba inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım
bende güzel haberler var dr gittim kızım 2100 gr olmuş 32+5 günlük ama sezeryan olma ihtimalim çok yüksek dogum ücreti konusundada anlaştık ama tansiyonum çok yüksek tedavi altına alındı hemen ilaç başladı 15 sonra kontrol daha sonradaki 15 günde muaynem olucak randevumuda hemen aldım hastane mükemmel tertemiz annemin tedavi oldugu hastane oradan biliyorum ama kendim için ilk seferim olacak nasip dogumaymış kesin belli oldu hastanem ve dr artık rahat bir nefes alabilirim ayakta fazla kalmıyacakmışım 3 saatte bir ayaklarımı kaldırıp yarım saat dinlencem tabi diette eksradan dikkat etmem geeken konulardan bir
canım eşim emekli oldu benim emekli bebegi yani ama yaşı çok genç eşimin herkes emekli eşiyim diyince şaşırıyor neyse ssk devrede oldugu halde 1800 anlaştık dr la herşey dahil oda çocuk dr dogum ücreti yani ekstradan hiç bir ücret ödemiyecekmişim bu iyi oldu
evet tuzsuz günler geldi bile tansiyondan korkuyordum inşallah ilaçlar 15 günde etkisini gösterir
gabbanadan haber yok daha ya merak ettim acaba birşeymi oldu doguma filan almazlar degilmi ?
guernica zaten işlerimin çogu bitti canım şimdi dinleniyorum abimde beşigi yapsaydı rahatlıyacaktım ama istedigimiz renk gelmedi henüz senin bütün hazırlıklar bitti degilmi şimdi prensesi bekliyorsun
yettttttim başakçım burdayım:)) bıraz önce geldık.valla benım kızın keyfi yerinde.nst dopler vs hepsi iyi çıktı şükür.suyu falan da yerınde.c.tesi gene gel son kez bi göreyim dedi dr.kendiliğinden başlamazsa doğum p.tesi sabahı alalım dedi.usg yde hata payı oluyor o yuzden beklıyorum yoksa 4kg ve ustunu doğurtmuyorum normal yolla dedi.ben de kararsızım bu gidişle sezeryan kesin gibi gözüküyor,e o zaman dedim eşime cuma gunu aldıralım bız bu kızı yerinden.o da dıyo amma panıksın bekle bıraz daha vs,ben de ne bilim panık oluyorum her geçen gun.gerçi dr riskli bişey yok şu an için bekleyebiliriz dedi.Allahım sağ salım versin başka bişey dılemıyorum beklemek çok zor.
Başakçım senın işlerde duzene girmiş hayırlı olsun ama kurban olayım şu tansıyonuna dıkket et.bu arada guernicacım sordum şu kanal muhabbetini.tamamen fizyolojik bişey,yanı anahtarın kılıde oturması gıbı bişey dedi.1 mm yanlış yere koyarsa başını geçemezdedi.ama doğum başlasa sancın ya da suyun falan gelse doğa bişekılde ıttıre kaktıra sokuyor onu o yola extra bişey yoksa dedi. Benım dr bile şokta,hep takılıyoduk bırbırımıze benım dediğim de hayır benım dedğim zamanda doğacak vs dıye:) dedim sen kazandın valla bu kadarını ben bıle beklemıyodum dedi:)) hayırlısı yarın kandil bakarsınız mübarek günde gelir bebişim.hepinizi öptüm görüşürüz sonra.
canım çok sevindim. bebişinin iyi oluşuna. inşallah sana sürpriz yapıp mkendiliğinden geliverir. bişi soracağım. drun yinede normali bekleyecekmi suni sancı fala deneyec ekmi benimki 40+4 de almak istiyo malum çarşamba sezaryen günü. yani daha yapılşacak bişiler varmıymış
mrb canım doktorun kim bilmiyorum ama hayat hastanesi hakkında hiç iyi şeyler duymadım zaten kendimde bizzat gidip gezdim hastaneyi çok kalabalık temiz bir hastane değil ssk hastaneleri bile o hastaneden daha iyi durumda eğer uygun fiyat vermesinden dolayı orayı düşünüyorsan kocaman hastanesi ve egepol hastanesi var çok temiz ve bakımlı hastaneler iki hastaneninde personeli çok iyi ilgili kocamanda müjgan ertürk var çok iyi bir doktor sanırım doğum ücretide 500 liraymış egepoldede tijen hanım var orasıda yeni ve süper bir hastane oranın doğum fiyatıda sezaryan 480 lira seçim senin ama hayatı kesinlikle önermem istersen bu doktorlardan birine git hayırlı doğumlar dilerim
canım bende sizle aynı fikirdeyim .hayat hastanesi hakkında hiç iyi söylenmiyo.pis bakımsız kalabalık .yani devlet hastaneleri gibi.inşallah kafana uygun bir hastane bulursun .kocaman ve karataş ta iyi bilgin olsun .arkadaşım bende hayat hastanesiyle ilgili iyi şeyler duymadım. şahsende gördüm. hep yaşlı dr.lar vardı. bide pek temiz değildi. ama drun sürekli gittiğn bir dr sa güveniyorsan o zaman sen bilişrsin. sezaryen içinse istersen için rahat edecekse bir dra daha git bakalım ne diyecek gerçi çatı darlığının ççzümü yok ama olsun bi sorkaydirigubbakcemile5
Canım ben 30. haftamın içindeyim ve toplam 5 kilo aldım gayet iyi gidiyorum diye düşünüyorum. Son 3 ayda çok kilo alınıyor diye kesin bir yargı yok. Eğer dikkat edersen almazsın canım... Ben tuzu tamamen kestim hiç kullanmıyorum ama çok ta avantajlarını gördüm ayaklarım ve ellerim hiç şişmedi daha bugüne kadar... Tatlı çok nadir haftada 1 dondurma falan yiyorum , pilav ve kızartma hiç yok makarnada ara sıra...
Hoşgeldin canım aramıza... Öncellikle bebeğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Benim doktorum karataşta sadece doğuma giriyor yani oranın doktoru değilmiş. Konak Kadın Doğumun doktoru aslında ama biz özel muayehanesine gidiyoruz. Çok memnunum aslında kendisinden zaten bir sürü tavsiye üzerine tercih ettik. Doğum için henüz konuşmadık eğer bütçemizi aşarsa bizde farklı alternatifler araştıracağız... Reşat Bey'i tercih etmeden önce aklımdaki diğer doktorda Müjgan hanımdı çok iyi şeyler duymuştum onun hakkında da.. Sen niçin sezeryan olmak istiyorsun canım normal doğumu engelleyen ne? Bende sezeryan olmak istiyorum ve ilk bebeğim olmasına rağmen... Gönüllü sezeryan yani benimki korkudan:))) Fiyat çok uygunmuş ama bu zorunlu sezeryanın fiyatı mı yoksa hastanın kendi tercihine mi kalmış doğum şekli ?
Başakcım çko geçmiş olsun tansiyon öyle hafife alınacak bir konu değil canım ki sen benden çok daha tecrübelisin bunu çok iyi bilirsin... Bence sen bir doktora git, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah , eğer hastanede yatman gerekiyorsa da yatarsın bir süre bu şekilde riskler alma canım...
Canım çok az kalmış doğumuna rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah, bebeğini sağlıkla kucağına al perşembe günü... Bende hayat hastanesi hakkında hiç iyi şeyler duymadım canım. Senin doktorun kimdi ki?
Egepol benimde alternatiflerim arasındaydı yeni doğan ünitesi olduğu için ama tabi doktoru tijen hanım için iyi söylentiler yoksa hemen vazgeçerim.
Canım beklemek ne zordur di mi? Rabbim hayırlısını versin... Kızımız çok sabırlıymış valla.. kaydirigubbakcemile3
bütün annişlere günaydın hepinize hayırlı kandiller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?