G
guernica
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
günaydın canım hayırlı kandiller.
senin doğumun ne zaman canım
ahhhhha ah bi bilsemdelikafadulden hiçbi fikrim yok gunumgecti malum kendılığınden başlamasını beklıyoruz şimdilik.
senden umudum var. belki benimkide kıskanır kardeşikaydirigubbakcemile2
canım bende sizle aynı fikirdeyim .hayat hastanesi hakkında hiç iyi söylenmiyo.pis bakımsız kalabalık .yani devlet hastaneleri gibi.inşallah kafana uygun bir hastane bulursun .kocaman ve karataş ta iyi bilgin olsun .
hoşbulduk tatlım .
iyi dileklerin için teşekkür ederim .inşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
canım ben geçen yıl yumurtalıklarımda ur olduğu için ameliyat oldun .sezeryan lı oldu ameliyatım .yani karnımda kesildi.ur ve sol yumurtalığım alındı.o yüzden normal doğum sakıncalıymış bana .dikişlerim açılır diye mecburen sezeryan olucam. ameliyattan kalan 30 dikişim var çünkü.
bu arada sezeryan 500 tl miş.
sanırım görüşmen iyi olur müjgan hanımla çok tatlı konuşkan bir kadın.korkularını anlatırsan sağlık yönündende sorun olmazsa sanırım sana da sezeryan uygular.
günaydın kızlar hayırlı kandiller herkese anca girebildim işlerimi vardı biraz ama oturunca sag tarafım çok kötü kasıldı haeket edemedim bebegim dönmeye çalışıyor galiba neyse biraz dinlenicem inşallah bugün gabbanadan hayırlı haberler alırız fındık kızımız annesini bekletmez artık
ya bu kızların huylarıda başka bizimki esnetiyo arada bazan tekme çok nadir. genelde uyuyo. evet kocamla son başbaşa günlerimiz. kızlar biz oda yapmıştık kızımıza odasındaki çekyatta yatarım diyorum. sizce parkyatak almalımı klima zararelımı. bizim ev çok sıcak. bi akıl verin ne olur. yatakodamızda sıcak. klima bi salonda var ne yapmalı
kızlar ya ben demın düştüm bişey olmaz di mi( baktım yağmur hızlanmış kızın panjurlarını kapatayım dedim.o da takılımış yukarıdan çekmek ıstıyo çıktım yatağa kapattım tam ınerken yavaşça 1 ayağımı attım yere,halısını peluş yaptırmıştık parkede kaydı diğer ayağım yatakta.bacaklarım ikiye ayrıldı resmen ama mumkun olduğunca yavaş düşmeye çalıştım popomunustunde doğru.dizim acıyo ama çok vurdum yere (
aman canım son zamandasın kendine bebeşine birşey olmasın allaha emanetsiziniz ikinizde bak guernica ve senden bebek haberi bekler durumdayız arkanızdan biz geliyoruz
ay amin canım,sırası gelen alsın inşallah bebeğini kucağına sağ salim.bı 15 dk dır benım kız acyıp hareketli bi sağa bi sola,çıkmaya mı çalışıyo acaba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?