İzmirli hamişler

kızlarrr günaydınnn kandiliniz hayırlı olsun. kocam izne çıktı. artık yalnız değilim. çok mutluyum. kızımada sabah sabah vivaldi dinlettim. çocukcağız oynayıp durdu.

Çok geçmiş olsun canım seninki zorunlu sezaryanmış hakikaten hakkında hayırlısı olsun canım... 500Tl çok uygunmuş ama bu fiyat yalnızca hamile sezeryan istiyor diye sezeryan yapılırsa muhtemelen artar gibime geliyor. Yani hiçbir sağlık sorunu olmadan tek hamile sezeryan istiyor diye yapılansa çok uygun hakikaten neler dahil acaba bu fiyata hiç bilgin var mı?

günaydın kızlar hayırlı kandiller herkese anca girebildim işlerimi vardı biraz ama oturunca sag tarafım çok kötü kasıldı haeket edemedim bebegim dönmeye çalışıyor galiba neyse biraz dinlenicem inşallah bugün gabbanadan hayırlı haberler alırız fındık kızımız annesini bekletmez artık

ah Başakçım çok iyi gelıyosun sen bana:) ama hiçççççççççççççç umudum yok bugünde.fıkkkır fıkır oynuyo benım hatın kız içerde hiç işi yok dış dunyayla:)

meraba kızlar geçmişe henüz bakamadım doktora gidecek arkadaşlar vardı inşallah haberleriniz iyidir ben malum badana işlerim var dün bitti bugün temizlik var pek giremiyebilirim o yüzden bugün mübarek regaip kandilimiz herkezin kandilini kutlar yapılan tüm duaların kabulunu dilerim bebişlerini bekleyen anneler inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı kandiller canlarım

ya bu kızların huylarıda başka bizimki esnetiyo arada bazan tekme çok nadir. genelde uyuyo. evet kocamla son başbaşa günlerimiz. kızlar biz oda yapmıştık kızımıza odasındaki çekyatta yatarım diyorum. sizce parkyatak almalımı klima zararelımı. bizim ev çok sıcak. bi akıl verin ne olur. yatakodamızda sıcak. klima bi salonda var ne yapmalı

bugün tenha bizim sayfa:) ben de yatak odası yaptım takımın yanına bı de kendı bekarlık yatağımı koydum,o da beyaz lakeydi tam takım oldu,lohusalıkta annem kalıcak yanımda orda yatar dıye çıkarmadım odadan.park yatak almadım ben ne bilim ısınamadım ben onlara.
sırf senın ev değil şekerim izmir yanıyo,allahtan yağdı azcık belkı bıraz serinler.klımayı valla ablam şöyle kullanıyodu 2 doğum yapmıştı o da.klımayı açıyolardı ama oda kapısı da açık,çocuğuda uzerıne doğrudan gelmıycek bıyere koyuyolardı.açarım ben de yaa gunah o bebeğe de .zaten deli gibi sıcaklara kaldık.çok etkılemez herhalde bilmiyorum kıbenneyaptımki

kızlar ya ben demın düştüm bişey olmaz di mi( baktım yağmur hızlanmış kızın panjurlarını kapatayım dedim.o da takılımış yukarıdan çekmek ıstıyo çıktım yatağa kapattım tam ınerken yavaşça 1 ayağımı attım yere,halısını peluş yaptırmıştık parkede kaydı diğer ayağım yatakta.bacaklarım ikiye ayrıldı resmen ama mumkun olduğunca yavaş düşmeye çalıştım popomunustunde doğru.dizim acıyo ama çok vurdum yere(

merak ettim. nasılsın. kan gelmediyse bişi olmaz herhalde. karnın kasıkların ağrımıyosada sorun yoktur. ay üstünden bi saat geçmiş. bi iyiyim de

ya kimse yokmu. ay yine dellendim. bir arkadaşım aramızda 8 gün vardı. onunda açıklık falan yoktu. sancı gelmiş dün gece dr suyunu patlatmış suni sancı vermiş şimdi bebişi bekliyolar. ah darısı başımıza. yerinde olmayı nasıl istedim.gabbana sen anlarsın vaziyeti:sinifsinif::Saruboceq:delikafadulden

iyiyiz kızlar çok şükür.Allah korudu vallla.kan falan da yok,hatta çıkıp yuruduk eşimle sahılde.ama acısı şimdi şimdi çıkıyo bacaklarımın içi bı de belım acıyo ayağüa kalkınca ,kastım da tabı kendımı.ama iyiyim merak etmeyın.

aman canım son zamandasın kendine bebeşine birşey olmasın allaha emanetsiziniz ikinizde bak guernica ve senden bebek haberi bekler durumdayız arkanızdan biz geliyoruz

aman canım son zamandasın kendine bebeşine birşey olmasın allaha emanetsiziniz ikinizde bak guernica ve senden bebek haberi bekler durumdayız arkanızdan biz geliyoruz

ay amin canım,sırası gelen alsın inşallah bebeğini kucağına sağ salim.bı 15 dk dır benım kız acyıp hareketli bi sağa bi sola,çıkmaya mı çalışıyo acaba:))

iyi haber geldi. ucuz atalattın. keşke buz koysaydın. bi doğursak arkası gelecek de iştebuyrunnnnnnnnn

ay amin canım,sırası gelen alsın inşallah bebeğini kucağına sağ salim.bı 15 dk dır benım kız acyıp hareketli bi sağa bi sola,çıkmaya mı çalışıyo acaba:))

normalde zaten öyle degilmiydi yani hareketli benim kızda bugün dönmeye çalışıyor galiba ayaklarını geriyor başaramıyor başı göbek deligimden çıkacakmış gibi geldi valla canımı çok yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…