İzmirli hamişler

evet hep hareketli maşallha d ason yarım saattir coştu:) yaw ben de garıpler gibi her hareketini doğuma yoruyorum,kaçırma hevesimi başak teyzesi heveslenıyoruz şurda 2 dk:)

uyudunuz mu?ya benım kı hala kıpraşıyo ama o oynadıkça kasığımın ortasından aşağıya doğru ince bi sızı yayılıyo aynı anda da makata sancı giriyo.ne ki bu acep?çocuğun bu kadar oynaması normalmı acaba,yoksa sancılarda çocuk hareket etmezmi,off bak heyecan yaptım şimdi

günaydınlar herkese. gabbana biryerde okumuştum. çocuk kanala girerken makatınız acıyabilir baskı oluşabilir diyodu. belki senin cadı ağağıya indi. aman doğurdunmu yoksa:1shok:hihoyyytalkisalkisalkis

ay yesinler senin o zillini bak nasılda kendini hissetiriyor anneye kırkbin kere maşallah kızımıza burçin kardeşi gibi tembel degil benimki agır abla modunda ama bir yerde haklı kızım annesi çok kilolu hamile kaldı karın yaglarından çocuk kıpırdayamıyor içeride yine ben suçluyum melegim masum

ya hiç belli olmaz. bak benim arkadaşı dün normale aldılar. galiba senle aynı. 8 gün öndeydi benden. bazan şaka gibi hiç doğuramayıp hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum. alıştım artık. doğursam şaşıracağımkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

kızlar ben geldim :)))gabbanacım geçmişolsun senin tepelerde gülüm allah korusun neyseki iyiymişsin aman dikket et sende benim gibisin hiç rahat durmuyorsun herhalde:))) aman canım benim senin hayırlı haberlerini bekliyoruz üzme bizi bu arada senin doğuracağın yok herhalde senin kız yerinden pek memnun annesi ahhh bu kızlar annelerinden ayrılmak istemiyor neyse geç olsunda temiz olsun önemli olan sağlığınız

tebrikler canım allah kucagınada almayı nasip eder inşallah bak iki arkadaşımız eli kulagında bekliyor bebeklerini heran gelebilir kızlarımız zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor

hayırlı uğurlu olsun Allah tamamlamayı nasıp etsın.

Teşekkür ederim arkadaşlar.İnşallah ben de sizin gibi son günlerimi görebilirim...İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırırz.
:Saruboceq:

guernicacım nasılsın acele etme hayatım daha doğurması gerekenler var hele onlar yolumuzu açsınlar bizede inşallah sıra gelecek bende haftaya gidicem kontrole bakalım günümüzü belli edicez bakalım benim sıpa ne alemde bu arada benim badana işi bitti dün temizl,ik vardı bugünde yerleştirme ütü işleri var ayyyy bu sıcakta hiç çekilmiyor ütü:)))) piştim valla

aman canım son zamandasın kendine bebeşine birşey olmasın allaha emanetsiziniz ikinizde bak guernica ve senden bebek haberi bekler durumdayız arkanızdan biz geliyoruz

başakcım bu kızların doğacağı yok herhalde gabbana ve guernıcanın kızları kardeşlerimizi bekleriz onlarsız çıkmayız diyorlar:)))) şuan 4 ü biyerdeler beşe tamamlıcaklar 5 biyerde olacaklar ahhhh bu kızlar benim ilk sıpamda beni 8 gün bekletmişti bıraksaydık daha da kalırdı şaka bir tarafa allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hoşgeldin canım tebrik ederim bebişinle geceçek 9 aylık güzel yolculuğunun sorunsuz sağlıklı geçmesi dileğiyle

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.Amin senin de az kalmış galiba...Sen de umarım hayırlısıyla doğumunu yaparsın,o gül kokulu yavrunu kucağına alırsın canım.:Saruboceq:

sağol canım,ne işim var dimi yatak tepelrinde:) ama olacağı varmış artık napalım.ya bu kızlar böyle tembel herhalde,benım kız memnun da keyfi bilir valla kendı geldi geldi,gelmedi doktor amcası alıcak onu p.tesi bana verıcek inşallah:)))

kızlarbiraz iş yapalım dedik. ooo 5 çayı yapmışsınızx. uzak kaldım. valla mehtapçım bende ütüyle boğuştum öğlen. bıktım. kızlar çook nazlı. benimki bugün aktif dinamik takılıyo. habire kasılıyortum ama sancım yok ciddiye almıyorum habire sırtını poposunu yaslıyo sanki fırlayacak. bugün arkadaş bebek arbasını göndermiş. ama üstünde 6 aydan itibaren kullanılır diyo. chicconun. modeli sabahtan beri arıyorum internette bulamadım. ana kucağı içine kitleniyorsa iyi yarın o işi halletmeli yoksa yenisi lazım. ne dersiniz 6 ay boyunca çok kullanılırmı sırtı tam yatmıyo çünkü ay çok konuştum yoruldumdelikafadulden

guernica canım bebelerin ilk etapta düz olmaları gerek bebek arabalarınıda düz bir şekilde yatmaları gerek ama seninkinin modelini bilemem bende taşıma koltugu almak istiyorum ama tam yatanlardan olursa alıcam bebek arabamız var çok şükür

mehtapkus canım beklesin arkadaşlar demi hepimiz toptan doguralım ana hepside kız haberlere çıkarız valla :roflol: belki bebek bezinede sponsor buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…