- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
uyudunuz mu?ya benım kı hala kıpraşıyo ama o oynadıkça kasığımın ortasından aşağıya doğru ince bi sızı yayılıyo aynı anda da makata sancı giriyo.ne ki bu acep?çocuğun bu kadar oynaması normalmı acaba,yoksa sancılarda çocuk hareket etmezmi,off bak heyecan yaptım şimdi
Günaydın kızlar.Bende 2 gün önce aldım haberi hamişimmmm:)
kızlar ya ben demın düştüm bişey olmaz di mi( baktım yağmur hızlanmış kızın panjurlarını kapatayım dedim.o da takılımış yukarıdan çekmek ıstıyo çıktım yatağa kapattım tam ınerken yavaşça 1 ayağımı attım yere,halısını peluş yaptırmıştık parkede kaydı diğer ayağım yatakta.bacaklarım ikiye ayrıldı resmen ama mumkun olduğunca yavaş düşmeye çalıştım popomunustunde doğru.dizim acıyo ama çok vurdum yere (
tebrikler canım allah kucagınada almayı nasip eder inşallah bak iki arkadaşımız eli kulagında bekliyor bebeklerini heran gelebilir kızlarımız zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamlamayı nasıp etsın.
ya hiç belli olmaz. bak benim arkadaşı dün normale aldılar. galiba senle aynı. 8 gün öndeydi benden. bazan şaka gibi hiç doğuramayıp hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum. alıştım artık. doğursam şaşıracağımkafamçokkarıştılaelaelaelaelae
aman canım son zamandasın kendine bebeşine birşey olmasın allaha emanetsiziniz ikinizde bak guernica ve senden bebek haberi bekler durumdayız arkanızdan biz geliyoruz
hoşgeldin canım tebrik ederim bebişinle geceçek 9 aylık güzel yolculuğunun sorunsuz sağlıklı geçmesi dileğiyle
kızlar ben geldim :)))gabbanacım geçmişolsun senin tepelerde gülüm allah korusun neyseki iyiymişsin aman dikket et sende benim gibisin hiç rahat durmuyorsun herhalde:))) aman canım benim senin hayırlı haberlerini bekliyoruz üzme bizi bu arada senin doğuracağın yok herhalde senin kız yerinden pek memnun annesi ahhh bu kızlar annelerinden ayrılmak istemiyor neyse geç olsunda temiz olsun önemli olan sağlığınız
başakcım bu kızların doğacağı yok herhalde gabbana ve guernıcanın kızları kardeşlerimizi bekleriz onlarsız çıkmayız diyorlar:)))) şuan 4 ü biyerdeler beşe tamamlıcaklar 5 biyerde olacaklar ahhhh bu kızlar benim ilk sıpamda beni 8 gün bekletmişti bıraksaydık daha da kalırdı şaka bir tarafa allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?