İzmirli hamişler

sormabende ütüyle boğuştum bugün ne kadar ütülencek şey varmışda haberim yokmuş sıcaktata hiç çekilmiyor neyseki bitti:))) canım benim ne kadar çok gezdiğine gezeceğine bağlı arabayı kullanman ama 0 aydan itibaren olan arabalar daha kullanışlı ilk aylarda bebek düz yatması gerekiyor eğer ben evde oturmam kızımı alır fıldır fıldır gezerim diyorsan o araba sana yaramaz ben almadım araba çünkü bi hesap yaptım zaten doğumum kırkım derken ramazan eeeee geldi kış ayı otur kızım mehtap yerinde alırsın arabayı gezersin seneye ayyyyy ne cümle kurdum yaaaaaaa:))))) birde nacizane tvsiyem olacak ben ilk kızmı arabadan çok kanguruda taşımıştım ilk 2 aydan sonra çokda rahat etmiştim kangurun varsa araba için acele etme durumuna bakar ona göre ya alırsın yada olanı kullnırsın opuyorumnanaktan

mehtapkus canım beklesin arkadaşlar demi hepimiz toptan doguralım ana hepside kız haberlere çıkarız valla :roflol: belki bebek bezinede sponsor buluruz

başakcım şöyle bir düşündümde ana haberlerde flaş haber : izmirli 4 hatun birlikte doğuracaz diye inat etti ve sonunda muradlarına erdi 4ü beraber doğurdu hemide 4 ü de kız:))))) güzel haber olur sponsorları düşünemiyorum bile ama süper olurdu valla hoşuma gitti yani bu fikir:teytey:

ayyy siz bizi çatlatacaksınızdelikafadulden bende diyodum hepberabar anca beraber. e bide toplu doğum indirimi yaptırdıkmı.:sm_cool: mehtapçım. anakucağı alacağım kısmetse anakucağını arabaya yerleştirsem onda yatar mı. fıldır fıldır zor gezerim ama babası varken çıkarırım hep b i akıl daha ver. :Saruboceq:ya bu kız bugün çok fena. hiç durmuo. dr u aradım. sancı yok düzenli
. öööle doğum olmaz dedi:umursamaz:

anacım ben diyorum bu kızlar bizi bekliyor:))):dance: araban 6 ay sonrası içinmiş sakın yatırma çünkü ilk 6 ay kesinlikle düz yatması lazım ama ana kucağı olur onda rahatlıkla yatırabilirsin sıkma canını bırak kzın rahatı yerinde o ne zaman istiyorsa çıkar olmadı çıkartılır ama önemli olan sağlığınız sağlık açısından problem olmadıkça bence sorun yapma gönlünü ferah tut

hu huuuu ben geldim.yarın sabah 10:30 da son kontrolumuz var.çok buyuk ıhtımalle de p.tesi sabahı alıcak dr kızımı artık,ama bellı olmaz tabı bi ihtimal yarın da alabilir,bebeğin suyuna nst sine bakıp karar verıcek.akşamustu aradı doktorum,ne alemdesin dedi dedim valla depresyona gırmek uzeryım,yazık eşime sarıyorum sıkıntıdan,bı de her şeye,her lafa ağlar oldum.ya şaka maka 2-3 gun kaldı inşallah kızıma kavuşmama.çok heyecanlanıyorum düşündükçe.

günaydınnn. sırayla gİdiyorum mehtap kardeş bi de başka araba alayımmı. bide ya nedir bu kızları nazı ben bu kadar nazlı değilmişim. lmaz: dün gece 4 saat uyudum. 5 de ayaktayım. helecan herhalde. sen ne alamdesin. d gabbana senden sonra kısmetrse ben çarşamba. bugün kontrol var. açılma yoksa. kuzucuğu kesip alacaklar. çınarlıdamı doğum ç benim arkadaş normal diye girdi. 12 saat suni sancı gık yok 8 cmk zar zor açılmış sonunda ailesi dr u aramış sezaryenle gece 2de almışlar. dra sinir olmuşlar. bende benimkine kızıyodum adam haklıymış. dr ne derse tamam yola geldim. yalnız bana çınarlıda çocuk dru yok dediler. sen bi dra sor. belki dışarıdan geliyodur. sürpriz olmazsa sen önden ben arkadan kızlar azzzzz sonra 5i biyerde. bende sinirliyim habire kocama kızıyorum .hiçbişide yapmıyo. niye kızıyosun diyo. bilmiyorum diyorum bilmiyorumkiiikaydirigubbakcemile2

guernica ve gabbana hadi kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah prensesler daha fazla naz yapmazlar bende temmuzun 8 tansiyon kontrolüne gidicem şevki beye son kez konuşayım da hastane masrafını bir sorun çıkmasın dogumda bana verdigi ücrette herşey dahil demişti bebek bakımı dr dogum oda filan ekstardan masraf çıkarsa kabul etmem işimi garantiye alayım ama dr verdigi ilaç sayesinde birkaç gündür kendimi iyi hissediyorum

canım arkadaşlarım,ben bugün 4 de doğuma giriyorum allah izin verirse.sabah dr baktı suyu çok azalmış kızımın,riske atmaya gerek yok bugün alalım dedi.saat 3.30 gıbi çınarlıda olucazşimdi annemle eşim yatağımı yapıyolar.dua edin sağsalim gelelim kızımla evimize.hakkınızı helal edin,darısı başınıza inşallah.

Ne zamandır okuyorum ama ben daha doğuma çok var diye diye yazmamıştım zira sizlerden bayağı birşey okuyorum hastahaneleri takip ediyorum..Hayırlısı ile gidin gelin canım benim Rabbim sağlıkla kızınla dönmeyi nasip etsin sizlere..Dualarımız sizlerle çok çok kolay olsun herşey sizin için...

Çok az kaldı birkaç saat sonra bebeğin kucağında ona sarılıyor ve sonrasında emziriyor kokluyor olacaksın..Hayırlı haberlerle canım a.s. a.s. a.s.

canım arkadaşım hadi gözün aydın bir kaç saat sonra yavrucuğuna kavuşacaksın ne mutlu sana inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğumun geçer ve bebişini kucaklarsın çok sevindim dualarım seninle hayırlı mutlu haberlerinle gelirsin inşallah nazlı kızımızın fotoğraflarını bekliyorum allaha emanet olun hiç sıkma kendini heyecan yapma evden çıktığın andan itibaren tek düşüncen kızına sağsalım kavuşacağın dakıkaları hayal et bu seni rahatlatır heyecanını alır canım benim iyilik melekleri sizinle olsun bir hakkımız yok ama benden yana helalı hoş olsun güle güle git güle güle gel inşallah:Saruboceq:

canım benim başka araba niye alıcanki ama elindeki arabayı ilk aylarda kullnamazsın 6 ay sonrası içinse eminsin değilmi 6 ay sonrası için olduğuna hangi model marka araban ana kucağı veya oto koltuğu alacaksan veya varsa hiç gerek yok başka arabaya.... canım benim rahat ol bak gabbanamız hayırlısıyla mutlu sona geldi bir kaç saat sonra kızını kucaklayacak inşallah hayırlı haberlerle dönecek ondan sonra seni yollıcaz hayırlısıyla sende kızınla dönecen sonra sıra başakla bana gelecek inşallah uyku sorunu bendede var bende saat 5 lerde kalkıyorum deli dana gibi dolaşıyorum evin içinde şimdiki kızlar böyle herhalde ah bu kocalar nedir bizden çektiği bende sabah erkenden uyanıyorum o horul horul uyuyor diye gıcık oluyorum yazık oda bazen kalkıp bana eşlik ediyor gazı alınan bebekler gibi sırtımı ovuyor belki uyursun diyor valla biz hamileyiz ama onlarda bizimle birlikte hamile kalıyorlar eşim bana sen bir ben dokuz doğuruyorum benim durumum dahada vahim diyor yazık valla kocaların kıymetini bilelim

canım ben de heyecanlandım şimdi..işallah sağsalim hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına:)ne güzel kişi gidip kişi dönüceksiniz:)allaha emanet olun:)

ah canım benim nasılda kaçırdım bu mesajını mutlaka gelirdim yanına bende annemdeydim küçük bir kriz geçirdi 2 kere açık kalp ameliyetı oldu birde üstüne tek damara stent takıldı onun yanındaydım neyse sag saglim kurtulursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz allaha emanet olun bebeginle sen

başakçım çok geçmiş olsun umarın annen iyidir şimdi bu arada gözümüz aydın inşallah gabbana hayırlı haberlerle gelecek kzılarımızdan biri dünyaya gözü açtı ve merhaba dedi bile allah bizlerede nasip eder inşallah tekrar geçmiş olsun

sagol mehtapcım gerçekten annem korkutuyor arada bir bizi hafif bir ev işi yapayım demiş kalbi sıkışmış yukarı nasıl çıktıgımı bilmiyorum karnı burnunda böyle soluk soluga tansiyonunu ölçtüm ama lanet olasıca dijitaller yanlışmı ölçüyor nedir normal çıkarttı tansiyonun hemen işi bırakmış zaten biraz dinlendi ben tamamladım kızım yanında kalıyordu hadi aşşagı gel biraz benimle ol dedim keşke getirmeseydim o daha çabuk haber verirdi
evet kızlarımız dün yaya gelmeye başladı bu ikinci bebegimiz inşallah arkasından guernica ve ben gelecegiz senin ne kadar vardı doguma canım büzüşük beynim durdu bugün benim

ah kızımız doğdu. bende kaçırdım. daha yeni gişrebildim. dünden beri hastayım. yorgunluktanç d. gabbana allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun. çooook sevindim. benimde çarşamba günü. dr salkı bikez dHAS BAKACAK AMA ÇARŞAMBA NE OLURSA OLSUN ALACAK. KIZIMINDA SUYTU ESKİYE GÖRE AZALMIŞ. BU HAFTALARDA NORMALMİŞ.işte böyle hiç açılmam yokmuş. kızımız sürpriz yapmazsa 1 temmuzda doğacak. ege sağlıkta. ay gabbana şimdi bebişi kucağına almıştır. kızlar darısı başımızakaydirigubbakcemile5

guernica canım sıra sende bende bugün çok feneyım birkaç gündür iyiydim ama bugüm ilaç bile fayda etmiyor tansiyonuma alışverişe gitttik eşimle eve zor attım kendimi paketleri bile yerleştiremedim baygınlık geçirdim hemen ilacımı aldım ama ne fayda korkumdan hastaneye gidemiyorum acil sezeryana alırlar bebegim daha çok küçük kıyamıyorum canımı dişime taktım resmen dayana bildigim kadar dayanıcam bakalım bazen o kadar kötü hissediyorumki kendimi aklıma kötü düşünceler geliyor bebegimin yüzünü göremeden ölücem zannediyorum artık gerisini tahmin edersin

yapma böyle. kendine dikkat etmek zorundasın. tansiyon ciddi bişi. dışarı msıcakta çıkma bari. bol su iç. kötüşeyler aklına getirmer. sana faydası olmaz. bebek için ailen için. kendini önemse biraz. ben kafayı kaldıramıyorum. dayan biraz dinlenki bebişde rahatlasın. kontrollere düzenli git. sakın ihmal etme:teselli:yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…