- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
kızlarbiraz iş yapalım dedik. ooo 5 çayı yapmışsınızx. uzak kaldım. valla mehtapçım bende ütüyle boğuştum öğlen. bıktım. kızlar çook nazlı. benimki bugün aktif dinamik takılıyo. habire kasılıyortum ama sancım yok ciddiye almıyorum habire sırtını poposunu yaslıyo sanki fırlayacak. bugün arkadaş bebek arbasını göndermiş. ama üstünde 6 aydan itibaren kullanılır diyo. chicconun. modeli sabahtan beri arıyorum internette bulamadım. ana kucağı içine kitleniyorsa iyi yarın o işi halletmeli yoksa yenisi lazım. ne dersiniz 6 ay boyunca çok kullanılırmı sırtı tam yatmıyo çünkü ay çok konuştum yoruldumdelikafadulden
mehtapkus canım beklesin arkadaşlar demi hepimiz toptan doguralım ana hepside kız haberlere çıkarız valla :roflol: belki bebek bezinede sponsor buluruz
alkisalkisalkis
ayyy siz bizi çatlatacaksınızdelikafadulden bende diyodum hepberabar anca beraber. e bide toplu doğum indirimi yaptırdıkmı.:sm_cool: mehtapçım. anakucağı alacağım kısmetse anakucağını arabaya yerleştirsem onda yatar mı. fıldır fıldır zor gezerim ama babası varken çıkarırım hep b i akıl daha ver. :Saruboceq:ya bu kız bugün çok fena. hiç durmuo. dr u aradım. sancı yok düzenli
. öööle doğum olmaz dedi:umursamaz:
canım arkadaşlarım,ben bugün 4 de doğuma giriyorum allah izin verirse.sabah dr baktı suyu çok azalmış kızımın,riske atmaya gerek yok bugün alalım dedi.saat 3.30 gıbi çınarlıda olucazşimdi annemle eşim yatağımı yapıyolar.dua edin sağsalim gelelim kızımla evimize.hakkınızı helal edin,darısı başınıza inşallah.
canım arkadaşlarım,ben bugün 4 de doğuma giriyorum allah izin verirse.sabah dr baktı suyu çok azalmış kızımın,riske atmaya gerek yok bugün alalım dedi.saat 3.30 gıbi çınarlıda olucazşimdi annemle eşim yatağımı yapıyolar.dua edin sağsalim gelelim kızımla evimize.hakkınızı helal edin,darısı başınıza inşallah.
günaydınnn. sırayla gİdiyorum mehtap kardeş bi de başka araba alayımmı. bide ya nedir bu kızları nazı ben bu kadar nazlı değilmişim.lmaz: dün gece 4 saat uyudum. 5 de ayaktayım. helecan herhalde. sen ne alamdesin. d gabbana senden sonra kısmetrse ben çarşamba. bugün kontrol var. açılma yoksa. kuzucuğu kesip alacaklar. çınarlıdamı doğum ç benim arkadaş normal diye girdi. 12 saat suni sancı gık yok 8 cmk zar zor açılmış sonunda ailesi dr u aramış sezaryenle gece 2de almışlar. dra sinir olmuşlar. bende benimkine kızıyodum adam haklıymış. dr ne derse tamam yola geldim. yalnız bana çınarlıda çocuk dru yok dediler. sen bi dra sor. belki dışarıdan geliyodur. sürpriz olmazsa sen önden ben arkadan kızlar azzzzz sonra 5i biyerde. bende sinirliyim habire kocama kızıyorum .hiçbişide yapmıyo. niye kızıyosun diyo. bilmiyorum diyorum bilmiyorumkiiikaydirigubbakcemile2
ah canım benim nasılda kaçırdım bu mesajını mutlaka gelirdim yanına bende annemdeydim küçük bir kriz geçirdi 2 kere açık kalp ameliyetı oldu birde üstüne tek damara stent takıldı onun yanındaydım neyse sag saglim kurtulursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz allaha emanet olun bebeginle sen
guernica canım sıra sende bende bugün çok feneyım birkaç gündür iyiydim ama bugüm ilaç bile fayda etmiyor tansiyonuma alışverişe gitttik eşimle eve zor attım kendimi paketleri bile yerleştiremedim baygınlık geçirdim hemen ilacımı aldım ama ne fayda korkumdan hastaneye gidemiyorum acil sezeryana alırlar bebegim daha çok küçük kıyamıyorum canımı dişime taktım resmen dayana bildigim kadar dayanıcam bakalım bazen o kadar kötü hissediyorumki kendimi aklıma kötü düşünceler geliyor bebegimin yüzünü göremeden ölücem zannediyorum artık gerisini tahmin edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?