İzmirli hamişler

merhaba arkadaşlar
bende 15+5 haftalık hamileyim kocaman hastanesine gidiyorum.
doğumu da orada yapıcam hayırlısıyla inşallah.
müjgan hanım çok ilgili güler yüzlü ve aydınlatıcı bi dr.

Günaydın kızlar.Bende 2 gün önce aldım haberi hamişimmmm:)

merhaba arkadaşlar
bende 15+5 haftalık hamileyim kocaman hastanesine gidiyorum.
doğumu da orada yapıcam hayırlısıyla inşallah.
müjgan hanım çok ilgili güler yüzlü ve aydınlatıcı bi dr.

Tebrik ederim sizleri arkadaşlar. Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin.

kızlar merhaba dün evimize geldik kızımla çok şükür.3.800 gr 53 cm doğdu minik dinazorum.

Gözünaydın canım. Koskocaman bir maşallah senin kızına
Kilosu boyu herşeyi çok güzel maşallah. Darısı bizim başımıza inş. Rabbim sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Doğumunu ,doğum sonrası neler yaptığını prensesinden fırsat bulduğun bir an anlatta bizde bilgi sahibi olalım...

gabbana canım hadi gözün aydın kavuştun minik kekebegine senden sonra detyları bekliyoruz kendini iyi hissedince yazarsın canım gerçi guernica var sezeryanlık sırada ama bende hazırlanayım degilmi yavaş yavaş

gabbana tebrik ederim forumdan takip ediyordum seni biraz nazlı geldi ama sağlıkla aldın ya kucağına kızını darısı başımıza. ben daha yolun başındayım 12 haftalık daha bebeğim

:roflol:
:dance:sezeryanlık kurbanlık gibi olmuş ya zaten kesicekler diye bi acayibim.delikafadulden

:roflol:

:dance:sezeryanlık kurbanlık gibi olmuş ya zaten kesicekler diye bi acayibim.delikafadulden

sorma yahu o manada olmuş gibi ama tırsıyom be güzelim yufus yusuf modundayım kalbim zor dayanacak gibi hani şu lanet tansiyonum varya beni yarı yolda bırakcak diye

başak 35 sen ege sağlıkla kaç liraya anlaşmıştın. sanırım oranın doktoruna gidecektin.

evet canım oranın dr gittim çok tatlı biri gibi ssk oldugunu bunuda kullanmak istedigimi söyledim 1800 tl istedi herşey dahil olacakmış başka para ödemeden çıkarım inşallah

dr tansiyonu için ilaç vermişti dimi

evet ama bazen sapıtıyor yine sıcaklarden heralde sabah yataktan kalkmadan ölçtüm normal biraz dolaştım evin içinde resmen djital ölçüde 15 10 gördüm son günlerin agırlaştın diyor annem ondan olsa gerek

kızlar merhaba dün evimize geldik kızımla çok şükür.3.800 gr 53 cm doğdu minik dinazorum.

canım tebrik ederim maşallah bebişine, fotolarını koyarsın bi ara. darısı başımıza inşallah gerçi benim daha çoook var ama hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.

selam formunuzu baştan sona okudum ben henüz hamiş değilim aslında bebem yaşasaydı 14 haziranda doğmuş olacaktı ama malesef 2 kez bebeğimi kaybettim kanda pıhtılaşma problemim var ama önemli bişey değil 9 ay boyunca iğne vurulmam gerekiyor hergün sadece birde aspirin kullanıcam şu dönem ara verdim eylül gibi tedaviye başlıcam bide tedaviyle oluyoruz öyle kendiliğinden yok nazlıyız biraz da ama yinede sizleri takip etmek bana güç veriyo umut veriyo d gabbanacım hayırlı uğurlu olsun minik meleğin diğer sıra bekleyen arkadaşlar hepinize kolay doğumlar diliyorum

başakçım teşekkür ederim. dediğn gibi inşallah anlaştığınız fiyata olur daha fazla masraf çıkmaz. acaba bende oraya mı gitsem. ben emekli sandığına bağlıyım doktorumda yeşilyurt devlet hastanesinde görev yapıyor ama doğum için hiç konuşmadık daha çok erken diye amannn ne çok karıştırdım valla...

canım arkadaşım çoksevindim allah analı babalı büyütsün nihayetinde kızına sağlıkla kavuştun maşallah nazlı geldi ama tosuncuk olmuş herşeyi mükemmel şansı bahtı da güzel olsun inşallah senide iyisindir bebişini benim yerime koklayıver

olsun canım ne kadar erken gidersen dr kontrollerine o kadar iyi olur düşüncesindeyim dr devamlı irtibat halinde olman senin yararına olur benim gibi son aya kalma derim

gabbana hoş geldin canım minik kelebegimiz nasıl annesi merakla resmini bkliyoruz birde dogum hikayeni kendini iyi hissedince canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…