- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
kızlar merhaba dün evimize geldik kızımla çok şükür.3.800 gr 53 cm doğdu minik dinazorum.
Günaydın kızlar.Bende 2 gün önce aldım haberi hamişimmmm:)
merhaba arkadaşlar
bende 15+5 haftalık hamileyim kocaman hastanesine gidiyorum.
doğumu da orada yapıcam hayırlısıyla inşallah.
müjgan hanım çok ilgili güler yüzlü ve aydınlatıcı bi dr.
kızlar merhaba dün evimize geldik kızımla çok şükür.3.800 gr 53 cm doğdu minik dinazorum.
gabbana canım hadi gözün aydın kavuştun minik kekebegine senden sonra detyları bekliyoruz kendini iyi hissedince yazarsın canım gerçi guernica var sezeryanlık sırada ama bende hazırlanayım degilmi yavaş yavaş
:roflol:
:dance:sezeryanlık kurbanlık gibi olmuş ya zaten kesicekler diye bi acayibim.delikafadulden
başak 35 sen ege sağlıkla kaç liraya anlaşmıştın. sanırım oranın doktoruna gidecektin.
sorma yahu o manada olmuş gibi ama tırsıyom be güzelim yufus yusuf modundayım kalbim zor dayanacak gibi hani şu lanet tansiyonum varya beni yarı yolda bırakcak diye
evet canım oranın dr gittim çok tatlı biri gibi ssk oldugunu bunuda kullanmak istedigimi söyledim 1800 tl istedi herşey dahil olacakmış başka para ödemeden çıkarım inşallah
başakçım teşekkür ederim. dediğn gibi inşallah anlaştığınız fiyata olur daha fazla masraf çıkmaz. acaba bende oraya mı gitsem. ben emekli sandığına bağlıyım doktorumda yeşilyurt devlet hastanesinde görev yapıyor ama doğum için hiç konuşmadık daha çok erken diye amannn ne çok karıştırdım valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?