- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
herkese merhaba,
ben de 17. haftanın içindeyim,
doktorum kahraman kolday
doğumu kent hastanesinde yapmayı düşünüyorum
bir de daha hiç alışveriş yapmadım ama sanırım ilk gideceğim yer mothercare olacak a.s
Merhaba benimde doktorum Kahraman Bey.. İlk defa Kahraman Bey'e giden biri ile karşılaşıyorum sevindim nedense ::lepi:
Ben 21 haftalık oldum ya sizinki ne kadar oldu ? Cinsiyeti belli mi ? Kahraman Bey bana daha 3 aylıkken söylemişti ve çok şaşırmıştım.
Bu arada 17 haftalık yazmıssın ben kaçırmısım pardn.. :) Bende hiç alışveriş yapmadım ama son ayda yapmayı düşünüyorum oda eşya vs.. bir günde alınır gibi geliyor.
Selaaam :)
Kahraman Bey'e giden çok kişi var aslında sitede,
bana da 14 haftalıkken tahminini(!) söyledi kaydirigubbakcemile3
bakalım bu hafta kesinleşecek
son ayda alışveriş için gezip dolaşmak zor olmaz mı?
ben de son aya pek birşey bırakmam diyordum,
temmuz ortasında sokaklarda karnım burnumda.. sempatiksalakcinni
senin doğum da haziran başı sanırım?
Tabi önce sağlıklı olsun da.. :) Ben hep kızım olsun istemiştim banada 12 haftalıkken kız dedi tahmini ama %99 doğru çıkıyor.. Umarım sağlıklı ve gönlüne göre olur.. Çalışanlarımızdan 2 sinin doğumunu Kahraman Bey yaptırdı çok memnunlar walla.. Bende kentte istiyorum ama bana çok uzak kalıyor.. Nasipp :)))
Ayyy bende 17'sinde ordayımmmmm.. :ecrin_bebek:
Belki karşılaşırızzzzzzz :))))))
Aslında haklısın bilmiyorum ki.. Hani beni yarın salsan sokaga herşeyi alıp gelirim ama iyi değil derler ya o yüzden..
İnş. doğumum Haziran başı, ortası gibi.. Sen ne zaman alışverişe gitmeyi düşüyorsun? Birde fazla olmazsam son sorum ilk bebeğiniz mi?
Çok sevindim sizin adınıza.. Evet Kahraman Bey'e bende çok sordum hastane işini. Bana dediği eğer normal doğum olursa Çınarlı sezeryan olursa Kent'i tavsiye ediyorum dedi ki bunları bile ağzından zorla aldım.
Bu cumartesi cinsiyetini öğrenince bana da söylersen sevinirim merak ettim çünkü 2 kişiye daha tahmin etti ben dahil 3 hatta doğru bildi..
Alış veriş fikirlerini de paylaşırızz artık
mrb arkadaşlar bende izmirli hamileler arasındayım.SAT a göre 20 dr.um dilek aslana göre 21 haftalık hamileyim.dogumu çınarlıda düşünüyorum inş. sorunsuz bi dogum geçer çünkü çınarlıda yeni dogum ünitesi yokmuş.haziran sonu yada temmuz başında kucagıma alıcam inş. kızımı.bende cinsiyetini 3 aylıkken ögrendim.hatta hamile oldugumu 3 haftalıkken.şimdiden bikaç bişide aldık kızım herşeyi erken yaşıyor aceleci,tezcanlı biri olacak galiba annesi gibi :) alış veriş içinde bayraklı corners altında hello baby kids var daha 3. ayımda eşimle gitmeye başladık oraya.harika şeyler var insan hepsini almak istiyor.ürünlerin fiyatları biraz yüksek kaliteli ürünler ama çokda cazip kampayalar yapıyorlar. 1000 liralık puset portbebe anakucagı oto koltuk setini %50 indirimli aldık kampanyaları takip edin derim.internet siteside var ama sitesinde ürün fiyatları biraz daha pahalı izmir içinde olanlar magazadan almanızı tavsiye ederim.son aya bırakmayın derim 7. 8. aylar alışveriş için ideal zmn bence
selam arkadaşlar benimde doktorum kahraman kolday .. ve oğlum heran gelebilir..dünkü nst de sancılarım çıktı gerçi ben bişey hissetmiyorum amaç..
doğumu kent hastanesinde yapıcam.. herkese hayırlı doğumlar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?