İzmirli hamişler

selam herkeze arkadaşlar öncelikle allah herkezi kurtarsın sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin doğum yapanlarada allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende 24 haftalık hamileyim 2. bebeğim olcak inş. ilki kızdı şimdi oğluşum geliyor mayıs başında hayırlısı ile doğumum olcak egepol hastanesinde olcak doğumum Gökalp bey doktorum çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim işinde çok uzman benim 2. doktorum şuan için çok memnunum yeni doğan ünüteside var hastanede yeni açıldığı için çok donanımlı bir hastane allah herkeze yardımcı olsun hoşcakalınnn.
kaydirigubbakcemile3

33.haftamdayım. Yakup erata doktorum. zaranın yanında muayenehanesi alsancakta.ege sağlık hastanesinde nasipse doğum. evime 200 metre hastane. bu sebeple rahatım :)
minik kızım geliyor ilk bebeğim ilk gebeliğim.
normal doğum için engelim yok çok şükür. çok istiyorum normal olsun doğumum.plesentam doğum kanalındaydı şimdi doğum yolu açık
2270 gramdı kuzum son dr a gittiğimde.bu cumartesi yine gidicez. son adet tarihime göre bebeğim 2 hafta önde benden gelişim olarak. 62 kilo ile hamile kaldım 75 kiloyum şu an. son adet tarihime göre 8 mart doğum tarihi. ama doktor şubat sonu diyor.mart 1 benim d günüm. aynı gün olmaz inşallah. kızımla aynı gün doğum günü istemem. ayarlasan denk gelmez böyle şansa bak

slmm kızlarr bendee 19 haftalık hamileyim benim somrak istediğim malum bebişlermiz doğdukdan sonraa çok çabuk büyüceklerr o yüzden ilk etapda çok çok kaliteli şeyler yerine orta kalitede üst baş almak istiyorum nereleri önerirsinizz bide sizler hangi magalardan alışveriş yapıyorsunuzzz

herkese merhaba,
ben de 17. haftanın içindeyim,
doktorum kahraman kolday
doğumu kent hastanesinde yapmayı düşünüyorum
bir de daha hiç alışveriş yapmadım ama sanırım ilk gideceğim yer mothercare olacak
a.s

Son düzenleme:

Merhaba benimde doktorum Kahraman Bey.. İlk defa Kahraman Bey'e giden biri ile karşılaşıyorum sevindim nedense ::lepi:
Ben 21 haftalık oldum ya sizinki ne kadar oldu ? Cinsiyeti belli mi ? Kahraman Bey bana daha 3 aylıkken söylemişti ve çok şaşırmıştım.

Bu arada 17 haftalık yazmıssın ben kaçırmısım pardn.. :) Bende hiç alışveriş yapmadım ama son ayda yapmayı düşünüyorum oda eşya vs.. bir günde alınır gibi geliyor.

Selaaam :)
Kahraman Bey'e giden çok kişi var aslında sitede,
bana da 14 haftalıkken tahminini(!) söyledi kaydirigubbakcemile3
bakalım bu hafta kesinleşecek

Bu arada 17 haftalık yazmıssın ben kaçırmısım pardn.. :) Bende hiç alışveriş yapmadım ama son ayda yapmayı düşünüyorum oda eşya vs.. bir günde alınır gibi geliyor.

son ayda alışveriş için gezip dolaşmak zor olmaz mı?
ben de son aya pek birşey bırakmam diyordum,
temmuz ortasında sokaklarda karnım burnumda.. sempatiksalakcinni
senin doğum da haziran başı sanırım?

Selaaam :)
Kahraman Bey'e giden çok kişi var aslında sitede,
bana da 14 haftalıkken tahminini(!) söyledi kaydirigubbakcemile3
bakalım bu hafta kesinleşecek

Tabi önce sağlıklı olsun da.. :) Ben hep kızım olsun istemiştim banada 12 haftalıkken kız dedi tahmini ama %99 doğru çıkıyor.. Umarım sağlıklı ve gönlüne göre olur.. Çalışanlarımızdan 2 sinin doğumunu Kahraman Bey yaptırdı çok memnunlar walla.. Bende kentte istiyorum ama bana çok uzak kalıyor.. Nasipp :)))

Ayyy bende 17'sinde ordayımmmmm.. :ecrin_bebek:
Belki karşılaşırızzzzzzz :))))))

son ayda alışveriş için gezip dolaşmak zor olmaz mı?
ben de son aya pek birşey bırakmam diyordum,
temmuz ortasında sokaklarda karnım burnumda.. sempatiksalakcinni
senin doğum da haziran başı sanırım?

Aslında haklısın bilmiyorum ki.. Hani beni yarın salsan sokaga herşeyi alıp gelirim ama iyi değil derler ya o yüzden..

İnş. doğumum Haziran başı, ortası gibi.. Sen ne zaman alışverişe gitmeyi düşüyorsun? Birde fazla olmazsam son sorum ilk bebeğiniz mi?

amiiin sağ salim kucağımıza alalım inşallah,
ben de hatayda oturuyorum kent istiyorum ama uzak gibi geliyor dedim Kahraman Bey hastalarım şehir dışından gelyorlar dedi a.s
ben bu cts gidiyorum

ilk bebeğim
aynen ben de deli gibi alırım olumunekankayizsmile
ama 5. aydan önce almayacağım ben de, eskiler oynamadan alınmaz derler ya kaydirigubbakcemile3
ben de martta yavaş yavaş başlarım inşallah

Çok sevindim sizin adınıza.. Evet Kahraman Bey'e bende çok sordum hastane işini. Bana dediği eğer normal doğum olursa Çınarlı sezeryan olursa Kent'i tavsiye ediyorum dedi ki bunları bile ağzından zorla aldım.

Bu cumartesi cinsiyetini öğrenince bana da söylersen sevinirim merak ettim çünkü 2 kişiye daha tahmin etti ben dahil 3 hatta doğru bildi..

Alış veriş fikirlerini de paylaşırızz artık

tabiki haber veririm buyrunnnnnnnnn
sen nerede oturuyorsun?

mrb arkadaşlar bende izmirli hamileler arasındayım.SAT a göre 20 dr.um dilek aslana göre 21 haftalık hamileyim.dogumu çınarlıda düşünüyorum inş. sorunsuz bi dogum geçer çünkü çınarlıda yeni dogum ünitesi yokmuş.haziran sonu yada temmuz başında kucagıma alıcam inş. kızımı.bende cinsiyetini 3 aylıkken ögrendim.hatta hamile oldugumu 3 haftalıkken.şimdiden bikaç bişide aldık kızım herşeyi erken yaşıyor aceleci,tezcanlı biri olacak galiba annesi gibi :) alış veriş içinde bayraklı corners altında hello baby kids var daha 3. ayımda eşimle gitmeye başladık oraya.harika şeyler var insan hepsini almak istiyor.ürünlerin fiyatları biraz yüksek kaliteli ürünler ama çokda cazip kampayalar yapıyorlar. 1000 liralık puset portbebe anakucagı oto koltuk setini %50 indirimli aldık kampanyaları takip edin derim.internet siteside var ama sitesinde ürün fiyatları biraz daha pahalı izmir içinde olanlar magazadan almanızı tavsiye ederim.son aya bırakmayın derim 7. 8. aylar alışveriş için ideal zmn bence

Sende hoşgeldin canımm Allah analı-babalı büyütsün sağlıkla.. Ben henüz ne bir yer biliyorum ne de gidiyorum. Çünkü gidersem alıp gelirim diye korkuyorum bizde de hemen alınmaz derler ( Hayırlısı..

Bende çınarlıyı düşünüyorum yakın diye ama yenidoğan ünitesinin olup olmadığını bilmiyorum eşime sordum var diye biliyorum dedi ama ciddi bir araştırma yapmak lazım.

bende hastaneyle bi görüşme yapmadım eşimde sadece fiyatlarını sormuş.burdaki yorumlardan okuugum kdrıyla cınarlıda yeni dogan ünitesi yok bide biliyorum

selam arkadaşlar benimde doktorum kahraman kolday .. ve oğlum heran gelebilir..dünkü nst de sancılarım çıktı gerçi ben bişey hissetmiyorum amaç..
doğumu kent hastanesinde yapıcam.. herkese hayırlı doğumlar diliyorum..

ducks selam,
hayırlı olsun, herşey yolunda gitsin inşallah,
benim de dr. kahraman kolday ben de kentte düşünüyotum doğumu
normal doğum mu sezeryan mı olacaksın?
hastaneyle ilgili yorumlarını bekliyoruz
Allah sağ salim kucağında göstersin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…