- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
ducks selam,
hayırlı olsun, herşey yolunda gitsin inşallah,
benim de dr. kahraman kolday ben de kentte düşünüyotum doğumu
normal doğum mu sezeryan mı olacaksın?
hastaneyle ilgili yorumlarını bekliyoruz
Allah sağ salim kucağında göstersin :Saruboceq:
slm kızlar bende izmir bornovada oturuyorum 21.haftamdayım alsancaktaki kadomere gidiyorum dr.um sühendan hanım hastanede eşrefpaşa olacak hayırlısıyla ben normal istiyorum inş. eşrefpaşada doğum yapan varmı benim dr konusundada şüphelerim var normal olsada dr lar doğuma giriyormu ve para alıyorlarmı ???
slm canımm bende 28 ekimde kadomer levent beye yaptım doğumumu ben çınarlıda yaptım...eğer kadomerin dr uyla yaparsan doğum alır para benim 1.5 dr 1 de hastane aldı...canım bilgin olsun
herkese merhabalar. Bende bundan 2 ay öncesine kadar izmirli hamiştim ve bu topikte yazışıyordum. 13 aralıkta oğlışumu aldım kollarıma. kent hastanesinde epidural sezeryan ile 36+4 olarak doğumumu yaptım. son derece memnun kaldım. alışverişe ise 7. ay başladım. alışveriş yapılan yerler. kemeraltı mina bebe ( herşey var ve fiyatlar çok makul ) ve mothercare. ama inanın bir o kadar da hediye geliyor ve çok çabuk büyüyorlar giydiremedğim şeyler oldu mesela.
eğer bebeğinize oda yapmak istiyorsanız mutlaka doğumdan 1,5 ay önce eve getirilmesini sağlayın kokuyor ve havalanması lazım. bebeğimin odasını ise karabağlar little colorstan aldım ve muhteşem kalitesi ile. aşağıda linki ve aldığım takımı bulabilirsiniz. inşallah yardımcı olur. ayrıdca fiyatları da son derece makul.
Little Colors - Bebek Odaları
hepinizi hayırlı doğumlar dilerim.
Merhaba İzmirli ve Kahram Bey'in hamişleriiii...Ses vereyim dedimmmmmm.
merhaba bende kahraman beyin hamişiyim.. artık gün sayıyorum.. her hafta gidiyoruz doktora.. bakalım oğlum ne zaman gelecek.. sanada hayırlı doğumlar diliyorum..:teytey:
slm kızlar ben de izmirli hamişlerdenim.16 haftalık hamileyim.bebişim erkekmiş.ben de eşimin çalıştığı yeşilyurt dewlet hastanesinde gidiyorum kontrole.doktorum levent bey.
çınarlı özelmi canım, muhtemelen hastane almayacak çünkü devlet hastanesi eşrefpaşa.ama 1,5 tl doğum parası için çok fazla zaten her ay soyuyo bizi sinirlendim şimdi...
slm kızlar ben de izmirli hamişlerdenim.16 haftalık hamileyim.bebişim erkekmiş.ben de eşimin çalıştığı yeşilyurt dewlet hastanesinde gidiyorum kontrole.doktorum levent bey.
slm kızlar....bende izmirdeyim..
drum yeşilyurttan umur bey..çok iyi bir dr......
selamlar herkese , ben de 12 haftalık hamileyim , smyrna art a gidiyorum doktorum ayla hanım, doktorumdan çok memnunum ancak smyrna artta doğum ünitesi kaldırılmış ve başka hastanede yaptırıyormuş doğumu, doktor 1400 ve hastane 1400 alıyormuş bana çok pahalı geldi kızlar yaa, ikide bi doktor değiştirmek de istemiyorum ama galiba öyle olcak emekli sandığıyla anlaşmalı olan yeni doğan ünitesi olan ve tavsiye edibileceğiniz bi doktor var mı acaba, bi de ben kadın olsun doktorum istiyorum,...
ben bişiy sorucam çatlatma iğnesi oldum 10 gün geçtikten sonra mide bulantısı ve kusma nedeniyle hastaneye giitim kan testi yaptırdım kan testi değerleri şöle
beta HCG 6.49 mIU/mI
gebe değ < 5
0.2-1 ha 5- 50
1-2 haft 50- 500
2-3 haft 100-5000
3-4 haft 500-10000
4-5 haft 1000-50000
5-6 haft 10000-100000
6-7 haft 15000-200000
8-12 haft 10000-100000
ERKEK < 5
değerler böle bu değerlere göre doktorum hamilesin dedi ama bebeğin tutunması lazım dedi bu needemek hamilemiyim değilmiyim birde şu testin en altında yazan erkek <5 ne anlama geliyor arakadasşlar
birde adetime 2 gün ve var hafif pembemsi bir kan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?