İzmirli hamişler

sağol canım bi araştırayım teşekkürler... valla hergün aklımda bi yer bulsam kendime rahatlayacam..

ben dün şifa bornovaya gittim sgk için muayne var esra hanım bakıomuş 1 ile 6 arası ama randevulu çalışıolar 36 milyon muayne dediler normal doğum 550 sezercik 600 dediler...2 ay kaldı doğumuma eşim askerde istanbulada dönemiyorum ama eğer gidebilecek varsa gitsim istanbulda yapsın doğumu fiyatlar çok daha ucuzz normalde fark yok sezeryanda 300-600 arası değişiyor...hepimizi allah kurtarsın şimdiden

sağol canım bi araştırayım teşekkürler... valla hergün aklımda bi yer bulsam kendime rahatlayacam..

selam canım egepolde gökalp tokaç var çok iyi bir dr tavsiye ederim hatta doktor ve tavsiyeleriniz bölümündeki yazıları okuyabilirsin canım dr hakkında yorumlar var görürsün orada çok ilgili bir dr bencede bir araştırın:1hug:

canım teşekkürler. biz 2 gece kaldık (sezeryanları mutlaka 2 gece tutuyorlar ) bizden alınan hastane parası 2800 tl :)) ( ters bir durumumuzda olmadı normal bir sezeryan hastasıydım yani . ne kuvöz ne bişii ) haa bu arada dr parası hariç.

delf selam,
bebek bakımı için de yaklaşık 200 TL alıyorlarmış sanırım, bu tutara ne dehil biliyor musun?
sen ne zaman doğum yapmıştın ve doğumunu bir yerde anlattıysan kentte neler yaşadığını bilmek isterim, bakım nasıl hastane nasıl?

günaydın izmirli hamileleler bugün kontrolüm var ve doğum şekline karar vericez çok heyecanlıyım.. eğer sezeryan derse de doktorum tarih belirlenecek.....kafamçokkarıştı

canım ben 13 aralıkta yaptım doğumumu. 200 tl bebek bakımı var mı içerisinde bilmiyorum ama 2 gece yatış var, operasyon sırasında kullanılan malzemelerin ücreti var (eşim öyle söyledi ) , bize mama ve kaşık vermişlerdi onlar var (gerçi 30 tl tutmuş onlar ) .

doğumu bir yerde anlatmadım canım. bizim oğlan 13 aralık pazar sabahı suyumu patlatarak 36 haftalık iken gelmeye karar verdi. tabii hemen drumuz arandı ve hastaneye gittik. zaten gittiğimizde biiz bekliyorlardı ve ameliyathane bile hazırlanmıştı. ben epidural sezeryan oldum. inanır mısın o iğnenin girdiğini bile anlamadım. özel bir kişi yapıyor zaten onu. çok güzel moral veriyorlar içeride yaklaşım çok güzel zaten. sana şöyle söyleyeyim 16.35 te belimden uyuşturdular 20 dakika içinde uyuştum ve 17.05 te bebeğim gelmişti , 17. 25 te te odamdaydım yani bu kadar kısa ve güzel geçen bir operasyondu. sonraki bakıma gelince oldukça ilgililer tabii , hemşirelr oldukça ilgili. sürekli gelip kontroldeler.
hastane temiz, ameliyathane güzel. yani kısacası ben çok memnun kaldım canım. evt biraz pahalı izmirdeki diğer özellere göre ama inan o fark hissediliyor.

allah analı babalı, sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah :Saruboceq:
çok teşekkür ederim ilgin ve cevabın için,
ben de kenti düşünüyorm ama sonradan çok ekstra çıkarıyorlar dedikleri için araştırıyorum iyice, sen dr'unu dışardan getirdin değil mi?

sağol canım darısı başınıza inş. benim drum kentin doktoru canım .

canım çok teşekkürler cevabın için bizimkini doktor söyleyecekmiş daha belli değil. Tabi ben normal doğum istiyorum ama nasip..

blacksiya,
özel sağlık sigortası olanlar için kentte özel paketler varmış,
normal fiyattan daha farklı, eğer özel sigortan varsa o şekilde fiyat al istersen
,

blacksiya,
normal fiyattan daha farklı, eğer özel sigortan varsa o şekilde fiyat al istersen
,

merhaba arkadaslar benım saglık sıgortam var ve kent hastanesınde kontrol ve dogum yapmak ıstıyorum. henuz hamıle degılım :) kent hastanesını dusunuyorum bende kenttekı doktorununz kımdı ve bu paketlerden bıraz bahsedebılırmısınız?

sweethome merhaba,
inşallah allah sana da en kısa zamanda sağlıklı bir bebek verisin,
benim sağlık sigortam genel yaşam ve dr'um kent hast. dr.larından değil dışarıdan ama doğumlarını kentte yaptırıyor,
kent hastanesinde arkadaşımın gittiği bir dr. var orçun sezer istersen bir araştır,

selam arkadaşlar dün kontrolümüz vardı oğlum 3000 gr. olmuş ve çatı muayenem vardı doktorum kesinlikle normal doğum yapmalısın dedi.. şimdi bekliyoruzz bakalım oğlum ne zaman gelicek..kent te olacak doğum inşallah oğlum çok bekletmez..

blacksiya,
,

Canım Kentte çok istiyordum ben ger.i doğumda hastane butcemı 4000 tl ye kadar ayırmıstık. Ama eşim aniden sancın baslarsa arabada doğurursun bak dedi. Trafik yoğunlugu ve cok uzak bize..

zaten maalesef özel sigortamız da yok eşim eczacı olduğu için normal sig.yız
yine de bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.

duckss,
eskiden hep söylerlerdi ne kadar anlamlı olduğunu şimdi anlıyorum a.s
allah bir avazda kurtarsın inşallah, sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah bebişini :Saruboceq:
gelişmelerden haberdar et, delikafadulden

teşekkür ederim.. inşallah çok bekletmez oğlumuz

canım ssagolasın verdıgın bılgıler ıcın bende karar veremedım kent doktoruumu yoksa dısarıdanmı benım sıgortam anadolu hayat. hangısı mantıklı sen nasıl karar verdın doktoruna bıde memnunmusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…