İzmirli hamişler

evet hamile platesini tam 6 ay kadar yaptım faydasını gördüm insan kendini daha dinç hissediyordu ama şuan 35 haftalıgım oyüzden yapamıyorum ama herkeze tavsiye edebilirim

kaçıncı haftadasın acaba ben daha hiç çatı muayenesine girmedimde kaçıncı haftalarda oluyor diye merak ettimde :uhm:

evet hamile platesini tam 6 ay kadar yaptım faydasını gördüm insan kendini daha dinç hissediyordu ama şuan 35 haftalıgım oyüzden yapamıyorum ama herkeze tavsiye edebilirim

Merhabaaa Günaydın..
Cevabın için saol canım bende 23. haftamdayım umarım geç kalmamışımdır platese.. Ve faydasını görürüm..
herkese güzel günler arkadaşlar...opuyorumnanaktan

ben doktorumdan çok memnunum
kahraman kolday, hastasıyla gerçekten çok ilgileniyor ve gebeliğin seyrinden, her safasında bilgilendiriyor. önemli olan da kişinin dr'una güvenmesi bence, çok memnunuz biz, aklımızda soru kalmıyor.
bir de ben özellikle rutin kontrollerimi hastanede istememiştim, farklı tetkikler ve ultrason için başlalarına yönlendirilmemek adına, sanırım hastanelerde çoğunlukla bu yapılıyor.
ama benim dr'um sadece ileriki haftalarda bebeğin ileri kalp tetkiki için farklı bir yere yönlendirecek gerisine tamamen kendisi bakıyor, (detaylı ultr. falan)
karar senin, hayırlı olsu canım başka soracağın birşey varsa yardımcı olabilirsem sevinirim.

ben de başlamak istiyorum, şu an 18 haftadayım,
ben evde yapmak istiyorum, siz nerde yaptınız?

ben de başlamak istiyorum, şu an 18 haftadayım,
ben evde yapmak istiyorum, siz nerde yaptınız?

Canım ben şuan yüzme ve plates dahil swiss hotel grand efes'e gidiyorum. ve çok memnunum fiyatlarını isterseniz bilgilendiririm. Bire bir ders veriyor hocanız süper ilgi alaka var. ,

Bu arada ben Kahraman Bey'i değiştirmeyi düşündüm bir ara ne yalan söyleyeyim. Ancak artık 6 aylık oldum ugrasmak istemiyorum başka bir doktor aramakla.

benim doktorumda kahraman bey, çok memnunum ilk kez memnun olmayan birini duydum.. ama olabilir tabi.. bu arada doğumu kentte yapıcam normal doğum olacak..inşallah 1 haftaya kadar gelir oğlum..:Saruboceq:

bende evde yaptım int.den plates topu ve hamileler için plates adlı bir cd satın aldım canım bencede evde kendi evinin konforunda yapman daha mantıklı tavsiye ederim:CüvCüv:

Günaydın,
topum var zaten geçen yıl yapmıştım 3-4 ay kadar,
hamilelikte evde yapmam sakıncalı olur mu diye düşünmüstüm de,
hemen almam lazım bir cd kaydirigubbakcemile2

bu arada ben kentte düşnüyorum şimdilik zaten dr'um kent ve çınarlıda yaptırıyor

Son düzenleme:

selam canım,
yüzmeyi ben de istiyorum ama havuz riskini göze alamadım,
fiyatları gönderir misin bana özel mesajla,

neden değiştirecektin ki doktoru? çok merak ettmim noldu? fisfisfis

kent hastanesi tamamen özelmi yoksa sosyal güvencesi olana bakıyormu canım

Merhaba ızmirli hamişler... Ben de kahraman beye gidiyorum ve açıkçası merak ettim niye değiştirmeyi düşündüğünü :uhm:

Merhaba bayanlar siz bana bakmayın doktorlugu ile ilgili bir problemim yok ama yoğunlugundan kaynaklanan bazı şeyler olmus olsa gerek.. Şimdi kötülemiş gibi olmayayım adamı :) ayıp olur yine çok faydasını gördüm.

selam izmirli hamileler nasılsınız? benim oğlum hala gelmedi pekte niyeti var gibi gözükmüyor..

Merhaba İzmirli hamişler... Ben de kahraman beye gidiyorum ve açıkçası merak ettim niye değiştirmeyi düşündüğünü :uhm:

Merhaba aramıza hoş geldinnnn :lepi:dediğim gibi Kahraman Bey'e baskın yapıp ofisinde gün yapalım artık o kadar kişi olduk.. :))

Gerçi ben son anda köseden döndüm.. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…