- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
selam arkadaşlar dün kontrolümüz vardı oğlum 3000 gr.olmuş ve çatı muayenem vardı doktorum kesinlikle normal doğum yapmalısın dedi.. şimdi bekliyoruzz bakalım oğlum ne zaman gelicek..kent te olacak doğum inşallah oğlum çok bekletmez..
evet hamile platesini tam 6 ay kadar yaptım faydasını gördüm insan kendini daha dinç hissediyordu ama şuan 35 haftalıgım oyüzden yapamıyorum ama herkeze tavsiye edebilirim
canım ssagolasın verdıgın bılgıler ıcın bende karar veremedım kent doktoruumu yoksa dısarıdanmı benım sıgortam anadolu hayat. hangısı mantıklı sen nasıl karar verdın doktoruna bıde memnunmusun?
evet hamile platesini tam 6 ay kadar yaptım faydasını gördüm insan kendini daha dinç hissediyordu ama şuan 35 haftalıgım oyüzden yapamıyorum ama herkeze tavsiye edebilirim
kaçıncı haftadasın acaba ben daha hiç çatı muayenesine girmedimde kaçıncı haftalarda oluyor diye merak ettimde :uhm:
ben de başlamak istiyorum, şu an 18 haftadayım,
ben evde yapmak istiyorum, siz nerde yaptınız?
38+ 3 üm bugün. 37+3 te çatı muayenesi yapıldı.. çok kolay 1 dk. falan sürüyor. elle muayene ediyor doktor ..
ben de başlamak istiyorum, şu an 18 haftadayım,
ben evde yapmak istiyorum, siz nerde yaptınız?
Canım ben şuan yüzme ve plates dahil swiss hotel grand efes'e gidiyorum. ve çok memnunum fiyatlarını isterseniz bilgilendiririm. Bire bir ders veriyor hocanız süper ilgi alaka var. ,
Bu arada ben Kahraman Bey'i değiştirmeyi düşündüm bir ara ne yalan söyleyeyim. Ancak artık 6 aylık oldum ugrasmak istemiyorum başka bir doktor aramakla.
bende evde yaptım int.den plates topu ve hamileler için plates adlı bir cd satın aldım canım bencede evde kendi evinin konforunda yapman daha mantıklı tavsiye ederim:CüvCüv:
Canım ben şuan yüzme ve plates dahil swiss hotel grand efes'e gidiyorum. ve çok memnunum fiyatlarını isterseniz bilgilendiririm. Bire bir ders veriyor hocanız süper ilgi alaka var. ,
Bu arada ben Kahraman Bey'i değiştirmeyi düşündüm bir ara ne yalan söyleyeyim. Ancak artık 6 aylık oldum ugrasmak istemiyorum başka bir doktor aramakla.
Günaydın,
topum var zaten geçen yıl yapmıştım 3-4 ay kadar,
hamilelikte evde yapmam sakıncalı olur mu diye düşünmüstüm de,
hemen almam lazım bir cd kaydirigubbakcemile2
bu arada ben kentte düşnüyorum şimdilik zaten dr'um kent ve çınarlıda yaptırıyor
selam izmirli hamileler nasılsınız? benim oğlum hala gelmedi pekte niyeti var gibi gözükmüyor..
Merhaba İzmirli hamişler... Ben de kahraman beye gidiyorum ve açıkçası merak ettim niye değiştirmeyi düşündüğünü :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?