İzmirli hamişler

ducks,
haberler nasıl?

selam,, ben 28.02.10 pazar günü saat 19:51 de normal doğumla oğlumu kucağıma aldım.. 19 günlük oldu bile.. harika bir duygu.. normal doğum biraz zor tabi bana suni sancı vermek zorunda kaldılar açıklık ilerlemiyodu sabah 6 da hastanedeydik akşama kadar sancı verildi ama son 2 saati kötüydü ağrım çok fazlaydı .. tabi oğlum doğar doğmaz hepsi geçtii çok iyiydim..doktorumda süperdi.. eşim heran yanımdaydı doğumda da.. ve beraber yaşadığımız en güzel andı ikimizde ağlıyoduk.. herşey yolunda ve yapı olarakta müsaitsen kesinlikle normal doğum derim..çok fazla giremiyorum artık birşey sormak istersen özelden mesaj atabilirsin..

Ducks gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.. Darısı da bizlerin başına ne güzel atlattın sennn ayyy çok da tatlıdır şimdi. Maşallah..

kızlar bu kahraman bey nerde çalışıyo. özeli varmı.

selam ayseece,
kahraman bey'in muayenehanesi alsancakta, altınordu hastanesinin karşı sokağında,
nette kahraman kolday yazarsan sitesi çıkıyor, ordan iletişim bilgilerine ulaşabilirsin,
kendisi aynı zamanda infertilite ve tüp bebek uzmanı,
inşallah en kısa zamanda sende anne adayı olursun :Saruboceq:
başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım,

kızlar cvplarsanız sevinirim

selam canım uzun zamandır topiğe bakamadım arkadasımızın dediği gibi google Kahraman Kolday yazarsan çıkıyor

Domatescim bizde artık yuvarlanp gitmeye başladık Dayanamayıp odasını ve birkaç ufak tefek eşyalarını aldık. zemuszemus

Senin nasıl gidiyor Kahraman Bey en geç 27 haziranda inş. doğurturum seni dedi. 28'inde de zaten bir süreliğine USA 'ya gidiyormuş. Bende artık iyice sabırsızlanmaya başladım sanki zaman durdu..

Bu arada arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Bebişleriniz için telsiz, görüntülü telsiz, termometre vs alanlar var mı? Ne kadar gerek var ya da hangilerini hangi markaları tercih etmek gerekir. Ben görüntülü telsiz almak istiyorum ancak hello baby de baktım 400 tl den başlıyor bu fiyatlar normal mi yoksa ucuk mu anlayamdım.. Yardım bayanlar lütfen.

günaydın blacksiya,

ya ben erken doğurursam ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
kahraman bey ne kadar kalıcakmış Amerika'da biliyor musun?
benim temmuzun 3 haftası napıcaaaaam eyvahedigeldismile
doğumla ilgili tek korktuğum şey buydu ya ben doğum yaparsam ve dr'um burda olmazsa ne yaparım diye düşünüyorum hep mafoldumben

sanırım bu yaz doğum yapacak anne adaylarından 4-5 parça kıyafet dışında hiçbir şey almayan tek ben kaldım kaydirigubbakcemile3

Canım günaydın..
Aynı korku bende de mevcut ama Kahraman Bey rahatlattı sağ olsun zaten fazla kalmayacak diye biliyorum seminer için gidiyormuş. Ben olmasam bile kocaman bir doğum ekibim var onlar yaptıracak dedi. O yüzden içim rahat tabi bende isterim ki dr.um yaptırsın ama hayırlısı..

Benim de beklenen son tarıh 27 Haz.mış. o gun sokarım seni veririm suni sancıyı doğurttururum dedi ya bakalım neler gelicek basımıza..

Alış-veriş konusunda hiç sıkma canını o kadar çok yer gezdim ki.. Herşekilde yardımcı olmaya çalısırım. Oda dan tut kıyafete, bebek şekerine kadar hem güzel hem uygun yerler buldum.

bebek şekerini de mi aldın :1rolleyes:
onu nerden ne kadara aldın, resmi varsa gönderir misin?
kapı süsü falan aldın mı?
bir de hastane çıkışını nerden aldın?
ben beyaz istiyorum sadece joker'e baktım şimdiye kadar orda da mavi vardı,
tüm aldıklarını sorarım artık kafamçokkarıştı
ben boşuna gezmemiş olurum olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

Canım gerekirse bulusuruz ben sana tek tek gösteririm her yeri çoğunun kartını da aldım zaten özellikle bebek şekerlerini alacağım yeri buldum sadece hisarönü-kemeraltı arasında bir yerde. ben çikolata istiyorum hastaneye gelenler için. kilosu 35-60 tl arası 1 kiloya 35-40 adet düşüyor. Şekerler ise sepetleri ile birlikte adet adet satılıyor. Mesela 150 adet şeker sepeti ile 80-120 arası ve daha bir çok secenek.

Uyku setinın fiyatları da yine gezdiğim yerlerin arasında en uygun ve en kalitelisi (hani ucuz olsun diye de çok kalitesiz olsun istemedim.) 140-350 arası ben 140 lıktan bir tane aldım birde 180 tl ye aldım. Ki kumaştan iyi anlarım :)

Uyku setlerinin içinde ; 1 adet yastıgı +yastık kılıfı- 2 adet yan koruma bantları + yorgan +carsaf vs var

onları da karşıyaka yolunda hello baby den aldım tek slip ve nakit ödemelerde ise %10 indirim yapıyorlar orayı mutlaka gez derim hatta ben de bir daha gidicem eksiklerim var

eğer beşik ya da bebek odası düşünüyorsan mutlaka karabağları gez derim 800 tl den baslayan çok güzel odalar var.

hello baby de ise çok gösterişli değil ama gayet şirin bi beşik beğendim anne odasına koymak için 70 veya 90 liraydı gidip onu alayım diyorum bitmediyse. çünkü oda takımını aldım ben bir de beşik için 400 lira vermeyeyim dedim.

biraz uzun uzun oldu ama umarım kafanı sisirmeden yardımcı olabirim :)
öpüyorummm

Bu arada kapı süsleri her yerde hemen hemen aynı 27-35 arası.. Kızımın kıyafetlerini ise ben hiç almadım eşimin annesi ıstanbuldan daha uygun alırım sen alma dedi. gerçi ben dayanamayıp bir iki şey aldım fotolarını aksama atabilirim belki odası 22 nisanda gelicek biz mağazada telefona çektik o da esımın telınde

çok sağol canım ya zahmet etmişsin olumunekankayizsmile
yardımlarına ihtiyacım olucak sanırım
sen herşeyi bitirmişsin :hulya:
ben de nisan mayısta tamamlamayı düşünüyorum son haziran temmuza bir şey bırakmayacağım,
evet ben de 400tl vermem sonuçta 5-6 ay yatacak,
forum bornovada mothercare de beşikler varmış, arkadaşım söyledi, fiyatları uygunmuş, ben zaten o mağzayı çok seviyorum, en yakın zamanda gidip oraya bakıcam, uygun birşey varsa sana da haber veririm.
mayıs gibi falan da şekerleri halledicem o zaman adresleri alırım

ok canım birde karşıyaka da bir yer varmış çok indirim varmıs suan bebek telsizleri falan da çok düşmüş ben monitorlü bakmıştım 400 tl idi orada indirimle 250 tl yapmışlar. Birde hediye cekleri veriyormus. Ben bu sıralar gidemem bizim araba mefta oldu.. Ama gidersen sen bana haberleri verirsin. e-bebe imiş adı karşıyaka şemikler anadolu caddesindeymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…