- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
selam izmirli hamileler nasılsınız? benim oğlum hala gelmedi pekte niyeti var gibi gözükmüyor..
ducks,
haberler nasıl?
kızlar cvplarsanız sevinirim
Sevgili domates :)) senin nasıl gidiyor?
kızlar bu kahraman bey nerde çalışıyo. özeli varmı.
kızlar cvplarsanız sevinirim
selam canım uzun zamandır topiğe bakamadım arkadasımızın dediği gibi google Kahraman Kolday yazarsan çıkıyor
Domatescim bizde artık yuvarlanp gitmeye başladıkDayanamayıp odasını ve birkaç ufak tefek eşyalarını aldık. zemuszemus
Senin nasıl gidiyor Kahraman Bey en geç 27 haziranda inş. doğurturum seni dedi. 28'inde de zaten bir süreliğine USA 'ya gidiyormuş. Bende artık iyice sabırsızlanmaya başladım sanki zaman durdu..
günaydın blacksiya,
ya ben erken doğurursam ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
kahraman bey ne kadar kalıcakmış Amerika'da biliyor musun?
benim temmuzun 3 haftası napıcaaaaam eyvahedigeldismile
doğumla ilgili tek korktuğum şey buydu ya ben doğum yaparsam ve dr'um burda olmazsa ne yaparım diye düşünüyorum hep mafoldumben
sanırım bu yaz doğum yapacak anne adaylarından 4-5 parça kıyafet dışında hiçbir şey almayan tek ben kaldım kaydirigubbakcemile3
Canım günaydın..
Aynı korku bende de mevcut ama Kahraman Bey rahatlattı sağ olsun zaten fazla kalmayacak diye biliyorum seminer için gidiyormuş. Ben olmasam bile kocaman bir doğum ekibim var onlar yaptıracak dedi. O yüzden içim rahat tabi bende isterim ki dr.um yaptırsın ama hayırlısı..
Benim de beklenen son tarıh 27 Haz.mış. o gun sokarım seni veririm suni sancıyı doğurttururum dedi ya bakalım neler gelicek basımıza..
Alış-veriş konusunda hiç sıkma canını o kadar çok yer gezdim ki..Herşekilde yardımcı olmaya çalısırım. Oda dan tut kıyafete, bebek şekerine kadar hem güzel hem uygun yerler buldum.
bebek şekerini de mi aldın :1rolleyes:
onu nerden ne kadara aldın, resmi varsa gönderir misin?
kapı süsü falan aldın mı?
bir de hastane çıkışını nerden aldın?
ben beyaz istiyorum sadece joker'e baktım şimdiye kadar orda da mavi vardı,
tüm aldıklarını sorarım artık kafamçokkarıştı
ben boşuna gezmemiş olurum olumunekankayizsmile
Canım gerekirse bulusuruz ben sana tek tek gösteririm her yeri çoğunun kartını da aldım zaten özellikle bebek şekerlerini alacağım yeri buldum sadece hisarönü-kemeraltı arasında bir yerde. ben çikolata istiyorum hastaneye gelenler için. kilosu 35-60 tl arası 1 kiloya 35-40 adet düşüyor. Şekerler ise sepetleri ile birlikte adet adet satılıyor. Mesela 150 adet şeker sepeti ile 80-120 arası ve daha bir çok secenek.
Uyku setinın fiyatları da yine gezdiğim yerlerin arasında en uygun ve en kalitelisi (hani ucuz olsun diye de çok kalitesiz olsun istemedim.) 140-350 arası ben 140 lıktan bir tane aldım birde 180 tl ye aldım. Ki kumaştan iyi anlarım :)
Uyku setlerinin içinde ; 1 adet yastıgı +yastık kılıfı- 2 adet yan koruma bantları + yorgan +carsaf vs var
onları da karşıyaka yolunda hello baby den aldım tek slip ve nakit ödemelerde ise %10 indirim yapıyorlar orayı mutlaka gez derim hatta ben de bir daha gidicem eksiklerim var
eğer beşik ya da bebek odası düşünüyorsan mutlaka karabağları gez derim 800 tl den baslayan çok güzel odalar var.
hello baby de ise çok gösterişli değil ama gayet şirin bi beşik beğendim anne odasına koymak için 70 veya 90 liraydı gidip onu alayım diyorum bitmediyse. çünkü oda takımını aldım ben bir de beşik için 400 lira vermeyeyim dedim.
biraz uzun uzun oldu ama umarım kafanı sisirmeden yardımcı olabirim :)
öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?