he valla yaguriiiiiiiiiii evine dönhadi gel ordan çaığrak kızımızı beraber
![]()
özelden çağırdım bence o arkalarda filmi okuyor daha.. bu arada cicim senin özel msj kutun dolmuş msj atamadm sana tutkucuk
kıza bak ya kaptırdı kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he valla yaguriiiiiiiiiii evine dönhadi gel ordan çaığrak kızımızı beraber
![]()
özelden çağırdım bence o arkalarda filmi okuyor daha.. bu arada cicim senin özel msj kutun dolmuş msj atamadm sana tutkucuk
sen napcan onun yazdıgını benim senin davetinin altına yazdıgımı oku hadi![]()
Anam içim çıktı yeaaa
Amma ekşınlı hayatlar var.. Sonum benzemesin
Valla kaptırdım, mesajı görmesem daha da okurdum yani![]()
he ya sorma şükredelim halimize... o değil sen geldin diğer hatun bu sefer takıldı biyerlere
ay bu baş ağrısıyla bide arkanızdan koşturuyoum o forum senin bu forum benim.. azcık dinleyin len babanızıhavaya girdim ....
sizi toplamaya çalışnca..
![]()
kızlar erkek arkadaşımın dedesiyle ananesiyle vs. tanışmaya gidicem haftaya... ne giysem düşün düşün başım ağrıdı... basenlermde geniş. elbise giysem bacaklar ortada falan ne yapsam bilemedim. bir öneriniz varmı?
kızlar erkek arkadaşımın dedesiyle ananesiyle vs. tanışmaya gidicem haftaya... ne giysem düşün düşün başım ağrıdı... basenlermde geniş. elbise giysem bacaklar ortada falan ne yapsam bilemedim. bir öneriniz varmı?
Harbiden nere gitti o yaa, daha şimdi burdaydı
Bence sen moral bozukluğunun sebebini anlatmaya başla, o dakkasına gelir![]()
Enee valla yaa (
Ben de özledim anılarını onun
Ne gülerdik
Bugün otobüs yolculuğu yaparken bi şey fark ettim. Şu televizyonlu koltuklar çıktığından beri yanımızdakiyle konuşmaz olmuşuz. Bugün yanımdaki teyze "memleket nere senin" deyince fark ettimTakmışım kulaklığı, hararetle "yemekteyiz" tartışması izliyorum (valla başka kanalda doğru düzgün bi şey yoktu, ondan izledim
), kadının sorusuyla irkildim. Sonradan bi muhabbet (
Valla özlemişim ha (
Eskiden "öef yanımdaki teyze bütün gece konuştu, hiç uyuyamadım" derdik.. Şimdi konuşan yol arkadaşına hasret kalmışım.. Nerden nereye (
![]()
Not: Bu da güne dair bi anektodumdu![]()
Valla canım basenler genişse elbise ya da etek tercih et derim. Hatta elbise robadan açılan (ama çok da geniş olmayan), etek olarak da çan tarzı bi şey düşünebilirsin..
Aslında kot pantolon geniş basenliler için ideal bence. Yapıştığı için çok geniş göstermiyo ama o buluşma için doğru olmaz.
Bence çok açık renk olmayan tonlarda bi elbise tercih edebilirsin.. ama dediğim gibi göğüs altından genişlerse ne popo ne göbek.. her şey dümdüz, hayat sana güzel olur![]()
canm.. siyay kumaş pantolon giy ama her kumaşta aynı değil ama öle kötü durmayan ama çokta basen göstermeyen kumaş bulrsan üzerinede çok uzun değil ama normal bi tunik giy kamufle olur.. hani bu son moda dantelli güzel kapri yada kısa kol tunikler var..
he valla doğrudur... bu arada canm tutku çok hastaymış sanada kızmış gelmedin diye... çıktı daha dayanamadı hastaymış bayaaa.. benmde bayaa başım ağrıyo gidiciyim sanırım.. yarın tekrar görürşürz inşallah.. sende konyu tam okumamışsın orda kalmışsın bencefilmini tamamla.yarın dedikodu yapalım..
öptm çok
teşekkür ederim kızlarelbiseye karar kıldım sanırm şöyle siyh beyz renklerde..
pantolon giyersemde zaten kumaş giyerm üstüne de bir gömlek giyerm.. bende hiç gönek yok nerdeyse ama basenlerin maşallahı var..olmazsa korse falan giyerm
![]()
Canım kendim de basenli olduğumdan dolayııısana tavsiyem elbiseden yana.. Kumaş pantolon ve gömlek iş görüşmesine gider gibi gösterir. Baayanın dediği gibi tunikle olursa belki daha iyi olur.. Çünkü bu buluşma bi yandan resmi, bi yandan da samimi bi buluşma olmalı. O yüzden gömlek pantolon kombinasyonu çöpe
Tunik-etek, tunik-pantolon güzel..
Ama en iyisi ve rahatı senin de tercih ettiğin gibi elbise.. Rengine siyah dicektim ama matem elbisesi gibi düşünürsün diye bi şey demedim. Bence de siyah abartısız ve basenleri büyük ölçüde yok eden bi renk.. Hem de takı olarak, gümüş rengi de olsa kırmızı-mercan renkleriyle de olsa çok uyumlu olur.. Stil danışmanınız yaquri; 7/24 arayın bebişim![]()