Saç Rengi ve Saç Boyama İzmit Merkezde güzel röfle yapan kuaför aranıyor!

desert_rose85

...umutsuz...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
427
4
96
Kocaeli
Kızlar saçlarıma röfle yaptırmaya karar verdim, lakin İzmite yeni taşındım ve iyi röfle yapan bir kuaför arıyorum. fiyatıda fazla uçuk olmaması şart. Tecrübeleriniz konuşsun lütfen.

izmitte iyi bir kuaförmü şaka gibi ben hep istanbula gidiyhorum hepsi berbat heleki suat birer denen yer izmitte onu havay sokmuslar baska yerde bısey olamazmlar

izmitte iyi bir kuaförmü şaka gibi ben hep istanbula gidiyhorum hepsi berbat heleki suat birer denen yer izmitte onu havay sokmuslar baska yerde bısey olamazmlar

desene işim zor...off off geldim geleli bi tek uç kestirmeye gitmiştim oda bi mahalle kuaförüne derincede. yaptıracağım şey röfle olunca biraz daha titiz seçmek istedim kuaförü, üstelik kazıkda yemek istemiyorum, realde ali gür var mesela ama ona hiç gitmeme gerek yok fiyatları çok uçuk onun. madem böyle bende tatile gidenene kadar beklerim, ayvalıkda işini bilen kuaför dolu nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…