Doğuma Hazırlık izmitli anne adayları bilgi alışverişi yapalım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
şimcik özetle şöyle....outlette kanz var, 60 evlerde civil, kipada var bebek mağazası, fethiye caddesinde var, birde 60 evlerde civil var değilmi? başka?

ben bügun öğlen arası gttim ncty e-bebek bide bücürük bebe mağazaları var bir sürü şey aldım aradığım hemen hemen herşey var bebek arabasına kadar bence oralarada bi bakın....

merhaba arkadaşım, karamürsele akademi çok uzak gelmiyormu canım, bide akedemide doğum fiyatları baya bi yüksek bildiğim kadarıyla bu konuda bilgi aldıysan bizide bilgilendirirmisin arkadaşım

haklısın canımya ama benim avantajım izmitte çalışıyor olmam ..arada muayenemide yaptırıyorum bende fiyatları yüksek zannediyodum ama yaklaşık olarak 770 liralık bir fiyat söylediler medikal muhasebeden ..bide kuzenim orda ebe olarak çalışıyodu o tavsiye ettii öylece karar verdik..

dün konakta hasta yatışa uğrayıp fiyat sordum 900 tl dediler sezeryanı , 750 için pazarlıkmı gerekiyor acaba)

slmm..ben de gölcükde özle tıpta muyane oluyorum ....
doğumu konakda yapıyolarmışşş
normal 500
sezeryan 750 tl dedi şimdilik fiyatı bu benm doğuma kadar artmazsa:44:

merhaba kızlar bende konakta Funda Salihoğlu Sarıcalı'ya gidiyorum,
tavsiye üzerine gittim ve inanın çok çok memnunum, arkadaşlara da tavsiye ederim, hem çok ilgili, hemde izmitteki bazı doktorlar gibi paracı değil, ben memnununm ve doğumumu da İNŞALLAH orda yapıcam....
sadece 8 günüm kaldı...........

bebek odamı, izmit mobeskodan[ Enes Collectiondan aldım, merak eden olursa temmuz annelerinin bebeklerine aldığı ciciler bölümünden de bakabilirsiniz....

herkese hayırlı doğumlar dilerim..../COLOR]

bu arada benim bildiğimde 900 tl konakta sezeryan ücreti,
3 haziranda arkadaşım yaptı doğumunu ve bunun dışında hiçbir ücret ödemedi...

bebek şekeri falan yaptıranınız varmı arkadaşlar, kendimiz yapmak için malzeme satan yer varmı acaba izmitte?

evet arkadaşım ben kendim yaptım,
izmitte ikizliçeşmenin orda bir sürü toptancı var, orda harika şeyler var, sakın oralara bakmadan hazır alayım deme, ben kendim yaptım, pastanede 2,75 tl olan bebek çikolatasını 1,15'e mal ettim,
temmuz anneleri bölümüne girirsen orda temmuz annelerinin bebeklerine aldıkları ciciler bölümünde benim nickimle bakarsan görebilirsin...
eğer ayrıntılı bilgi almak istersen adresle ilgili özelden yazabilirsin arkadaşım...

bu arada benim bildiğimde 900 tl konakta sezeryan ücreti,
3 haziranda arkadaşım yaptı doğumunu ve bunun dışında hiçbir ücret ödemedi...

kızlar yanlış yazmışım, karıştırmayın diye birdaha yazayım dedim,
temmuz annelerine girdikten sonra
2011 temmuz anneleri fotoları ve bebişlerine yapılan doğum hazırlıkları sayfa 49'da görebilirsiniz.....

dün konakta hasta yatışa uğrayıp fiyat sordum 900 tl dediler sezeryanı , 750 için pazarlıkmı gerekiyor acaba)

bende zannedersm kişiye göre mi ayarlıyolar doktora göremi anlamadım farklı fiyatlar öne sürüyolar bence muhtemelen pazarlık payı var askeri personele ve sağlık personeline indirimde yapıyolarmış... Herkese ayrı fiyat söylüyolar..

Konakta doğum zaman odalar geziyolarmış bakmak için bide süsleme yapıyolar ama hastane tarafındanmı kendinmi süsülüyosun bilmiyorum..ben bikere gezdim odalşar büyük ama televizyon buzdolabı kanepe bebk için küçük puset hemen hemen herşey var...

bende konağa gidiyorum 26.haftamızdayız odaların süslemesi hatta ilk fotolar da hastaneye ait diye biliyorum.. doğum ve muayene fiyatları ise doktorlara göre değişiyor kızlar

Son düzenleme:

merhaba arkadasım,ben sordum fiyatını 900 demişlerdi,hersey içinde dediler,hatta 17 adet fotograf cekiyolarmıs,albüm hazırlıyorlarmıs.odalarınıda gezdim tertemiz düzenli.banyosuna varıncaya kadar her sey iyiydi bence.eger konaga gidiyorsan gezebilirsin canım müsaade ediyorlar....

şimcik özetle şöyle....outlette kanz var, 60 evlerde civil, kipada var bebek mağazası, fethiye caddesinde var, birde 60 evlerde civil var değilmi? Başka?

civilin internetteki sitesinden sürekli takiib ediyorum,60 evlerdeki yerlerine gidicem bende 10 gün içinde,fiyatlarda ürünlerde cok güzel

benimde kuzenim doğurdu konakta 750 tl amışlar ssk tabi anlaşmalı olarak...

arkadasım kuzenin ne zman dogum yaptı?benim arkadasımda 9 ay oldu orda dogum yapalı oda ozman 700 küsüre olmustu sezeryanı,anladıgım kadarıyla zam gelmiş,

arkadasım ben fiyatı sormaya gittiğimde bana doktorumun adını sormadılar.bilemiyorum belkide baglantılıdır?

evet odaları güzeldi ceren bende gezdim.hatta bir arkadasım dogum yapmıstı ben hamile kalmadan önce,ziyaretine gitmiştim...bence dogum için ideal yer

sal canım bende hafta sonu gittim bütün bebek ihtiyaçlarımı aldım.. Bebek çantasından banyo küvvetine hastane çıkışından battaniye ye kadar herşeyini uygun fiyata aldım ....burun temizleme setine kadar biberonuna kadar .... Bence herkez bi gidip gözatsın ikinci katta memnunun kalıcaksınız..

Merhaba arkadaşlar izmit merkezde oturuyorum 17 haftalık hamileyim konağa gidiyorum
güzel bi başlık olmuş benim gibi bu şehirde yeni olnlara çok faydalı olacak gerçi henüz erken diye alışverişe başlamadım

merhaba arkadaşım, konakta hangi doktora gidiyorsun, son gidişimde kalabalıktan ve beklemekten bezdim, iyicene devlet hastanesine döndü gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…