- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi giordani41
-
merhaba arkadaşım, karamürsele akademi çok uzak gelmiyormu canım, bide akedemide doğum fiyatları baya bi yüksek bildiğim kadarıyla bu konuda bilgi aldıysan bizide bilgilendirirmisin arkadaşım
şimcik özetle şöyle....outlette kanz var, 60 evlerde civil, kipada var bebek mağazası, fethiye caddesinde var, birde 60 evlerde civil var değilmi? başka?
benimde kuzenim doğurdu konakta 750 tl amışlar ssk tabi anlaşmalı olarak...
dün konakta hasta yatışa uğrayıp fiyat sordum 900 tl dediler sezeryanı , 750 için pazarlıkmı gerekiyor acaba)
bebek şekeri falan yaptıranınız varmı arkadaşlar, kendimiz yapmak için malzeme satan yer varmı acaba izmitte?
evet arkadaşım ben kendim yaptım,
izmitte ikizliçeşmenin orda bir sürü toptancı var, orda harika şeyler var, sakın oralara bakmadan hazır alayım deme, ben kendim yaptım, pastanede 2,75 tl olan bebek çikolatasını 1,15'e mal ettim,
temmuz anneleri bölümüne girirsen orda temmuz annelerinin bebeklerine aldıkları ciciler bölümünde benim nickimle bakarsan görebilirsin...
eğer ayrıntılı bilgi almak istersen adresle ilgili özelden yazabilirsin arkadaşım...
merhaba kızlar bende konakta Funda Salihoğlu Sarıcalı'ya gidiyorum,
tavsiye üzerine gittim ve inanın çok çok memnunum, arkadaşlara da tavsiye ederim, hem çok ilgili, hemde izmitteki bazı doktorlar gibi paracı değil, ben memnununm ve doğumumu da İNŞALLAH orda yapıcam....
sadece 8 günüm kaldı...........
bebek odamı, izmit mobeskodan[ Enes Collectiondan aldım, merak eden olursa temmuz annelerinin bebeklerine aldığı ciciler bölümünden de bakabilirsiniz....
herkese hayırlı doğumlar dilerim..../COLOR]
bu arada benim bildiğimde 900 tl konakta sezeryan ücreti,
3 haziranda arkadaşım yaptı doğumunu ve bunun dışında hiçbir ücret ödemedi...
evet arkadaşım ben kendim yaptım,
izmitte ikizliçeşmenin orda bir sürü toptancı var, orda harika şeyler var, sakın oralara bakmadan hazır alayım deme, ben kendim yaptım, pastanede 2,75 tl olan bebek çikolatasını 1,15'e mal ettim,
temmuz anneleri bölümüne girirsen orda temmuz annelerinin bebeklerine aldıkları ciciler bölümünde benim nickimle bakarsan görebilirsin...
eğer ayrıntılı bilgi almak istersen adresle ilgili özelden yazabilirsin arkadaşım...
slmm..ben de gölcükde özle tıpta muyane oluyorum ....
doğumu konakda yapıyolarmışşş
normal 500
sezeryan 750 tl dedi şimdilik fiyatı bu benm doğuma kadar artmazsa:44:
dün konakta hasta yatışa uğrayıp fiyat sordum 900 tl dediler sezeryanı , 750 için pazarlıkmı gerekiyor acaba)
arkadaşım doğumuda konaktamı düşünüyorsun öğrendinmi hiç doğumda verdikleri hizmetler nelermiş, yendoğan yoğun bakım ünitesinin olması çok iyi, ama odalarla falan ilgili hiç bir detay bilmiyorum henüz,
şimcik özetle şöyle....outlette kanz var, 60 evlerde civil, kipada var bebek mağazası, fethiye caddesinde var, birde 60 evlerde civil var değilmi? Başka?
benimde kuzenim doğurdu konakta 750 tl amışlar ssk tabi anlaşmalı olarak...
konakta doğum zaman odalar geziyolarmış bakmak için bide süsleme yapıyolar ama hastane tarafındanmı kendinmi süsülüyosun bilmiyorum..ben bikere gezdim odalşar büyük ama televizyon buzdolabı kanepe bebk için küçük puset hemen hemen herşey var...
kızlar bugün emzik ve biberonlara bakıyorum da.. Emzik bi tane alayım dursun diyorum.. Biberonda almak istiyorum bir tane ama.. Hangi emzik hangi biberon.. Tecrübeli annelerimizden öneri bekliyorum.. Bu aradad 60 evlerde civilim mağazası var mutlaka gidip görün derim çook güzel şeyler var.. Bi dünya alışveriş yaptım haftasonu oradan.. Hastane çıkışları bi çok yere göre uygun geldi bana..
Merhaba arkadaşlar izmit merkezde oturuyorum 17 haftalık hamileyim konağa gidiyorum
güzel bi başlık olmuş benim gibi bu şehirde yeni olnlara çok faydalı olacak gerçi henüz erken diye alışverişe başlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?