canım ben 12 kilo aldım. çatlaklarım da var. çok açık tenli olduğum için engellemek mümkün olmuyormuş. bebe yağı kullandım yoksa kaşıntısından ölecektim.
anladım canım bebişler için değer zaten:umursamaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 12 kilo aldım. çatlaklarım da var. çok açık tenli olduğum için engellemek mümkün olmuyormuş. bebe yağı kullandım yoksa kaşıntısından ölecektim.
slcn hayırlı olsun gebeliğin. Allah tamamına erdırsın sağlıkla, zaman gercekten cook hızlı gecıyor tadını cıkar:)
esra cevremde hep 36. , 37. haftasına dogum yapıp ertesı gun güle oynaya evıne gıden arkadaslarım var.. kötü örnek oldular bana:) gerçi ikisi normal dogumdu kızları sabırsız cıktı.. ben aslında 5 haftadır evdeyım 32. hafta tam bizim yarıyıl tatılının sonunda doldu benım dogum ıznı 30 haftada baslamıs oldu yanı daraldımaslında iyiyim de ama uzuncıftlıkte oturup kandırada calısınca yol gıdemedım mecburen...kızımı da cok merak edıyorum . Allah saglıklı dogumlar versın hepimize az kaldı zaten napalım..
bende konakta dogum yapıcam benım doktor gülçin hanım.. normal dogum istiyorum öncelıklı ama bakalım çatı durumuna ve bebegın kılosuna göre son ana kadar bekleyıp karar vericez. risklı bir durum olursa sezeryan, öyle konustuk, beklıyoruz ...
doğru çok fazla sezeryan yapıyor ama hemşiresi diyor ki, hastalar 9 ay normal diyorlarmış sancı başladı mı sezeryan diye yalvarmaya başlıyorlarmış, adam ne yapsın özel hastane :) bana hep normal doğurursun sen diyor ama bilemiyorum hayırlısı:)
bana da normal olur seninki dedi ama geçen muayenede bir hastasını anlattı. kadın başka bir yerde normal doğum yapmış daha önce. hala vajinasından gaz çıkarıyormuş. nasıl yaptılarsa normal doğumu bilmiyorum artık. şimdi kadını ameliyata alacakmış. ay bunu da duyunca vazgeçer gibi oldum tabii.
oyyy... böylesini de hiçç duymamıştım... ama erkan bey genel cerrahide de ihtisas yaptığı için ben cerrahlığına çok güveniyorum. benim kız zaten ters şimdilik :1no2:
arkadaşım ben seni tanıyor muyum acaba?? bende kandıraya giden öğretmenlerdenim de. zafer ilköğretimde çalışıyorum adım banu. sen hangi okuldasın???
arkadaşlar "dün akşam konağa gittim erkan beyden randevu almak için maşllh ayın 8 ine kadr dolu:) ama benm doğum için son haftam ondan sekreteriyle konuştuk bu sabh yeni taşındığımı söyledim eve erkan beyi istediğimi söyledim erkan bey ameliyattaymış ben hocamla konuşayım ararım sizi kabul etmiş erkan bey beni:) yarın 1.30 da beklio araya sıkıştırcak muayne edicek sonrada artık doğum olck bu hafta içinde sezeryan yada normal konuşcaz:) sağolsun çok ilgili hemn ameliyattan çıkınca döndü bize kabul etti doğumum yakın diye yaını sabırsızlıkla bekliyorum sezeryan derse napcam benbilmiyorumkismile
ben sana ne dedim? Erkan geri anlayışlı bir insan geri
çevirmez kimseyi. adamın başı kalabalık olduğuı halde
sırf kusuyorum diye ilgilenmişti benimle. araya sıkıştırıp ultrasona bile aldı.
esracım cok sevındım herseyın yolunda gitmesıne. inşallahh sonu da böyle tatlı olur da bebegını sağlıkla alırsın kucagına :) bende 36. haftayı dolduruyorum karnım asagı düştü kasılmalarım arttı. benım kız beklemeyecek heralde haftasını. bugun kontrolumuz var aksam doktor ne diyecek cook merak edıyorum.
yok canım benım doktorum gülçin hanım. bebısım iyiymiş cok şükür 2800 gr olmusrahim agzı da kapalı suyu falan da iyi . önce ultrasonla bakınca hersey yolunda olunca yerlesme sancısıdır heralde dedık ama nst ye gırınce durum degıstı. 60lara kadar geldigi olmus sancıların. sasırdım walla o kadar beklemıyodum. doktor progestan verdı bı 10gun daha dursa iyi olur dedi.36. hafta dönum noktasıymıs, haftaya olsaydı bu durum hıc engellemezdık ama suan riske atmayalım ddi. ay önceden konusması ne kolaymıs yok erken gelsede olur falan, şaka yapmıştım ben :çok üzgünüm: bu hafta evde dinlenmekten baska sansım yokmus.. öle işte beklicez bakalım...
evet canım çok ilgilendi araya sıkıştırmasına rağmen bebeğe baktık nts ye grdk tahlil yaptık çok ii bi doktr çok ii davrandı bugn bize çok sakacı:) geneldeilk tanşmaya gelnler son günleri olan akşam doğuma geşlio dedi akşam doğuma geleblirsin dedi şimdilk herşey normal epidural istermsn dedi karar veremiyorum ya riskleri var die bi aksilk olmzsa haftaya randevu verdi gene son gün 12 mart eğer doğurmazsam haftaya 10 da tekrar kontrole gtcem aksilik lursa sezeryan yaparm dedi gün dolmuş artıları sayalım dedii tam 9 aylıkım bugün :dance: bide şansa bak nerde otruosun dedi kartını verdi hemn sancın fln aksi durumda ara hastnde bluşuruz dedi nerde oruruyosun dedi yakın dedm şansa bak aynı sitede oturuyormuşuzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben d bloktayım o b blokta artk önlü arkalı gideriz doğuma dedi çok memnun kaldımm yaa inş. doğumda öle koly gecer
seni de alsın o zaman hastaneye giderken kaydirigubbakcemile3